Şimdi Ara

'Delikanlılık' Kadar Saçma Bir Terim Görmedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar saçma bir şey olmaz. Delikanlılık, yiğitlik, erkeklik hepsi Türklere sunulmuş bir oyun geri kafalılıktan başka bir şey kazandırmayan bir oyun. Yıl 2011 sırtına atmış ceketini biz delikanlıyız modunda takılan tipler var. Evet yanlarında bıçak taşıyan ama hiçbir şey yapamayan tipler her gün görüyoruz bunları genelde arabesk ve arabesk rap dinlerler meslek liselerinde %90 oran böyledir.
    bkz.: Delikanlı erkek küpe takmaz
    bkz.: Biz seversek tam severiz güzelim

Delikanlı falanda değilim. Bye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nickman -- 21 Ekim 2011; 20:15:03 >

• genel olarak gençlerin kullandığı anlam cidden saçma. katılıyorum sana. fakat yaşlılar delikanlıyı hiperaktif, hareketli, genç anlamında kullanıyor.
  • delikanlılık=serserilik
  • delikanlı diyince illa apaçi kro kesimi anlama
    çok iyi biri huyu suyu düzgün olan kişilerede denir bi kere hocam genelleme yapmak yanlış
  • Dar gelirlilerin oluşturduğu terim.
  • delikanlı ağlamaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkes delikanlı olamaz
  • O saydıkların delikanlılık degil
  • biz seversek
  • Kola faça atıp erkeğim bak faça attım diye gezmeler falan hepsi kendini kandırmaca ha kendi çapında istiyorsan kafana sıkıp git farketmez ama birde böyle bu yaptıklarıyla kendi çapında hiyerarşi oluşturup tahtın üstüne kendini koyup diğerlerine ezik insan muamelesi yapmaya çalışan zavallılar var bir bok değilken kendini her şeyin sahibi sanan tiplerin hepsini böyle kafalarını alıp hareket eden trene sürtçen kıvılcım çıkartacan.
  • Biz sevdiğimizi pazara kadar değil, mezara kadar severiz. O yeaa deliganlıyığ stayla
  • senin dediklerin daha çok apaçi kesimine hitap ediyor.delikanlı olarak ima etmek istedikleri kişiliği oturmuş efendi kişilerdir.
  • Delikanlı olan var, kendini delikanlı olarak gören var fark bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RæmireZ

senin dediklerin daha çok apaçi kesimine hitap ediyor.delikanlı olarak ima etmek istedikleri kişiliği oturmuş efendi kişilerdir.

nokta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firesworn

Hava değişikliği olsun istedim buda fena değil yani
  • NE RACON KESMEK NEDE BAŞKA BİR ŞEY..

DELİKANLILIK EFENDİLİKTİR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlu Dal

Arabesk rap dinliyorsa bir insan.%100 o arkadaş sigara içiyordur.%100 diyorum

%100%100

Çünkü gerizekalılar. %100
  • Delikanlılık,eli kanlılık değildir yeğen.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.