Şimdi Ara

Dell G7 15 - [Ana Konu] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
6
Favori
15.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam pek modern sayılmaz fakat Fallout New Vegas oynuyordum. İşlemci 80C gördü. Fan seslerinden rahatsız olmadım doğrusu. Oyun oynarken bileğinizi koyduğunuz yerler rahatsız edecek kadar ısınmıyor. Önceki laptopta sağ bileğim acıyordu. Ekran kartı 50C'lerde geziyordu. Şimdilik New Vegas ile aktarabildim. GTA V yüklemem şu aralar zor zira oyun 60 gb.
  • O oyunda 80 dereceyi gördüyse GTA V'de 90'ı rahat görür gibi geliyor bana. Ama bu Dell'in sorunu değil Intel'in suçu. AMD'ye yanıt vericem diye soba gibi bir işlemci yaptı adamlar :( Stabilite düştü. NEyse, peki ekranı nasıl hocam? YAni renkler canlı mı?P Kontrast iyi mi? Netlik falan nasıl?
  • trident02 kullanıcısına yanıt
    Evet öyle gibi 6 çekirdekli işlemci laptopta olduğunu duyunca şaşkındım/şaşkınım.

Ben ekrandan memnunum doğrusu. Belki parlaklık konusuna değinebiliriz onun dışında bir sıkıntısı yok kesinlikle.

Beni şimdilik tek üzen şey laptobun işlemcisinin bu kadar ısınması. 100 derece dayanıklı yapılmış fakat bilmiyorum gerçekten bu dayanıklılığını ne kadar azaltacak?
  • Hocam incelemelere göre, soğutma konusundaki en iyi marka MSI'ın yeni işlemcili laptoplarında da 80'lerde seyrediyormuş CPU. Yani sorun olmaz herhalde, adamlar madem soba gibi bir şey yaptılar dayanıklılığını da ona göre ayarlamışlardır.
  • Arkadaşlar yok mu soyle alanlardan bir babayiğit; güzel bir kutu açılış ardinada inceleme cekip yayinlayacak bir arkadas. İlk olmak iydir hem öyle aşırı bir profesyonellik de gerekmiyor bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moscow89

Arkadaşlar yok mu soyle alanlardan bir babayiğit; güzel bir kutu açılış ardinada inceleme cekip yayinlayacak bir arkadas. İlk olmak iydir hem öyle aşırı bir profesyonellik de gerekmiyor bence.

Şu videoyu izleyebilirsiniz, epey ayrıntılı incelenmiş. İnternetteki modellerle aynı özelliklere sahip.

• Paul Scholes kullanıcısına yanıt
    Evet fakat bunda kırmızı ışıklandırma var ve parmak izi okuyucusu yok. Onun dışında bir farklılık göremedim.
  • Arkadaşlar bu cihazların daha uygun fiyatlı ve daha alt seviyedeki konfigürasyonları ülkemize gelecek mi?

• Leonardo Ryzov kullanıcısına yanıt
    Hocam Ebrara sorun.

• Konuyu takipteyim 6500 tl bütçem var 8.nesil işlemcili Dell notebookları takip ediyorum render falan için kullanıcam hangisini tavsiye edersiniz. Ve alıp da sıkıntı yaşayan var mı? Bunlar da da Adaptör sorunu var mı?
  • G3 ile G5 arasında gidip geliyorum. 17.3 ekran ve 2 TB Hdd için ekstradan 300 lira vermeye değer bence ama G3’ün ısı problemi G5’ten daha fazla olabilir gibi gözüküyor kasa yapısından dolayı.

Bir yandan da Monster mı alsam diye düşünüyorum. Laptop araştırması yapmak zor iş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TreePriority -- 13 Haziran 2018; 16:37:50 >
  • Bu cihaz bataryasiz kullanilabiliyor mu? Yani kasaya entegreli mi ?

• blacksnake03 kullanıcısına yanıt
    Kasanın içinde batarya.

• Hocam ssd ve hdd hangi marka geldi? Tasarımı 7577 ile aynı mı?

Hali hazırda 7577 1060 kullanıcısıyım

• thelordof kullanıcısına yanıt
    SSD Toshiba HDD Seagate. Tasarımı 7577 ile aşağı yukarı aynı.
  • Farklı olan yeri var mı ki tasarımda?

Üretim tarihi ne zamanmış , nisan veya mayıs veya o civar bir şey dir sanırım?

Çanta aldınız mı?

• thelordof kullanıcısına yanıt
    Bir daha baktım 7577'ye ve tasarım olarak hiç fark yok bence.

Üretim tarihine nasıl bakacağım?

Çanta almadım sırt çantamı kullanıyorum.
  • kutusunda yazar hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

Kasanın içinde batarya.
    Hocam siz bu ürünü mü kullanıyorsunuz..? Ayrıca ısınma yapıyor mu? Artılar eksiler nelerdir...?

• merhaba arkadaşlar. bende pazartesi günü sanalmarketim den g5 modelini elden satın aldım. firmanın antalyada olduğunu öğrenince internetten almak istemedim.zaten g7 ile hiçbir farkı yok cihazın hatta sanırım fazlası olarakda parmak izi okuyucusu var. klavye ışıklandırması beyaz bu arada kırmızı bekliyordum ama bence daha iyi bir tık gaming laptopdan çıkmış. 5 gündür sorunsuz kullanıyorum. oyun olarak çok fazla test etmedim. fortnite ve cs:go max settinglerle gayet düzgün çalışıyor. tek sıkıntı cihazda onboard ve gtx 1060 olarak çift ekran kartı olduğu için nvidia optimus dan kaynaklı saniyelik takılmalar. oda sadece windows da oluyor. oyunlarda hiç bir sıkıntı yok. iki gündür de bu sorunu araştırıyorum windows güncellemesi yakında yayımlanacakmış. 6 yıldır macbook pro kullanıyordum çok sıkılmıştım mac os dan. şimdilik memnunum. merak ettiğiniz sorular olursa bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.