Şimdi Ara

delete

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
8.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

delete

(En Son Oy Tarihi: 30.06.2013)
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bestcooll -- 3 Mart 2022; 14:52:31 >

• Nilüfer tabii ki. Ayrıca 0403 ' ten ziyade neoplanda var benim bildiğim. Bir kere otobüsün içinde servis 1 numara

en iyisi varan.

We are all just prisoners here, of our own device.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guenen

2. resimde kini seçme serit ihlali yapıyo
    sanki abd ye gidicen :D metro fiyat ve hizmet açısından iyi varan daha iyi ama tuzludur

çok güldüm ya.Allah'ta seni güldürsün.
    quote:

Orjinalden alıntı: guenen

Orijinalden alıntı: exhammer8

sanki abd ye gidicen :D metro fiyat ve hizmet açısından iyi varan daha iyi ama tuzludur

Alıntıları Göster
    Varan iyidir
  • quote:

metro turizmden uzak durun arkadaşlar. hakkında sözlükte yazılanları bir okuyun.

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=metro+turizm

tekerlekli tabut benzetmesi yapılan 110'la giden ulusoy otobusunu sollayan guzide sirket

arabasıyla gidip "ben sizde çalışmak istiyorum" diyen her şöförü işe alan, böylece 300den fazla arabaya sahip olan rezalet otobüs firması..

bir otobus $irketi.. en kotulerinden biri.. sakin antalya yolculugu yapmayin inince topragi opmeyin..

diğerlerini bilmem ama istanbul - antalya güzergahındaki otobüsleri, şöförleri, muavinleri, hatta yolcuları bile felaket olan bir şirket. kırık koltuklar, kışın ortasında çalıştırılan klimalar, yol boyunca susmayan arabesk bir müzik ve bununla mest olan dallama şöför ve muavinler, pamukova'daki kendine ait mola yerindeki iğrenç yemekler... siz siz olun metrodan bilet almadan önce bir kez daha düşünün.

rezil firma. ulaştırma değil, sinir hastası etme şirketi. çalışanlarının çoğu normal şartlarda asla işe almak istemeyeceğiniz sicili o derece bozuk insanlardan oluşan kuruluş. ayvalık-istanbul maceram var bu firma ile ilk ve son oldu.

ayvalık dönüşü azılı şoför yağan yağmurda yavaşlayan diğer firma otobüsleri ve araçların yanından deli gibi gitmekte hiçbir beis görmedi. ilk on dakika boyunca "- herhalde adamın boşluğuna geldi canım, bu kadar hayvan olamaz, yok yok olamaz" diye kendimi boşuna oyaladıktan sonra muavini çağırıp şoför ayısının da duyacağı şekilde ;

"- söyle o kaptana yavaş gitsin, koyunların arasında bir tane keçi var." dememle debriyaj fren kombinasyonu ile oflaya puflaya yavaşlayan otobüsün içinde ki diğer yolcularda başladı isyana.
    metro turizm denildi mi hiç durup düşünmeye gerek bile yok, cevabınız kısa ve net olmalı; hayır..

• quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

metro turizmden uzak durun arkadaşlar. hakkında sözlükte yazılanları bir okuyun.

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=metro+turizm

tekerlekli tabut benzetmesi yapılan 110'la giden ulusoy otobusunu sollayan guzide sirket

arabasıyla gidip "ben sizde çalışmak istiyorum" diyen her şöförü işe alan, böylece 300den fazla arabaya sahip olan rezalet otobüs firması..

bir otobus $irketi.. en kotulerinden biri.. sakin antalya yolculugu yapmayin inince topragi opmeyin..

diğerlerini bilmem ama istanbul - antalya güzergahındaki otobüsleri, şöförleri, muavinleri, hatta yolcuları bile felaket olan bir şirket. kırık koltuklar, kışın ortasında çalıştırılan klimalar, yol boyunca susmayan arabesk bir müzik ve bununla mest olan dallama şöför ve muavinler, pamukova'daki kendine ait mola yerindeki iğrenç yemekler... siz siz olun metrodan bilet almadan önce bir kez daha düşünün.

rezil firma. ulaştırma değil, sinir hastası etme şirketi. çalışanlarının çoğu normal şartlarda asla işe almak istemeyeceğiniz sicili o derece bozuk insanlardan oluşan kuruluş. ayvalık-istanbul maceram var bu firma ile ilk ve son oldu.

ayvalık dönüşü azılı şoför yağan yağmurda yavaşlayan diğer firma otobüsleri ve araçların yanından deli gibi gitmekte hiçbir beis görmedi. ilk on dakika boyunca "- herhalde adamın boşluğuna geldi canım, bu kadar hayvan olamaz, yok yok olamaz" diye kendimi boşuna oyaladıktan sonra muavini çağırıp şoför ayısının da duyacağı şekilde ;

"- söyle o kaptana yavaş gitsin, koyunların arasında bir tane keçi var." dememle debriyaj fren kombinasyonu ile oflaya puflaya yavaşlayan otobüsün içinde ki diğer yolcularda başladı isyana.
    metro turizm denildi mi hiç durup düşünmeye gerek bile yok, cevabınız kısa ve net olmalı; hayır..

Alıntıları Göster
    vay be mercedes lere bak
    ne günlerdi bunların fabrikasında staj yapmıştık
    Çünkü onlara aşağılarda yer yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: exhammer8

Alıntıları Göster
    Arkadaşım abdeye gitmeyeceğim ama canım herşey önemli.abdye otobus varsa söyle ona binelim.
    quote:

Orjinalden alıntı: exhammer8

spotlightkid;Uyarın için çok teşekkür ederim.Bunu dikkate alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bestcooll

Arkadaşım abdeye gitmeyeceğim ama canım herşey önemli.abdye otobus varsa söyle ona binelim.
    quote:

Orjinalden alıntı: exhammer8

spotlightkid;Uyarın için çok teşekkür ederim.Bunu dikkate alacağım.

Alıntıları Göster
    Bizene bilader senin tatilinden otobüsünden. Biz burda yazın kaynağında çalışırken ..ötümüzden ter damlıyor, sen orda yok efendim hangi firmayla tatile gideyim. Cehennemin dibi firmasıyla git. Tövbe tövbe....

• quote:

Orijinalden alıntı: Telefoncu72

Bizene bilader senin tatilinden otobüsünden. Biz burda yazın kaynağında çalışırken ..ötümüzden ter damlıyor, sen orda yok efendim hangi firmayla tatile gideyim. Cehennemin dibi firmasıyla git. Tövbe tövbe....

Alıntıları Göster
    varan ve ulusoy top klastır....diğerleri ikinci sınıfta kalıyor...fiyata da bu yansıyor tabi....

bu sayilanlar tuzlu oluyor bazen,
    ama tabiki gidilen yere göre degisir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan2005

ben sahsen baska firmalarla yolculuk yapiyorum,

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=nilufer+turizm

muavin - hoşgeldiniz, lütfen çantanız için yardım edeyim
    - ne alırsınız çay,kahve...(upuzun bir cümledir ve 43 kişiye tek tek sorar)
    - bulmaca ister misiniz?
    - su ister misiniz?
    - kolonya alırmıydınız ?
    - lütfen şeker alın
    -çayınıza fazla şeker istermiydiniz?
    - ağrı kesici veya mide hapı alır mıydınız?
    - hay aksi, portakal suyu kalmış sadece..başka bişi içer miydiniz? (aradan 3 dakka geçer)..ah buyrun dolapta köşede 2 tane buldum, buyrun
    - diğer vişne suyunu da ister miydiniz?
    - sınavınızda başarılar dilemek isterim otobüste sınava girecek tüm yolcularımıza

ve yolculuk sonunda muavin alkışlanır son hoşçakalın kelimesinden sonra..
    içinizden muavine "ya lütfen otur biz iyiyiz" demek isteyeceğiniz, hoş yolculuk yapılan seyahat şirketi.
    (zelyot, 01.04.2003 12:45 ~ 12:54)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellmarch -- 29 Haziran 2005, 18:19:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhan2005

ben sahsen baska firmalarla yolculuk yapiyorum,

soyle cevap vereyim.
    1. niluferin antalya ya seferi yok. sadece izmir-istanbul-balikesir-bursa-eskisehir-ankara arasi calisiyor.
    2. niluferde neoplan yok. sadece 403 ve travego war.
    3. metro yu tercih etmezdim yerinde olsam. Cunku 1998 model 403 de denk gelebilir, 2005 setra da. ayrica bugune kadar ki sicili pek parlak degil
    4. kontur hakkinda bisey bilmiyorum
    5. madem guvenlik diyorsun, o zaman varan ya da ulusoyu tavsiye ederim.
    simdiden iyi yolculuklar...
    P4 2.8HT 1 MB CACHE 800Mhz. Box / P4P800SE / 1GB (2*256+2*256) DDR TWINMOS PC3200 400Mhz / 120GB SEAGATE SATA 7200rpm 8MB CACHE / RADEON X800GT 8X 256MB 256BIT / MIRO PCTV / ZOOM 5510 / CREATIVE SOUNDBLASTER 5.1 DIGITAL / JAGUAR 5.1 SUBWOOFER / A4Tech Wireless Desktop
    Registered by: MRPROF
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrprof

soyle cevap vereyim.
    1. niluferin antalya ya seferi yok. sadece izmir-istanbul-balikesir-bursa-eskisehir-ankara arasi calisiyor.
    2. niluferde neoplan yok. sadece 403 ve travego war.
    3. metro yu tercih etmezdim yerinde olsam. Cunku 1998 model 403 de denk gelebilir, 2005 setra da. ayrica bugune kadar ki sicili pek parlak degil
    4. kontur hakkinda bisey bilmiyorum
    5. madem guvenlik diyorsun, o zaman varan ya da ulusoyu tavsiye ederim.
    simdiden iyi yolculuklar...

Alıntıları Göster
    Neoplan var bilader yeni alınmış. Bursa-Ankara seferi yapıyorlarmış. Çalışan arkadaşın yalancısıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=nilufer+turizm

muavin - hoşgeldiniz, lütfen çantanız için yardım edeyim
    - ne alırsınız çay,kahve...(upuzun bir cümledir ve 43 kişiye tek tek sorar)
    - bulmaca ister misiniz?
    - su ister misiniz?
    - kolonya alırmıydınız ?
    - lütfen şeker alın
    -çayınıza fazla şeker istermiydiniz?
    - ağrı kesici veya mide hapı alır mıydınız?
    - hay aksi, portakal suyu kalmış sadece..başka bişi içer miydiniz? (aradan 3 dakka geçer)..ah buyrun dolapta köşede 2 tane buldum, buyrun
    - diğer vişne suyunu da ister miydiniz?
    - sınavınızda başarılar dilemek isterim otobüste sınava girecek tüm yolcularımıza

ve yolculuk sonunda muavin alkışlanır son hoşçakalın kelimesinden sonra..
    içinizden muavine "ya lütfen otur biz iyiyiz" demek isteyeceğiniz, hoş yolculuk yapılan seyahat şirketi.
    (zelyot, 01.04.2003 12:45 ~ 12:54)

Alıntıları Göster
    sözlükten
    quote:

bi nilüfer'e aynı anda 43 kişi binebiliyormuş diyerek kardeşimi kızdırdığım otobüs firması.
    (bkz: ilkokul 3 esprileri)
    (bkz: evet iğrençti biliyorum ama yaptım)

• quote:

Neoplan var bilader yeni alınmış. Bursa-Ankara seferi yapıyorlarmış. Çalışan arkadaşın yalancısıyım.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

walla sen de kontrol et istersen. otobuslere oldukca merak oldugum icin bu islerden anlar sayilirim. nilufer mercedesten vazgecmez uzun bi sure. mercedes ile anlasma yapip ilk travegoyu aldilar. yakinda butun filoyu da travego ile degistiricekler. yine de sen de bi bak...
    http://www.niluferturizm.com.tr/seferler.html
    P4 2.8HT 1 MB CACHE 800Mhz. Box / P4P800SE / 1GB (2*256+2*256) DDR TWINMOS PC3200 400Mhz / 120GB SEAGATE SATA 7200rpm 8MB CACHE / RADEON X800GT 8X 256MB 256BIT / MIRO PCTV / ZOOM 5510 / CREATIVE SOUNDBLASTER 5.1 DIGITAL / JAGUAR 5.1 SUBWOOFER / A4Tech Wireless Desktop
    Registered by: MRPROF

• Telefoncu72 kullanıcısına yanıt
    90*u7097y9ıyı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bestcooll -- 3 Mart 2022; 14:51:48 >

Alıntıları Göster
    BOSS
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.