Şimdi Ara

DELL 5110 B45F45 ETHERNET SORUNUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. dell5110 b45f45 model laptop aldım fakat bi türlü istediğim verimi alamıyorum yani dr,verlerini yükleyemiyorum yada beceremiyorum. öncelikle etherneti yükleyemedim klavuzunda gösterdiği siteden de beceremedim yardımcı olabilecek varmı.

Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: benparker

Arkadaşlar merhaba. dell5110 b45f45 model laptop aldım fakat bi türlü istediğim verimi alamıyorum yani dr,verlerini yükleyemiyorum yada beceremiyorum. öncelikle etherneti yükleyemedim klavuzunda gösterdiği siteden de beceremedim yardımcı olabilecek varmı.

Teşekkürler.

hocam bi de bu driver i deneyin.

http://www.dell.com/support/drivers/tr/en/trdhs1/DriverDetails/DriverFileFormats?DriverId=T3WGR&FileId=2731100256&productCode=inspiron-15r-n5110&urlProductCode=False

• hocam teşekkürler etherneti halletim şimdi ekran kartı kaldı sanırım. deiğim gibi dereelendirme 1.0 olarak veriyor acaba ekran karıtının driverini yüklemediğimden mi win7 tanır diye düşünmüştüm ama tanımamış herhalde

http://www.dell.com/support/drivers/tr/en/trdhs1/DriversHome/?c=tr&s=dhs&cs=trdhs1&l=en

kurduktan sonra aygıt yöneticisinin bir resmini koyarsanız başka neler eksik bakarız ona göre yönlendiririm sizi.
    ASUS Laptop Wireless sorunu
    9 yıl önce açıldı
    dell N5110 ses sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.