Şimdi Ara

DELL 1300 cüler BİLGİ VE SORUN PAYLAŞIM MEKANI' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
15.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bekaert

dell 1300 türkçe kullanma kılavuzuzu aşagıya yolluyorum .

güzel bilgiler var tavsiye ederim
    türkçe kullanma kılavuzu tıkla
    1300

teşekkürler... arkadaşlar 179 kişi okumuş 19 kişi yazmış... tüm 1300.leri buraya bekliyorum

• arkadaşlar ekran kartını nasıl 128 yapacağız bir bilen yokmu yaw...
  • quote:

Orjinalden alıntı: firstemperor

arkadaşlar ekran kartını nasıl 128 yapacağız bir bilen yokmu yaw...

bunu ben de çok sordum da şöyle;
    masaüstünde sağ tıkla grafik özelliklerine tıkla açılan intel menüsünde bilgiye tıkla çıkan yerde Minimum Graphics Memory: 8 MB
    Maximum Graphics Memory: 128 MB
    Graphics Memory in Use: 10 MB
    bunları görürsün en alttaki memory in use olan senin şu an kullandıgındır.mesela ben bir oyun açtığımda bazen 120ye kadar çıkıyor her ne kadar bazıları hızlandırıcısı çok kötü anca 64mb görürsün 1gb ram yaparsan belki 128 olur dediyse bile...
  • DELL INSPIRON 1300 CENTRINO 1.6GHz 512MB 60GB 15.4" (TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR) ile DELL INSPIRON 1300 CELERON 1.6GHz 512MB 60GB (TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR) arasındaki farkları neleridir? cenrino ve celeron ne demek? yardımcı olurmusun? yardım edenler çok teşekkür ederim...
  • arama boumundan celeron yazıp notebook dizüstüksımında arat aradıgın bilgiyi bulacaksın ben bildigimi soyliyim centrnioda 2mb on bellek celeron da 1mb ayrıca speedstep olayı yok yani centrino işlem yapmazken yada dusuk hızda işlem yaparken hızı dusurur ancak celeron hep 1.6 hızda çalışır buda pil durumunu etkiler ayrıca ısınma yapar ancak bende dell 1300 celeronlu modeli var sarjı 3 saat rahat gidiyor ısınmada sıfır diyebilirim bendeki acer 5033 daha cok ısınıyor tabi celeron teknolojisi eski centrinoda tercih edebilirsin almısken centrinoda al fiyat farkı cok degilse ama sadece internet için falan kullancaksan 2 side işini gorur ben kampanyadan 885e aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzzzz -- 24 Ekim 2006; 12:30:47 >
  • bu centrino modelinin performansı nasıl acaba. 1 GB ram le uçarmı sizce. hardiskte 60 gb 5400 rpm ye yukselmis galıba?
  • uçarmı kavramı biras göreceli ne tür işemlerde kullancaksın internet ofis için uçar yeter oyun için uçmaz çakılır mesela
  • ya dün pcdepo fıyatı 1100 YTL ye çekmiş.daha da düşecekmi acaba beklesemmi az daha .. ne bileyim en azından fifa 2005 gibi klasık bir oyunu oynamak isterim.oyuncu degilim zaten. program ve net için ofis fılan.. fıyatlar dusecek mi acaba 750 ytl cıvarı ıkıncı el almak yerıne sıfır dell 1300 mu alsam en hsaplısı bumudur.oyunlardada cok kasmaz herhalde.
  • ben 1.7 centrino, 80gb hdd, 512 ddr2 533mhz., 128 paylaşımlı ekran kartıyla:

most wanted orta halli çözünürlük
    fifa 2005
    fear efektler kapalı
    sims2
    simcity4000
    ageofempires 2
    earth of empire2
    pes5

oynadım.. ancak çalışan bütün prog.ları kapatıyorum özelliklede virüs programlarını

ekran kartı otomatik ayarlıyor kapasiteyi, ancak rami kesinlikle 1 gb 667mhz yapacağım
  • 667mhz desteklermiki ben desteklemez diye biliyorum ama
  • ewet haklısın sanırım desteklemiyor.. 533mhz.lil takacaz..
  • arkadaşlar ekranı nasıl kalite olarak.mesela gecen casper gordum ekranı gormek için ışık yaksakda gozukmuyor bilmıyorum ayarlarımı bozuktu. dell 1300 lerde nasıl acaba masaüstü gibi cam gibi parlakmı?
  • merhaba benim 1300 centirino 1.7 laptopım var nba 2007 yükledim fakat tam ekran yapamıyoprum aynı sorun media playerdada ve film izlerkende oluyo yani tam ekran oluyo fakat kenarda siyah boşluklar kalıyo acaba çözümü varmı yardımcı olursanız sevinirim
  • ok hallettim driver yükledim oldu:=)
    quote:

Orjinalden alıntı: mkama91

merhaba benim 1300 centirino 1.7 laptopım var nba 2007 yükledim fakat tam ekran yapamıyoprum aynı sorun media playerdada ve film izlerkende oluyo yani tam ekran oluyo fakat kenarda siyah boşluklar kalıyo acaba çözümü varmı yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

ok hallettim driver yükledim oldu:=)
    quote:

merhaba benim 1300 centirino 1.7 laptopım var nba 2007 yükledim fakat tam ekran yapamıyoprum aynı sorun media playerdada ve film izlerkende oluyo yani tam ekran oluyo fakat kenarda siyah boşluklar kalıyo acaba çözümü varmı yardımcı olursanız sevinirim

abi hangi driver'ı yükledin bende cel 1300 var age of empires 2 oynarken yanda boşluklar kalıyo.

ben celeron 1300de winning eleven 9 u 1280*800 en yüksek çözünürlükte grafik detayıı orta ayarda rahatça oynayabiliyorum.belki abartı gelicek ama 6-7 saat kesintisiz kullanıyorum kapatacak kadar ısınmıyor ona ragmen

• cihazın altından hava almasını engellemediğiniz sürece zaten ısınmaz bu alet
    ben en az 2 günde bir 16 saat boyunca çalışıyorum bu cihazla. banamısın demiyor..
    bunun hdd si ne acaba bilen varmı? western digital olabilirmi. samsung falan olmadığı kesin yoksa şimdiye ötmeye başlardı...
  • Arkadaşlar kimse dell inspiron unu yeniden kurmadı mı bu bilgisayar sata bildiğim kadarıyla ve ben her formatta sorun yaşıyor sayılırım. Yani her windowsu kurmuyo.(Win 9x kuramadım me kuramadım xp her cd olmadı sata gömülü cd lerde kurabildim ancak) bi de dell inspiron 1300 1.73 ghz 80 hdd sistemini alan bir kişi eğer ilk olarak ghost almışsa bir yere upload yapabilir mi ben almayı unuttum.
  • ben alırken donanım ve windows cd.si yoktu servisinden istedim 1 adet dvd yapmıışlar içersinde donanımlar vesa ire var isteyen olursa masrafları karşılamak karşılığı yollarım kargo ile yaklaşık 1.4 gb
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melank0lik

Arkadaşlar kimse dell inspiron unu yeniden kurmadı mı bu bilgisayar sata bildiğim kadarıyla ve ben her formatta sorun yaşıyor sayılırım. Yani her windowsu kurmuyo.(Win 9x kuramadım me kuramadım xp her cd olmadı sata gömülü cd lerde kurabildim ancak) bi de dell inspiron 1300 1.73 ghz 80 hdd sistemini alan bir kişi eğer ilk olarak ghost almışsa bir yere upload yapabilir mi ben almayı unuttum.

daha dün xp professinal yükledim 4-5 kere atmısımdır hiç sorun yasamadım
    sorunun ne oldugunu yazarsan yardımcı olmaya calısabiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: firstemperor

cihazın altından hava almasını engellemediğiniz sürece zaten ısınmaz bu alet
    ben en az 2 günde bir 16 saat boyunca çalışıyorum bu cihazla. banamısın demiyor..
    bunun hdd si ne acaba bilen varmı? western digital olabilirmi. samsung falan olmadığı kesin yoksa şimdiye ötmeye başlardı...

bendeki DELL 120L kasa ve özellikler aynı HDD ve DVD/RW markası aşağıda

DELL 1300 cüler BİLGİ VE SORUN PAYLAŞIM MEKANI'

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.