Bildirim
Değerler kaç Mbps kaldırır
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kaldırır gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam kopmalar olur en fazla 50mb kaldırır
50lik paket alırsanız zaten 60a sabitliyor. 100 almanız çok saçma olur. 50 alın.
-
50 iyi
-
Gibirnet 50 lik paket yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100 lük paketi alınca yazarsın hattını 50 mbps hıza sabitletirsin hiç bir şey yazmasan modem 8 ike 10 arası bie snr ile hatta bağlanır hattın sağlamsa kopma yapmıcaktır.quote:
Orijinalden alıntı: 42Osman42Gibirnet 50 lik paket yok
Daha önce VDSL gelmeden 6-7 snr arası 8 Mbps internet kullandım Max hız normal hız ile aynıydı kopma Felan olmuyordu hattım sağlam direkten eve Cat6 kablo geliyor ek olmadan jak çaktım ucunna direk modeme takılı dolaptan nerdeyse cadde sonuna kadar kablo çalınmıştı 6-7 ay önce komple yer altı yeni kablo dosediler 100 alıp Max hız ile aynı hızı kullanabilir miyim
hmm, o zaman 100lük alıp 60a sabitlersiniz başka pek bir çare yok
-
o zaman sıkıntı olucağını sanmıyorum
Cidden unuttum, 50 mbps alın zaten 60 verecek sistem otomatik. Herkese öyle yaptı TT.
Gibirnet 50 Mbps paket yok
GIBIRNet hariç. Turknet en mantıklısı.
Bizim komşu türk netti sürekli kopma oluyor arada komple gidiyordu gibirnet 35 lik pakete geçti çok memnun şimdi
Kaldırır, zayıflamanız fazla. Şayet kabine olan uzaklığınız 250 metreden fazla değil ise bina içi kabloları elde geçirmekte fayda olabilir.
-
523 metre saha dolabına uzaklık
O mesafedn daha yüksek hızlar zor. Ama hat 60Mbps kaldırır, kopma yapmaması lazım ama bu sefer de 100Mbps'e ödeyeceğiniz paraya değmeyecek. O sebeple 50Mbps almanız daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
-
50 mblik paket yok 16 60tl 35 70tl 100 85tl bu orantida 100 almak mantıklı değil mi 24 MB 100 TL veriyorum şuan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- ttnet şikayet etme en etkili 2 yol
- türk telekom hizmet numarası öğrenme
- türk telekom cayma hakkı kaç gün
- dns 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 işe yaramıyor
- türk telekom altyapı çalışması ne kadar sürer
- modem kurulumu
- kapanan hat nasıl açılır
- yalın internet nedir
- ping nasıl düşürülür
- en hızlı internet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X