Şimdi Ara

Deli gibi aşık olma ve aldatılma hikayem (Sonu yatakta bitti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
4.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hemen hemen 15 yaşından beridir bu forumdayım. Yaşım 21. 5 ay öncesine kadarda sürekli forumdaydım. Ama gel gelelim bir kıza aşık olmamla başladı herşey. Yalnız konu csb değildir. Yüzde yüz doğru. Ailem üzerine de yemin ederim. Kısa anlatacağım. Çünkü herşeyi anlatmam mümkün değil.

    Geçen konu açtım, silinmiş yeni baştan yazacağım. Ama lütfen bu silinmesin rica ediyorum. Herkesin düşüncesine ihtiyacım var. Arkadaşlar şu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı elim kız eline değmedi. Çünkü ihtiyaç duymadım. Facebookta 3 yıl önce falan bir kız eklemiştim edebiyat sayfasından. Kızın paylaşımlarına falan bakıyordum. Çok hoşuma gidiyordu. Fotoğraflarına falan bakıyordum. Temmuz ayında şuna yazayım dedim. Yazdım. Dedim 3 yıldır eklisin hiç konuşmuyoruz. Ordan muhabbete girdim. Kızın numarasını aldım. Buluştuk. Benim boyum 1.85, kızın ki 1.55 falandı. Ama kızı görür görmez etkilendim. Aşırı güzel mi, değil. Ama çok hoşlandım. Neyse ayrıldık. Konuşuyoruz. Ben tabii tecrübesiz olduğum için hemen seviyorum falan cümleleri kurmaya başladım. Kız bana pas vermemeye başladı. Mesaj atmayı kestim. 15 gün mesajlaşmadık. 15 günde 15 kilo verdim. İnanılmaz değiştim. Sosyal biri oldum. PC başında vakit geçiren adamdan, hiç pc başına oturmayan adam oldum. Kıza 15 gün sonra mesaj attım. Buluştuk falan.

    Sonra tamamen sevgili olunca kızın facebook, instagram hesaplarına fotoğraf attırdım. Erkekleri sildirdim. En büyük hatam buydu. Ona çok değerli olduğunu hissettirdim. Daha ilk başlardan ciddi düşünmeye başladım. Kız bana bakireyim, öyle kötü şeyler yaşamadım dedi. Fakat kız her seferinde kıskançlıklarımdan dolayı ayrıldı. Sonra tekrar mesaj atıp bıraştık. 4 sefer falan barışıp ayrıldık. Fakat en son ki ayrılmamız 1 ay sürdü. Tamamen bittiğini düşünmüştüm. Ama inanın unutamıyordum. Arkadaşlar durumdan anlayıp beni kampa götürdü kızı unutmam için. 2 hafta kamp yaptık. Unutmuştum yavaş yavaş. Sonra İstanbula geldim. Kız mesaj attı. Benim yelkenler indi hemen. Kızla buluştuk, tekrar barıştık. Ama bu seferki gerçekten olmuştu. Kız her dediğimi yapıyordu. Hiç kavga etmiyorduk. Kız sürekli beni sevdiğini söylüyordu. Instagram şifremi falan vermiştim. Fakat kız benim instagramımdan bir erkeği engellemiş. Dikkatimi çekti kurcalamadım.

    O erkek kuzenime ulaşıp numaramı istemiş. Ver dedim. Meğer kız benimle o çocuğu beraber idare etmiş. 1 ay ayrı kalmıştık ya, bu çocukla tatile gitmiş. Çocuk anlatıyor, kızla herşeyi yaşadım diye. Hayatım boyunca hiç bu kadar hayal kırıklığı yaşamadım. Sadece elini tuttuğum kızı o çocuk 2 haftada tatile götürüp, vurmuş. Kız bana iyi aile kızı rolü oynarken bunu yemişim. Seni aileme anlattım falan filan. Neyse işte. Kız bana mesaja attı dedim ya, ben pas verince bu çocuğa yol vermiş. Sonra kız beni aradı, ağlıyor. Sana yalan söyledim falan filan. Okula gitmişti, senin için geri geliyorum dedi. Gel dedim. Hemen arkadaşı arayıp evini boşalt dedim. Kızı otogardan aldım. Çok pişmanım dedi, sen buna beni zorladın dedi, gerçekten bittiğini düşünmüştüm dedi. 4 aydır sevgiliydik, 1 ay ayrı kaldık. Ben bu kızın sadece elini tutmuştum arkadaşlar. Kızı o gece eve götürüp beraber oldum. İstemeyerek de olsa. Kondom falan kullanmadım. Hamile kalmamıştır inşallah. Ama gerçekten onu böyle bile kabul edesim var. O derece aşığım ona.

    Ne yapayım dostlar? Aşık olduğunuz kız yollu çıkıyor. Deli gibi aşıksınız, yalan söylüyor. Sabahlara kadar onu düşünüyorsunuz, o başka erkeklere vurduruyor. Ne yapardınız? Hala sever miydiniz? Elimde değil inanın. Dediğim gibi ben varoş kesimde büyüdüm, ailem dindar. Bu kız ise zengin semtte büyümüş, herşeyi yaşamış zengin biri. Yüzüne bakacak yüzüm yok artık arama diyor. Görüşmek dertleşmek isteyen tecrübeli arkadaşlar varsa numarasını pm atsın dertleşelim. Çok kötüyüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxQuaLityDamage -- 29 Eylül 2016; 13:02:11 >







  • Adı üstünde yollu. Ver yolu gitsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız hamile kalacak ve evleneceksiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 29 Eylül 2016; 13:06:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Kimseyle bir şey yaşamadım" kızlarına çok fazla güvenmeyin.
  • zebaniyi aratın, yoksa okuyalım.

    edit : zebani yokmuş. okudum.

    çok da takılma bu yaşta olur öyle şeyler. ilk sevgilinmiş diyorsun, bu tarz travmalar normal. bir kaç sonra unutursun geçer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilicoglu -- 29 Eylül 2016; 13:20:18 >
  • Okumadım ama csb

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapma,çok ama çok pişman olursun.Hayatın kayar.Seni birkere idare eden 100 merede eder. Evlenirkende eder. Asla yapma. O kizin karakteri bitmiş. Senide kullanicak. Seviyeni bu kadar alçaltma derim. Bu kizdan aşk mi bekliceksin? Ciddiyet mi bekliceksin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 günde 15 kilo verdimden sonrasını okumadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünde demiştim
    Üstüne kalacak haberin olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uncharitable

    15 günde 15 kilo verdimden sonrasını okumadım

    +1
  • Another day and another csb

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Deli gibi aşık olma ve aldatılma hikayem (Sonu yatakta bitti)
  • okumayın sonu yatakta biten csb
  • Csbbbbbbbbbbbbb

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer doğruysa barışma sakın böyle bir kız senin başını belayada sokar sana başka kız mı yok uhutmaktan başka çare yok malasef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fake
  • Kız okula gitmekten vazgeçmiş. Büyük ihtimalle bana yamanacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxQuaLityDamage kullanıcısına yanıt
    Hocam seçeceğin kadın sahip olacağın çocukların demektir. Bundan bir kaç yıl sonra yollu bir çocuğun olsun istemiyorsan uzak dur

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine bir çok sevme herşeyi yapma ve kızlardan tekmeyi yeme konusu

    Kardeşim özelden numaramı veriyorum istediğin zaman yaz konuşalım seninle

    Her seferinde bu konulara yazıyorum kardeşim kızlar ile ciddi düşünmeyin ben kızlar ısex objesi olarak görüyorum yoksa çok canınızı yakarlar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.