Şimdi Ara

DELL 15R-5520 YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
38
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar 2013 yılında başlıktaki laptopu aldım. Anakart yandığı için 1.5 yıldır kenarda duruyor sınava çalıştığım için de bilgisayara ihtiyacım olmamıştı. Şidmi okulum bitip atandığım için yeni bir laptop ihtiyacım ortaya çıktı. Sizce bu laptopun anakartını tamir ettirsem OYUN PERFORMANSI açısından benim işimi görür mü ? Yoksa 1000 tl gibi bi masraf yapmayıp 3000-4000 civarı bu uçuk fiyatlardaki gamebooklar için beklemelimiyim ? Bilgisayarın özelliklerini de tam hatırlamıyorum hatırladıklarımı yazacam.
    Edit: Dellin sitesinden servis kodundan pc özelliklerini buldum.
    - İntel(R) Core(TM) i5-3210M CPU @ 2.50GHz
    - 8 GB DDR3 1600 MHZ RAM
    - AMD RADEON HD 7670 M GRAPHİCHS
    - 500 GB HDD
    Sizce bu bilgisayarı yaptırsam call of, sniper, pes gibi güncel oyunları oynatır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trivela67 -- 10 Kasım 2016; 16:02:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ++++++++++ arkadaslar

• Düşük ayarlarda piyasadaki birçok oyunu rahatça oynatır, youtube da ekran kartınızı yazarak aratırsanız oyun performanslarını görebilirsiniz. Maliyeti fazla değilse yaptırın kullanın birkaç yıl daha, sonra yenisini alırsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1.5 yil once 900 tl gibi bi masraf cikarmişti dell in yetkili servisi bu dolar kurunda ne kadardir bilmiyorum. Yaptirirsam 2-3 sene idare etsin yeter

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.