Şimdi Ara

Dell alcam şu laptop nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• teekkürler
  • Dell 5010 serilerinin hepsinde var diye biliyorum.
  • dell alırsam sorunlu hp alırsam sorunlu 1 haftadır talan ediyorum forumu hiç iyi laptop kalmamış piyasada galiba yine toshibaya yol görünüyor 4 senedir kullanıyorum saat gibi sessiz ve sorunsuz
  • Kardeş Ben dell kullanıyorum ekranı filan gayet güzel karıncalanma yok. Tavsiye ederim Modelim T48F25
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Notebook alınır mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadasım ben sana bu makien şu şekilde öneririm eger oyun oynamıyorsan cok agır görüntü istiyen progralar kullanmıyorsan al derim he ama bu dedim şeylerin hepsini yapıyorsan tek çare

http://www.vatanbilgisayar.com/dell-5010-t48h43-ins.-5010-core-i5-480m-2.66ghz-4gb-320gb-15.6-dvdrw-1024mb-hd5650-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=52793 ve sana bu makineyi kacırmnı tavsiye ederim

bende bunun i3 ü var şanssızlıgımdan dolayı i3 ünü aldım i3 ünü aldıgıma cok pişmanım cunku aynı fiyata geliyordu i5 inle neyse beni bosver simdi anlıyacagın bulundugun bölgedeki eb yakın vatanbilgisayar mahazasına git al yada internetten sipariş ver makienn,n hic bir sorun cıkarmıyacagına bee garanti veriyorum

gerci ben kimimki

• Yorumları okumadan cevap verdim arkadassın biri ekranda sorun var felan demiş 3 aydır kullanıyorum hic bir sorunu yok ama sonucta elektronik eşya böle sorunlar butun markalarda cıkar ama del'in garantisi kadar saglam bir garantide yok su memlkette bundan ponceki notebook umda dell di bilgisayarın çözemedim biyerinden ses gelyordu aradım teknik servisi dedim böle öle admların dedigi laf paketle geri gönder yenisi yola cıkıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.