Şimdi Ara

Dell garanti rezaleti-2()

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18 ocak'ta hb'aldigim dell gaming 7577 2 tane parlak olu piksel oldugu icin 30 ocakta 14gunluk iade hakkimi kullanmak icin iade etmek istedim. Hepsiburada doa raporu olmadan iade alamayacagini soyledi. Bende servisi arayip 10 gun once aldigim cihazda 2 olu piksel oldugunu ve doa raporu istedigimi hepsiburadaya iade etmek istedigimi soyledim. Cihaz 1 hafta icinde lcd paneli degismis olarak bana geldi. 5 alti olu piksel varsa rapor vermiyorlarmis ve musteri memnuniyeti adina panel degismisler. (Dell olu piksel yonergesi google aramasi yaparsaniz boyle olmadigini acikca gorebilirsiniz. Garanti kapsamina giriyor.) Tabi bana degisimden once bilgi vermediler. Daha sonra cihazi tekrar gonderdim bana bilgi verilmeden degisim yaptiginiz icin diye aldigim cevap yine 5 olu piksel altina doa raporu veremiyoruz oldu. 5 farkli mail adresinden mail attim. Twitterdan @dellcare ve @dellturkiye ile iletisime gectim. Dell care hakli oldugumu ve bilgi verilmeden degisim yaptiklarinin major bir hata oldugunu soyledi. Dell turkiye sadece kocsisteme yonlendirmekle ve yine attigim farkli maillere gelen cevapla ayni sekilde 5 alti olu piksel diyip durdular.
    Hepsiburadaya vardiyali calistigimi ve ilgilenemedigimi soyledim onlarda tamam ilgileniriz diyip sonra ilgilenemiyoruz diyerek geri gonderdiler. Cihazi 1 hafta kullandim cs go oynarken batarya problemini farkettim. Sarj yetersiz geliyordu. Sonra tekrar gonderdim. Bu sorun icin donus yaptilar adaptoru yukseltip gonderecegiz diye bende kabul etmedim baska yapilacak birsey olmadigini kocsistem musteri memnuniyeti adina :) bu sekilde yardimci olabileceklerini soyledi. Cihazi sadece 1 hafta kullanabildim. 5 taksitle almistim bu ay son taksidi odeyecegim. Emegi gecenlere tesekkurler.Cihaz geri geliyor. Dell, kocsistem ve hepsiburada pismanliktir. Bu sirketlerin adini karalamak icin degil, tuketiciyi bilgilendirmek icin bu konu acilmistir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tüketici hakem heyeti.

Paranızı fazlasıyla geri alırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.