Şimdi Ara

Deichmann fake ayakkabı mı satıyor ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adı geçen mağazadan puma ayakkabılara bakıyordum linkteki model

http://www.deichmann.com/TR/tr/shop/bay/bay-ayakkabilar/00015001214825/Sneaker.prod?r=5&c=3&filter_brand=puma&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=bay/bay-ayakkabilar

hoşuma gitti fiyatta uygun arkadaşa gönderdim ( @gurci ) fake len bu dedi . google görsellerde arattım bi deichmannın sitesi çıkıyor. ne ayak replika falan mı ??

• fake değil bence
    gidip mağazadan bak al bence
  • Genel indirim var ondandır. Bende geçen intersporttan puma roma'yı 99 a aldım. %35 ya da 40 indirim vardı, sezon sonu olduğu için.
  • orjinal puma suede;

Deichmann da satılan puma suede;

beyler ikisi arasında bariz farklar var. belki bu şirket puma adına kendisi üretim yaptırıyordur fason olarak. bu durumda da içeride sattıkları 10tl lik ayakkabılardan farkı kalmaz diye düşünüyorum.

yukarıda verdiğim iki ayakkabı farklı modeller olsa bile deichmann da satılan pumanın dil tasarımına dikkat edin puma da ilk defa görüyorum. ya da orjinaldir ne bileyim ama ben almam yani o ayakkabıyı.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurci

orjinal puma suede;

Deichmann da satılan puma suede;

beyler ikisi arasında bariz farklar var. belki bu şirket puma adına kendisi üretim yaptırıyordur fason olarak. bu durumda da içeride sattıkları 10tl lik ayakkabılardan farkı kalmaz diye düşünüyorum.

yukarıda verdiğim iki ayakkabı farklı modeller olsa bile deichmann da satılan pumanın dil tasarımına dikkat edin puma da ilk defa görüyorum. ya da orjinaldir ne bileyim ama ben almam yani o ayakkabıyı.

Deichmann da satılan puma suede değil ki sıradan bir puma ayakkabı ayrıca çoğu puma modeli birbirine aşırı benzer hele aynı renk ise modele özgü ufak tefek farklılıklar yoksa ayıramazsın iki modeli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Alma boşver, iki ay sonra parçalandı ayakkabı.
  • Beyler YKM den ayakkabı aldım bugün ve fiyatlar çok uygun 130'a almıştım Nike dı uygun fiyatlar vardı yeni sezon 150 den basliyordu ama digerleri 85-150 arası degisiyor. Sizce orjinal midir? Maltepe Park'tan aldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Reebok ayakkabı alınır mı
    geçen yıl açıldı
    Adidas mı Hummel mi? -Ayakkabı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ayakkabılar orjinalde sattıkları modeller kısıtlı ve başka yerde bulunmayan modeller.sanırım eski modelleri satıyor ve bu yüzden ucuza satıyorlar
  • Pumanin bu ayakkabisindan aldigim zevki baska ayakkabidan almadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.