Şimdi Ara

Dell G7 15 - [Ana Konu] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
6
Favori
15.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de itopyadan dell g5 aldım 1 gün olmadı geleli daha ama dün gece cs oynadım bi kaç saat . Herhangi bi fan sesi olmadı kulaklıksız oynamama rağmen . Fan sesinin çok olmasından korkuyordum ama çok şükür bi sıkıntısı yok. Isınmasına gelirsek her bilgisayar gibi normal düzeyde ısınıyor ama etkilediği bi noktası yok. Çok beğendim bilgisayarı zaten içinde gtx1060 olan en uygun fiyatlı üründü. Tavsiye ederim herkese.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaplanyusa K kullanıcısına yanıt
    Hocam GTA V , Witcher 3 vb. güç isteyen oyunlarda fan sesini mutlaka duyuyorsunuz. CS:GO çok güç isteyen bir oyun değil.

• Doğrudur kesinlikle ama msi da dahil bütün bülgisayarlarda belli şekilde ses olacaktır. Benim oda arkadaşım 7577 gtx1060 modelini kullanıyordu ve witcher onuyordu herhangi bi fan sesiyle karşılaşmadık. Yani gaming pc alıyosak mecbur belli bi ses olacaktır bunu demeye çalışıyorum

• kaplanyusa K kullanıcısına yanıt
    İlginç.

• az önce wolfenstain 2 oynadım 1 saat kadar max cpu derecesi 92 idi. bence normal aralıklar.
  • fortnine 88 cc max şu an
  • abstruseozgur A kullanıcısına yanıt
    Aslında işlemciler için normal aralıklar değil fakat satıcılar böyle uygun görmüşler. Uzun vadede işlemcinin ömrünü azaltacaktır. Undervolt yapın desem,aklıma başka bir şey gelmiyor. Thermal throttling yapıyor olabilir.

Bir de Thermal macun kötü olabilir fakat değiştirebiliyor muyuz Koç sisteme sormak lazım.

• Ben de bu bilgisayarı alacaktım. Yorumlardan sonra vazgeçtim. 90 dereceler hiç normal değil. Uzun kullanımda işlemci dayanmaz. 2 yıl sonra tökezlemeye başlar. Diğerleri de çok para.

• garantiden çıkar bence. şimdi sıcak havada tekrar fortnite oynadım 90 derece max gördü
  • bende kararsızım 8. nesil konusunda ama bir çok arkadaşım da 7700hq işlemcilerinin de çok fazla ısındığını söyledi. aşırı kararsız kaldım zaten ay sonuna kadar almam lazım bilgisayarı.
  • abstruseozgur A kullanıcısına yanıt
    Hocam max. değer anlık olabilir. Gördüğünüz ortalama değer daha önemli bence. Ben kullanırken (Sadece GTA V'te gördüm,fanlar yüksek devirde çalışıyordu.)100 dereceyi sürekli görmüş olmasam da hep yakın aralıklarda geziyordu.

Siz de ortalama ne kadar onu merak ettim.

• Surface book 2 aldım 1060lı çok iyi dell xps ile arasında kalmıştım ama memnunum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1)arkadaşlar g3 fazla ısınma sorunu yapıyormu?

2)eğer yapıyorsa bir soğutucu alıp normal çalıştırılırmı?

3)Bide içindeki ssd nin okuma yazma oranları kaç?
  • Hocam 2. Sorunuza cevap vereyim.

Linustechtips Soğutucuların ne kadar faydalı olduğunu test etti 2-3 derece oynuyor. Çok şey beklemeyin. İçindeki soğutucu çok daha önemli.

• Benimde witcher 3 de 90 95 dereceyi gorup cpu frekansını düşürüyor 3914den 800 e aşırı fps drop yiyorum inca 611 soğutucum var.İlk zamanlarda bu kadar ısınmıyordu 10 günde toz mu topladı acaba ?

Sizce garantiye göndermelik durumu var mı ?

• 90-95 derece ne yahu. herkeste mi böyle?
  • Arkadaşlar 2 tane arasında kaldım siz söyleyin...

1)Dell g3

2)Tulpar t5 17.1 ama özeleştirilmiş hali yani tüm özellikleri aynı sadece ssd si(samsung 256 gb 3000 okuma/1200 yazma) ve soğutması daha iyidir diye düşünüyorum tulpar dellden 500 tl daha fazla sizce değermi
  • DefuseHostage kullanıcısına yanıt
    Koç sistemle görüşün bence.

• Nasıl ?
  • Hocam dell servisi aradım 105 dereceye kadar normaldir dedi.Belki fan hızınız %100'de çalışmıyordur dedi.Fan hızı olayına bakacağım olmadı servise gideceğim sıkıntı çıkmasın diye.
    Gerçi hoş bundan önceki laptopumu 7 yıl kullandım 90 derecenin altını hiç görmemişti.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.