Şimdi Ara

Değişimin Vakti Geldi! 13-15 Bin arası araç tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba .. Daha önce forumda anlatmıştım 3 ay sonra arabamı değiştireceğim diye.. Şu an elimde 98 model Şahin var. Onu satılığa çıkardım yerine 13-15 bin arası araç arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Artı olarak; Mimaroba-Yakuplu-Başakşehir-Tekstilkent-Merter arası mekik dokuyorum. Şahin sağolsun bir kere olsun teklemedi. Motoruna güvendiğiniz araç tavsiyesi olursa makbule geçer.

• 1999-2002 mazda 323 lere bakabilirsiniz. Gerçekten hem malzeme kalitesi hem sürüş dinamikleri açısından çok kaliteli bir arabadır.Kendim kullanıyorum. Çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

1999-2002 mazda 323 lere bakabilirsiniz. Gerçekten hem malzeme kalitesi hem sürüş dinamikleri açısından çok kaliteli bir arabadır.Kendim kullanıyorum. Çok memnunum.

Vallahi tam yerine parmak bastın =)) sabahtan beri onlara bakıyordum. Seninki kaç motor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtzihni

quote:

1999-2002 mazda 323 lere bakabilirsiniz. Gerçekten hem malzeme kalitesi hem sürüş dinamikleri açısından çok kaliteli bir arabadır.Kendim kullanıyorum. Çok memnunum.

Vallahi tam yerine parmak bastın =)) sabahtan beri onlara bakıyordum. Seninki kaç motor ?

Benim aracım 1.5. Bulabilirsen 1.8 olanlarından almanı tavsiye ederim. Daha donanımlı oluyorlar.
  • quote:

quote:

quote:

Benim aracım 1.5. Bulabilirsen 1.8 olanlarından almanı tavsiye ederim. Daha donanımlı oluyorlar.

1.5 motor benim için biçilmiş kaftan aslında fazla KM yaptığımdan dolayı. Airbag ABS gibi takıntılarım yok. Hidrolik direksiyon ve klima olsun yeter donanım olarak. Fazla birşey aramıyorum. Geçiş dönemimi atlatırken bana yrdımcı olsun yeter.

• Tavsiyesi olan yok mu arkadaslar ? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milenyum kasa accent 1.5 gls , clio yada symbol yada euro civic olabilir
    Sahin e gore cag atlamis araclardir yurutmesi ekonomiktir ozellikle renault ve hyundai de parca ve pazar sikintisi yoktur
    nacizane kendi fikirlerimdir!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tavsiyesi olan yok mu arkadaslar ? :)

opel astra alabilirsin 1.4 benzinli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barracud@

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-satilik-beyaz-wolkswagen-polo-classic-1-6-93986161/detay/

kardeşim sağolasın da polo düşünmüyorum hangi kasası olursa olsun =))
  • 93-94 toyota corona 2.0 lara bak sorunsuzluk ve konfor istiyorsan.
    bizdeki otomatik vites lpg ile 30 kuruş yakıyor yaz kış ortalama.

fiyatlari 11 bin tl civarı temizlerinin, bi fırın boya + yoksa jant ile 20 yıl daha binersin 13 bin tlye muazzam olur.

• stilo :)
  • Seat İbiza 1.6 Signo. Dünyanın en sorunsuz hitler motoru:) donanım olarak da o bütçeyle alacağının en dolusu...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Barracud@

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-satilik-beyaz-wolkswagen-polo-classic-1-6-93986161/detay/

kardeşim sağolasın da polo düşünmüyorum hangi kasası olursa olsun =))

Sen bilirsin kardeş. Ben birbuçuk yıldır kullanıyorum aynısını tık demedi . Golf motorlu bunlar. Taş gibi araba. Bilen bilir.

• temiz bir albea bak işini görür
  • arkadaslar arac arayisim hala devam ediyor. bu arabada biraz takildim. sizce nasil?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sok-sok-sok-97000-km-laguna-97721575/detay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu aracıda kaçırmamak lazım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-gorulmeye-deger-sahin-88035908/detay#

Yukarıdaki işin espirisidirde.

Temiz araç bul her zaman satman 1 haftayı bulmaz. Alırken biraz fazla fiyat verirsin. Ama tamirci arkadaş çevren fazla oluşmaz. Senin aklına uyan kafana yatan kullanabileceğin ihtiyacını karşılayabilecek. Klima olursa artı avantaj kazasız az boyalı düşük kilometreli araç marka model farketmez.

Burda şunu alayımmı bunu alayımmı dersen araba falan alamassın her kafadan bir ses çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursam -- 30 Ağustos 2012; 12:54:30 >

• Devamlı şehir içi koşuyorsan akıl veren çok olur...Para veren olmaz...YERLİ ARABADAN ŞAŞMA..Tamir, parça, servis , usta problemin olmasın..Acele etme..Ara, bul, çok temiz arabalar satılıkta mevcut.. LAGUNA yedek parçası kıt ve çok tuzlama fiyatlı...Uzak dur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 30 Ağustos 2012; 12:31:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.