Değerli Taşlar

-
-
çoğunlukla bunlar değerlidir ışık geçiriyorsa.
-
İnsanların gitmediği, uzak bir sahilde mi buldunuz? Böyle dikkat çeken bir taşı nasıl daha önce bir başkası almamış olabilir diye aklımdan geçti.
-
Aslında hemen yanda yürüme yolu var fakat sahil aşağıda kalıyor bir de akşam saatlerinde bulduk biz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çok iyi anlayan birilerini bulursanız buraya sor mesala
Gemoloji Yari Degerli Taşlar Borsasi | Facebookfacebook
Gemoloji Yari Degerli Taşlar Borsasi | Facebookhttps://www.facebook.com/groups/1558857277759776Pezzottaite
Bileşik
Açıklama
İngilizceden çevrilmiştir-Ahududu veya ahududu beril adı altında pazarlanan Pezzottait, ilk olarak Eylül 2003'te Uluslararası Mineraloji Birliği tarafından tanınan bir mineral türüdür. Pezzottait, CsAl₂Si₆O₁₈ kimyasal formülüne sahip, sezyum, berilyum, lityum ve alüminyumdan oluşan bir silikat olan berilin sezyum analoğudur. . Wikipedia (İngilizce)
-
Değerli değil. Bana getir bu taşı, kesin bir karar vereyim.
-
Milyonlarca insanın katili olan tarihin en kanlı diktatörlerinden birinin fotosunu avatarına almanı gerektirecek sebebin ne olduğunu çok merak ediyorum...
-
Ben de onun yolundan gidip MİLYARLARCASININ katili olmak istiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X