Şimdi Ara

Dell 6400 recovery menüsü açılmıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar dell inspiron 6400 laptop umun windowsu bozulunca başka bir cd ile format attım orj keyi girdim ama oturum açmadan ürün etkileştirmesi istedi driver yüklü olmayıncada nete giremedi bazı topic leri okudum ctrl+f11 ile recovery e girildiğini deniyorum daha ilk açılırken dell yazısı yazınca ama girmiyor çaresizim ne yapabilrim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktuncer -- 5 Mayıs 2007; 17:15:39 >

• geçmiş olsun
  • İyide ne yapabilirim
  • bir arkadaş window cd si ni takınca oldu demişti istersen bi dene...bir kaç kez dene belki olur..bende de öle bişi olmuştu..dell 6400 tpiğine bak
  • Denedim xp cd si ile ama yok olmyuor
  • yardım eden yokmu arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ktuncer

yardım eden yokmu arkadaşlar

Format attığında harddiskin bünyesindeki recovery de gider yani ctrl+f11'in çalışmaması normal.Bundan sonra hangi yolu takip edeceğini birde 6400 topiğinde sorabilirsin kolay gelsin...
    http://forum.donanimhaber.com/m_8464399/mpage_73/key_/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo G50-70 Bios Tuşu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun aynı şeyler benimde başıma geldi servise gidecek makine orda geri dönüşüm yapacaklar ama 60 ytl istiyorlar bence hiç yaptırmana gerek yok kendin pro kur ve driverları yükle eskisinden daha iyi oluyor ben şu anda öyle yaptım
  • 60 ytlmi :S ben hallettim daha önce yedek almıştm çalışmıyordu ama başka bir cd ye yazınca çalıştı sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.