Şimdi Ara

DELL 13 Z Ultrabook İ5 sice nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar geçen gün ürünü Goldda inceledim. Çok hoşuma gitti, özellikle inceliği pil süresi, tasarımı ve ekran çözünürlüğü oldukça başarılı geldi.

http://www.pcdepo.com/dell-xps-13z-46p428s-i5-2467m-ultrabook-urun7437.html

2467M Core i5, 3. nesil olsa çok iyi olurdu ama fiyat bana yüksek geldi şu an için, olur da güzel bir indirim olursa alıcam gibi.

ne dersiniz arkadaslar?

• 1 kşi bile yanıtlamamıs helal olsun...
  • ben de çok beğendim bilgisayarı, zaten dell i çok başarılı buluyorum.Fiyat bana pahalı geldi ama Amerika'da da 1800 liraymış zaten.
  • Tasarımı ne kadar güzel olsada, eski nesil ve üretimden kalkmış bir laptop için 2.500 TL çok fazla değmez.
  • bence güzel seri zenbooklardan daha küçük kasası tam 13 ınc boyutlarında sorun yaşamazsınız
  • Intel 3. nesil mobil işlemcileri ve doğal olarak HD4000 grafik yongası çıkmışken 2.nesil işlemcili bir ultrabook bu kadar para etmez.

İlginç bir şekilde fiyatı düşmedi.. Tamam XPS serisi çok başarılı, kasası sağlam, kaliteli, boyutları çok iyi falan ama yine de 3. nesil işlemcili çok daha başarılı makinalar varken bu alınmaz, gerek yok..

Bunun edeceği fiyat aralığı 1.600 TL - 1.800 TL arası.. O da kaliteli ürün olduğu için.. Emin olun kısa zamanda 2. nesil işlemcili cihaz Türkiye pazarında kalmayacak, bilerek 3. nesil cihazları geciktiriyorlar ki ellerindeki 2. nesil cihazların fiyatı fazla düşmesin

Benim tavsiyem uygun fiyat istiyorsanız Samsung NP530U3C (1.618 TL) ve Samsung NP530U4C (1.749 TL) seçmeniz. Daha iyi birşey arıyorsanız da ASUS UX31A ya da ASUS UX32VD (3.nesil i7 işlemcili - 2.363 TL) cihazlarından birini seçmeniz..

• Eğer bu ürünü almayı düşünüyorsanız şuan %40 indirimle Bimekste 1936 lira. Amerikadaki fiyatıyla aynı.

https://www.bimeks.com.tr/urun/122585/dell-xps-13z-46p428s.aspx
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo i7 - 17.3 ekran - Laptop
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Seri sonu, teşhir veya kusurlu ürün.
  • 2300 liraya asus zenbook ux32vd 3. nesil i7 işlemci ve harici ekran kartlı ultrabook varken, bahsettiğiniz cihaz alınmaz.. dell 13 Z den tek eksiği SSD gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AthloN

Seri sonu, teşhir veya kusurlu ürün.

wallha mı? iyi düşmüş 800 tl birden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.