Şimdi Ara

Dell Gaming 7566 GTX960M i5 6300HQ [ ANA KONU ] ★KULLANICILAR KULÜBÜ★ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
7
Favori
20.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar daha önce görmedigim icin yazıyorum dün film izlerken ilk defa ölü piksel ile karşılaştım garanti karşılıyor mu biliyor musunuz ?
  • Merhaba bugun yazdım ama mesajım gelmemis sanırım benim dell 7566 i5 olan versiyonu var ve dun film izlerken ölü piksel oldugunu farkettim ne yapabilirim ?
  • Hocam sana nacizane tavsiyem bu konunun yedeğini al yarın öbür gün Amazon açıklama yapar da bu yönetimin üstüne giderse ortalık karışacak birçok üye (ben dahil) Amazon'un ve Türk yetkililerin cevabını, ne yapacağını bekliyor duruma göre forumdan büyük bir göç başlayabilir veya ciddi bir temizlik olabilir.

    @fasakasa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaplıBardak -- 24 Temmuz 2017; 0:34:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SaplıBardak

    Hocam sana nacizane tavsiyem bu konunun yedeğini al yarın öbür gün Amazon açıklama yapar da bu yönetimin üstüne giderse ortalık karışacak birçok üye (ben dahil) Amazon'un ve Türk yetkililerin cevabını, ne yapacağını bekliyor duruma göre forumdan büyük bir göç başlayabilir veya ciddi bir temizlik olabilir.

    @fasakasa

    İlk mesajın yedeğini alıyorum,beter olsunlar.

    @brkucr Ölü pixel için görüşün kesinlikle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Saab9000

    Bilenler vardır belki ben de bu laptoptan kullanıyorum. I5 olan versiyon. Bu havalarda bayağı sıcak çalışıyor. Doğru düzgün bir soğutucu bulamadım. Fan yerleri köşede kalıyor. Ve cihazın ortası tamamen kapalı. Hava girişleri yok. Sizin kullanıp etkisini gördüğünüz soğutucu önerilerine açığım. Teşekkürler. Sanırım bios update gelmiş. Cihazı elime aldığımda güncellerim ben de.

    Hala arıyorum teşekkürler.

    Masaüstünde bazen birkaç saniye fanları hızlanır sonra normale dönerdi. Bios update ile bu düzeldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Torrentter

    Selamlar



    Fiyat 4000 bandina yaklasmis dolarda cok yukselme olmamasina ragmen. Sizce bu fiyattan alinir mi yoksa beklenmeli mi?

    merhaba dostum eğer düşünürsen 3000 e bırakırım benim makineyi, 120 gb Samsung evo ssd de taktırdım. biraz paraya sıkıştım o yüzden satiyorum. kutusu faturası garantisi tam takım. 4 aylık makine tertemiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenanbal -- 27 Temmuz 2017; 13:23:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Bu laptopta klavyenin kenarlarındaki klavyeyi de kapsayan plastik alanda belli bir noktada elimi daha doğrusu parmağımı gezdirirken küçücük bir noktada parmağıma pürüzlük denk geliyor ve uyuz ediyor benim o kadar da gözüm gibi bakıyorum bu tarz pürüzlükleri gidermenin yolu yok mu? Gözle görülemiyor bir tek çok mikro boyutta bir noktada parmağıma sürterken bir pürüzlük yapıyor rahatsız ediyor tam da "é" tuşunun solundaki boşlukta olduğu için ister istemez laptopu kullanırken elim hep oralara gidiyor ve yine ister istemez o pürüzlüğe denk gelebiliyor parmağım. (Malum WASD tuşları orada, elimiz hep orada)
  • sarj kablosunun biraz uyduruk oldugunu bugun farketmiş oldum sarj ışığının oldugu kısımda kabloda kopma olusmus cok severek kullandıgım bir bilgisayar ufak tefekte olsa insanın canını sıkıyor
  • Az önce çok büyük bir aptallık yaptım. m2 SSD takacaktım, takarken o SSD yuvasının oradaki ssd'yi sabit tutan o minicik vidayı bileşenlerin içine düşürdüm, birincisinde zar zor sallaya sallaya vidayı kurtardım, sonra vidayı elimle yerine yerleştireyim derken yine düşürdüm bu sefer yine şans benden yanaydı bir şekilde çıkardım ama yok aptallık ben de yine elimle vidayı yerleştirmeye çalışırken bu sefer çok zor bir yere düşürdüm, ne demişler Allah'ın hakkı 3'tür. 2 saat çıkartamadım vidayı. Şu ekran kartının fanı ile ssd yuvasının arasında çok küçük bir delik var oraya düştü, elle veya sallayarak çıkması imkansız.

    Sakın benim gibi mıknatıslı olmayan tornavida kullanmayın kasayı açarken veya parça takarken. İşin kötüsü vidayı çıkartayım derken SSD yuvasının üzerindeki bantı zorladım bant biraz bozuldu, elimle açılan kısmı yerine yapıştırdım ama biraz kabarma ve aşınma oldu. Neyse ssd'yi bu şekilde vidasız taktım, arka kapak ona zaten destek oluyor, bu şekilde kullanıyorum şu an çalışıyor. Sıkıntı yok gibi. O vida için de elektrik süpürgesi gibi vakumlanabilir bir şey düşünüyorum çıkarmak için veya mıknatısla almayı deneyeceğim. Tek üzüldüğüm SSD yuvasındaki bant oldu. Bu bant işe yarıyor mu arkadaşlar olsa da olmasa da çok fark eder mi?

    Aşağıdaki resimde ok işaretinin gösterdiği yerde vida şu an;

    Dell Gaming 7566 GTX960M i5 6300HQ [ ANA KONU ]   ★KULLANICILAR KULÜBÜ★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 11 Ağustos 2017; 17:22:53 >




  • sarj kablosu yıpranan yok mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brkucr

    sarj kablosu yıpranan yok mu ?

    Bende problem yok.
  • pubgde drop yasayanınız var mı ?
  • Her oyunda drop yasiyorum hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl yani neden yasıyorsunuz ?
  • Pubg de arada drop yaşıyorum(fps birden 1 e düşüyor ve tekrar geliyor ) ancak oyunla alakası olduğunu düşünüyorum. 1920x1080 çözünürlükte very low ayarlarda (sadece görüş uzaklığı orta ayarda) 45-60 arası fps alıyorum. Havuzda falan fps 30 larda seyrediyor. Onu zaten droptan saymıyorum oyun ile alakalı. Ancak kimi mekanlarda fps drop daha çok oluyor. Çok hızlı düştüğümde evlerin yüklenmemesi var o da ssd olmadığından kaynaklanıyor.



    Benimde bir sorum var gpu sıcaklığı 66 ta sabitleniyor soğutucu kullanınca 63-64 oluyor. Soğutucu kullanmaya değer mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar malum biliyorsunuz format attıktan sonra true color ı bulan eden yok true color benzeri bir program var mı bildiginiz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agatapukna

    Her oyunda drop yasiyorum hocam

    Her oyunda drop yaşıyorsanız cihazınızda problem vardır, servise gönderin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Format attıktan sonra malum true color yok true color benzeri bir program var mı bildiginiz ?
  • brkucr B kullanıcısına yanıt
    forumda bir arkadaş anlatmıştı arama yaparsanız bulursunuz TrueColor yüklemeyi
    Bu arada Bios sürümü 1.0.5 oldu güncelleme olarak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brkucr

    Format attıktan sonra malum true color yok true color benzeri bir program var mı bildiginiz ?

    İlk sayfaya resimli anlatım eklemiştik. Oradan bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.