Şimdi Ara

Dell E5430 İçin Klavyenin Sadece 1 Tuşu Temin Edilebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saygıdeğer arkadaşlar, fotoğrafta gördüğünüz gibi. Yalnızca CTRL tuşuna ihtiyacım var.
    Bugün klavyenin bir köşesine tatlı bir sıvı döktüm. Ters çevirip aralarını iyi temizlemiş olmama rağmen bir hata ettim ve tuşları açmayı denedim. Tuşlar çok kolay yerlerinden çıkıyorlar ama nedense çıkardığım o 2 tuşu takarken bin bir işkence çektim. Altlarında 2 farklı beyaz parça o kadar karışık ve yerine oturmuyordu ki, CTRL tuşunu takarken tuşun içindeki küçük dişleri kırdım. Üstteki Shihft tuşunun da ufak bir parçası kırıldı ama onu yerine oturttum. O sorunsuzca kullanılıyor.
    Yalnızca CTRL tuşuna ihtiyacım var. :( Kopyala ve yapıştır yaparken falan en sık kullandığım tuş.

Dell teknik serviste veya başka bir şekilde sadece 1 tuş temin edebilmek mümkün mü?Dell E5430 İçin Klavyenin Sadece 1 Tuşu Temin Edilebilir mi?

• Zor hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende fazladan laptop klavyesi var. Ctrl yi sokeyim lastikleri aparatları ile beraber göndereyim . Ama bendeki beyaz renkli
    (Kargo ücreti senden olmak üzere. Ben para istemiyorum maksat senin işin görülsün )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsli_bey -- 14 Ekim 2019; 2:29:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsli_bey

Bende fazladan laptop klavyesi var. Ctrl yi sokeyim lastikleri aparatları ile beraber göndereyim . Ama bendeki beyaz renkli
    (Kargo ücreti senden olmak üzere. Ben para istemiyorum maksat senin işin görülsün )
    Çok teşekkür ederim. Düşünmen bile değerli. Fakat beyaz tuş arada epey sırıtır duracak. Şimdilik bu seçenek uygun değil gibi... Sahibinden'de bir iki ilan gördüm. Bu modelle aynı klavyeyi kullanan başka bir modelin komple klavyesini satıyorlar. Yarından sonra bir oraya sorarım. Kabul ederse götürür tuşu değiştiririm. Ya da son çare klavye takımını komple değiştirtirim. Ki o son isteyeceğim şey. Piyasada hep dandik Çin malı satıyorlar.
    Dikkatsizliğimiz yüzünden başımıza iş çıkardık! Son zamanlarda neye dokunsam kuruyor.
    Az önce de uzun zamandır sorunsuzca kullandığım kulaklığımın sol tarafının bozulduğunu fark ettim.
    Bakayım sabah başka hangi şeyin bozulduğunu göreceğim.

• tahminim servisten destek alırsanız tuş olarak değilde tüm klavyeyi satarlar önerim ölü, atıl durumda olan aynı model bilgisayardan bulup onarmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaalKoris vas Qwib-Qwib

tahminim servisten destek alırsanız tuş olarak değilde tüm klavyeyi satarlar önerim ölü, atıl durumda olan aynı model bilgisayardan bulup onarmak
    Ben de aynısını düşündüm ama aynı modelden hurdaya çıkmış içi bomboş ve sadece klavyeleri sağlam duran bir taneyi Sahibinden'de biri 300 liraya koymuş. :)
    Aynı klavyeyi kullanan benzer bir modelin hurdasından bulup temin etmeyi deneyeceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.