Bildirim
DEHSET FOCUS MODIFIYE
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bence berbat olmuş.Sadeligini yitirmiş -
-----------
-
Farlar ı beğendim, Diğer kısmı çok abartıya kaçmış bence. -
bence aracın dışına bu kadar masraf edileceğine motoruna yapılsa çok daha mantıklı olurdu. bana göre gerçek modifikasyon motora yapılandır. aşırı derece abartılmış ve göz yoruyor. NFS`e atıfta bulunulmuş ama sonuçta o bir oyun. -
Önden eh işte ama arkadan iğ... olmuş -
bu araba zaten yaklaşık 2.5 senedir filan forum sitelerinde boy göstreiyor ve bu resimler ilk hali sanırım
belki bikaç yeri değişmiş olabilir şimdi
ama beğendiğim bir araç -
Jantlar rezalet. -
Çok abartı olmuş -
Berbat -
ralli arabasi olmus, Istanbul yollarinda dolasilmaz.. -
pardon ama ben bi dehşetlik göremedim bunda. yapılanların listesinde de zaten giriş seviyesinde modlu arabalarda olan şeyler mevcut yani -
Ben en çok resimleri beğenmedim, çok küçükler, bir şey belli olmuyor.
-
çok ucuz olmuş -
Görselliği kötü olmuş bence.. -
Acemice , zevksiz olmuş bide , ama emeğe saygı tabiki ... -
Bu arada arabanın önü hvada duruyor fark ettiniz mi ?Benim bildigim on taraf yere daha yakın olur motor agırlıgından dolayı.Bu bentderesi dolmuşları gibi olmuş -
Yapana saygı duyarım. Fakat "DEHŞET" ibaresini kullanmak yersiz.
arabanın önü havada...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 28 Şubat 2007; 19:35:08 > -
Çok abartıcak bir güzellikte durmuyor bencede çok daha güzel mod lanmış focus görüyorum hergün -
tam kayseri sanayi işi olmuş tebrik ederiz bir arabanın içine ancak bu kadar güzel edilebilir...emek var saygı diyecek bazılarınız ama kusura bakmayın öle her işe puan yok...!!!
Benzer içerikler
- kızdırma bujisi değişimi zor mu
- kaporta çatlak giderici
- obd2 ecu bağlantı sorunu çözümü
- 1. vitesten 2. vitese geçerken ses
- cam filmi nasıl sökülür
- a101 elektrikli araba fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X