Şimdi Ara

Değişimden gelen iPhone 6 ön kamera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arladaslar iki ay önce ön kameradaki kayma sebebiyle cihazın ön paneli değiltirilmişti. Az önce dikkatimi çekti yine kayma meydana gelmiş. Yine ön panelimi değiştirirler yoksa cihaz değişimine mi gider ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Doğa bilimleri bardağının ilk yudumu sizi bir ateiste döndürecektir, fakat bardağın altında Tanrı sizi bekliyor olacaktır.
    W.Heisenberg

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium, wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber
    binden wieder, was die Mode streng geteilt, alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

European Movement ★ Mouvement Européen
  • Götterfunken kullanıcısına yanıt
    Umarım değişim yaparlar, telefonu aldıktan sonra dikkat etmemiştim doğru düzgün belkide 1 hafta sonra kaydı tekrardan...
  • 2. kez aynı hata cihaz değişim sebebi diye biliyorum. Sonuna kadar bastırın ayıplı telefonun ayıbının parça değişimi ile onarılmasını kabul ettim ama ikinci kez bir ayıpta cihaz değişimi hakkımı kullanmak istiyorum deyin. Bunu yapmak durumundalar.

değiştirip yine kaydığında değişim istemek. Beklemedeyiz
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zaten ilk değişimde ekran biraz çizildiği için gitmiştim yoksa kamerada bir sorun yoktu. ikinci kez aynısı olunca cidden sinir oldum. gidicem tekrar değişim yaparlarsa yaparlar yapmazlarsa paneli değiştirsinler.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.