Bildirim
Değişimden gelen iPhone 6 ön kamera
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
sanırım değişim olur. _____________________________
Doğa bilimleri bardağının ilk yudumu sizi bir ateiste döndürecektir, fakat bardağın altında Tanrı sizi bekliyor olacaktır.
W.Heisenberg
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium, wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber
binden wieder, was die Mode streng geteilt, alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
European Movement ★ Mouvement Européen -
Umarım değişim yaparlar, telefonu aldıktan sonra dikkat etmemiştim doğru düzgün belkide 1 hafta sonra kaydı tekrardan... _____________________________ -
hocam benim aylardır kaymış durumda. çekimi engellemediği için göndermiyorum garanti ve göndermeyide düşünmüyorum. gerek yok. takma kafana kullan. keyfine bak _____________________________ -
2. kez aynı hata cihaz değişim sebebi diye biliyorum. Sonuna kadar bastırın ayıplı telefonun ayıbının parça değişimi ile onarılmasını kabul ettim ama ikinci kez bir ayıpta cihaz değişimi hakkımı kullanmak istiyorum deyin. Bunu yapmak durumundalar. _____________________________ -
Büyük ihtimal değişim olur hocam _____________________________ -
Bende değişim için götürmüştüm. Kamera kayması tamir dediklerinde vermekten vazgeçtim zaten değişsede aynı sorunu tekrarlayacaktı. En güzeli garanti bitimine 3-4 ay kala paneli
değiştirip yine kaydığında değişim istemek. Beklemedeyiz_____________________________ FR -
Zaten ilk değişimde ekran biraz çizildiği için gitmiştim yoksa kamerada bir sorun yoktu. ikinci kez aynısı olunca cidden sinir oldum. gidicem tekrar değişim yaparlarsa yaparlar yapmazlarsa paneli değiştirsinler. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X