Şimdi Ara

DELİRMEK ÜZEREYİM NE OLUR YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Yaşım 18 bu sene üniversite sınavlarına gireceğım
    Adminler Lütfen çok fazla hakaret içeriyor diye silmeyin zaten sinirle yazdım lütfen rica ediyorum

Ya arkadaşlar benim 13 yaşında 2 kız kardeşim var ikiside yaşıtlarından büyük gösteriyor ve sıradan bir Türk kızından kat kat daha güzel, herneyse bunlardan biri o kadar tuhaf o kadar, rahat ve gerizekalı ki bıktım artık son 2 yılda beni sinir hastası yaptı sayesinde herşeye sinirleniyorum herşeye kızıyorum
    Hareketleri davranışları tam bir embesil, nereden başlasam bilemiyorum

1-Bir yere giderken salına salına yürüyor ve herkesten hızlı yürüyor, dur diyorum takmıyor 1500 metrelik yol boyunca bunu en az 10 kere dememe rağmen devam ediyor, neden bağırıyosun diye suçlu ben oluyorum bu o kadar zoruma gidiyor ki daha da sinirleniyorum. Ulan yol tehlikeli, nereden araba geleceği belli değil o dalgınlıkla geberip gideceksin yada birileri seni alıp kaçıracak ama yok dinlemez.

2- 1.86 boyunda 140 kilo adamım arkadaşlar (Kilomun sebebi neredeyse ters bacakla doğduğum için 9 yaşıma kadar hareket edemedim ve annem besleyip durdu, 9 yaşında 100 kiloydum) kalıbımdan ötürü 120 küsür gösteriyorum herneyse. 1 hafta önce spor yaparken bileğim ezildi ve 1 hafta yatmak zorumda kaldım, bu esnada bu şerefsiz kardeşimle aynı evde yanlız 1 gün geçirmek zorunda kaldım. Anlayamazsınız.
    Tuvalete gideceğim yardım istiyorum GELMİYOR, tek ayak üstünde 140 kiloyu taşıyarak gitmek zorunda kaldım tuvalete kadar, Su , yemek keza aynı şekilde ve bu diğer ayağımı da yordu şimdi o da ağrıyor.

3-Bu embesil bi çizgi karektere taktı kafayı ben ders çalıırken ve uyurken sürekli onun adını söyleyerek dolaşıyor, bazen bağırıyor, onun adıyla şarkı falan söylüyor, zaten yorgun olan kafam iyice ağrıyor ve çıldırıyorum, tüm aile bana sataşıyor çok sinirlisin diye, ULAN SİZ NASIL DAYANIYORSUNUZ BUNA, BAZEN BU SALAĞA KATILDIKLARI BİLE OLUYOR.

4-Yazlıkta 10 kişi yaşıyoruz beyler salonda yaşamak zorundayım, kendimi odaya kapatıp kurtulamıyorum bu ruh hastasıyla uğraşmak zorundayım tüm gün, ama suratını görmeye tahammul edemiyorum beyler, hatta hiçbirşeye tahammulum kalmadı artık çok çabuk sinirlenmeye başladım, sinirimi içime atmaktan krizler geçiriyorum bıktım artık, ya bağırıyorum yada birşeyleri kırmam gerekiyor yoksa gebertecem şerefsizi.
    Benim bağırmamdan Babaannem,Annem,Anneannem rahatsız oluyor onlar için üzülüyorum, hadi Anneannem ve Annemin umrunda olmazda Babaaanem çok iyi bir insandır arkadaşlar onunun huzurunu bozmak istemiyorum, zaten bu hayatta en çok istediğim şey onun sağlığı. Ama ne yapayım sinir bu ya bağıracam yada birşeyleri kıracam, yada içime atıp patlamayı bekleyeccem...

5-Yoruluyorum beyler çok yoruluyorum, kilomu korumak ve düşürmek için günde 4-5 saat 140 kiloyla spor yapıyorum ve sınav için 3 saat ders çalışıyorum yorgun oluyorum, kıyafetlerim 3. katta ben zemindeyim kardeşim olacak şerefsizden kıyafet istiyorum kalk kendin al diyor ulan delirecem...

6-Ben tanımadığım insanlara bile gözüm tutarsa,selam veririm,iyi akşamlar derim ama kardeşim olacak şerefsiz bunları kimseye söylemez. Ne hoşgeldin ne günaydın ne iyi geceler.

7-Anneme babama diyorum şunu bir uzmana gösterin diye yalvarıyorum uyarıyorum bunları yakında delirecem diye ama onlara göre bu kızın bu gerizekalıca davranışları dahi olması, bense onlara göre gerizekalıyım sözelci olduğum için.
    Sınavda derece yaptığım için tablet kazanmıştım bu şerefsiz kıskanıp kırmıştı sonra babam buna tablet almıştı, leptopumun adaptörünü basa basa bozdu bu it, zaten adaptörde leptopda 5 yıllıktı. Saolsun babam yeni bilgisayar aldı, ona.

6-Bu yazıyı 6. baştan yazışım, leptopumun bataryasını bozduğu için ve sürekli elektrik gittiği için.......

Evet beyler daha fazla yazmak isterdim ama sinirden yazacak durumda değilim ne olur öneri-taktik birşeyler verin bıktım artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okuyup editlenecek

• Öncelikle geçmiş olsun

Kardeşine gelince Döv onu (ciddiyim)

• " 9 yaşında 100 kiloydum " dan sonrasını okumadım
  • Hocam diğer kız kardeşiniz(aklı başında olan yani) yaramazlık yapanı uyarsın onun hatalarını düzeltmesi için konuşsun gerekirse bağırsın sizi dinlemiyor ama yaşıtından birisini dinler belki

• Kardeslerinizi simartarak büyütmüşler aileniz hocam. İşiniz zor ne diyeyim

• Okudum, soruları alayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ailene kendini acindir

• anlattığına göre kardeşin şımarık ve ayrım yapıyorlar hastalığın falan var mı yoksa çok zorlanmadan spor yap ve deraine çalış seni üniversiteye gitmek kurtarır

• Hocam ailenizle acik acik konusun beni bunla ayni odada tutmaya devam ederseniz doverim diye basta sizi onemsemiycekler sizde dovun bi kendinize gelirsiniz ama cok fazla degil cik odamdan diye bagirin mesela cikmiyomu kolundan sıki sıki tutarak odanin disina atim yere dussun 13 yasindaysa ANNAAAA diye aglar zaten bi kac sefer boyle gider sonra sizi dinlerler sorun cozulur

Konu kilit uye ban forum silinsin domain satilsin internet kapatilsin elektrikler tuketilsin edisonun ebesi bulunup silinsin.

• Ben olsam kızın ağzını burnunu kırmıştım.

• Tetration
    Kardeşim elim ağırdır 1 tane vursam yarısından fazlası boşa gider, zaten bunu yaptıktan sonra babam bana neler yapar bilmem...

tavukjack
    Kardeşim sözelde hayat kurtaracak bölüm yok ne kadar çalışsamda...

20playback
    Sen ayı gibi herife acır mısın ???

FabrikatörTorunu
    Saolun hocam

Turan Türkoğlu
    Kendisinden başkasını dinlemiyor, dahi dahi diye diye şımarttılar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kac yasindaki kardesin eger yasi 15-16-17-18 yasindaysa buyuyunce duzelir abartmayin

• Tm gir sözel yerine @DeidaraSanji

• quote:

Orijinalden alıntı: tavukjack

Tm gir sözel yerine @DeidaraSanji

Matematiğe ne kadar çalışsamda ne kadar uğraşsamda olmuyor aga, günlerce gecelerce çalısamda olmuyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

quote:

Orijinalden alıntı: tavukjack

Tm gir sözel yerine @DeidaraSanji

Matematiğe ne kadar çalışsamda ne kadar uğraşsamda olmuyor aga, günlerce gecelerce çalısamda olmuyor...

Her şeyin birbirine bağlı olduğunu düşün ufak bir şeyi bilmediğin için yapamıyorsun belki de antrenmanlarla matematik al ve yapabileceğini bil o kadar korkulacak bir şey değil kesinlikle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.