Şimdi Ara

DEFİNİTİVE SÜPER CUBE III nasıldır ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bp 30 ları satmıyorum çünkü onları ucuza aldım ve satmak istemiyorum zaten fazlada yok bp 30 dan,supercube referans klipsch rc 64 ve sony 9000 es ide satıyorumki bu ürünler satılmıcak kadar iyi ürünler herkes biliyor zaten ama 15 ay insan olmayınca bir işe yaramiyor malesef ben definitivenin ismini duymamişken sen definitive kullandıyodun demek , ne kullannıyordun bp 7001 falanmı sanki çok high end birşeyin varmişta bana senin haberin yoktu diyorsun , bu kadar yıldır definitiveyi senin gibi tecrübeli yıllarını vermiş biri anlamamiş ben nasıl anlatıyım bilmeyenlere daha yeni definitiveci oldum bu kadar editörden dergiden daha iyi biliyorsan birde sayın teknikadan daha iyi biliyorsan benim diyecek birşeyim yok

@byali ayıp ettin ali abi buluruz eski mezarcılardan kim kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 15 Şubat 2010; 22:12:03 >

• nuri gerçek ler acıdır bir gün sende görüceksin gerçekleri

bu arada ben definitive kötüdür demiyorum alın bi bp 7000 serisinden bir çift hoparlör bakın bişe diyormuyum AMA süper cüp serisi gerçekten de bir hayal kırıklığı benim için kusura kalma nuri
  • sadece senin için hayal kırıklıgı malesef. Çünkü o fiyat aralıgında supercube referance nın malesef rakibi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 15 Şubat 2010; 22:26:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

bp 30 ları satmıyorum çünkü onları ucuza aldım ve satmak istemiyorum zaten fazlada yok bp 30 dan,supercube referans klipsch rc 64 ve sony 9000 es ide satıyorumki bu ürünler satılmıcak kadar iyi ürünler herkes biliyor zaten ama 15 ay insan olmayınca bir işe yaramiyor malesef ben definitivenin ismini duymamişken sen definitive kullandıyodun demek , ne kullannıyordun bp 7001 falanmı sanki çok high end birşeyin varmişta bana senin haberin yoktu diyorsun , bu kadar yıldır definitiveyi senin gibi tecrübeli yıllarını vermiş biri anlamamiş ben nasıl anlatıyım bilmeyenlere daha yeni definitiveci oldum bu kadar editörden dergiden daha iyi biliyorsan birde sayın teknikadan daha iyi biliyorsan benim diyecek birşeyim yok

@byali ayıp ettin ali abi buluruz eski mezarcılardan kim kaldı

nuri aşkolsun valla sana hiç yakıştıramadım. öyle bişey aklımın ucundan bile geçmedi. sırf ucuza aldığın için söyledim.

birde konu amacından çıkıyor farkındasınız heralde. öneri sunacaksanız buyurun yoksa uzatmayalım bu çekişmeyi artık.

bassound bütçen ne kadar acaba?

• abi çekişme falan yok adamın biri definitive sub tavsiye sormuş eresgu gelip 5 para etmez diyor,böle yardımcı olunulmaz alternatif sunucaksın o zman nedenleriyle supercube 3 ün 2.el fiyatı bildigim kadarıyla 600 700 tl
  • Yahu ne oluyor arkadaşlar?

Arkadaş bir soru sormuş, millet birbirine girmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknika

Yahu ne oluyor arkadaşlar?

Arkadaş bir soru sormuş, millet birbirine girmiş.

Bende aynısını söyledim zaten
  • bu tartışmayla, konuyu açan arkadaş, bi yere varamaz arkadaşlar :)
  • kötü subwoofer yoktur 1 votkaya bakar
  • nuribaras
    Değerlendirmeni marka bazında yaparak olaya ne kadar subjektif yaklaştığını gösteriyorsun. Yazımı dikkatlice okuduysan def tech in supercube subwooferından bshsediyoruz. Ayrıca eresgüye de katılmamak elde değil. Ne kadar zamandır hangi ürünleri kullandın kullanıyorsun yada dinledin diye sorgulamıycam ama bahsedilen müzikalite ve sub olunca bana atıfını dikkate almıyorum açıkcası. Ben WF sub kullanmıyorum bu arada bunu anımsatmak isterim.
    Sahip olmak ve tecrübe etmek farklı şeyler muhakkak biliyorsundur.

süper cüp
    Yukarıda nuribarasa yazdığım gibi, def. tech i marka bazında değil ürün bazında değerlendirdim. Siz memnunsanız kullanmakta özgürsünüz, genel kullanım amacı göz önüne alındığında supercube serisi sub ların müzikalitesinin tartışılmaya bile açılmadığı çok açık. Nazik ve müstakbel davetin için teşekkür ederim ama konu dışında bir yaklaşımla bu dinleti sonunda zaten sonuca varamayacağımız kesin.

+

Bu konuda çok daha iddalı bir marka olan Velodyne nin SPL serisi sub larının bile müzikalitesinin zayıf olduğunu yukarıdaki yazımda okumuşsunuzdur.
    Konu def tech olunca nedendir bilinmez bir marka fanlığı başgösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oronra -- 16 Şubat 2010; 12:27:11 >

• oronra,

bu birazda bizim millet olarak eleştiri tahammülsüzlüğümüzden de kaynaklanıyor sanıyorum. çoğu insan elindeki ürünlerin olumsuz yanlarını görmüyor, görmek istemiyor veya gösterilince farklı özelliklerini ortaya sürüyor.
    anlamakta güçlük çekiyorum doğrusu bir ürün ile ilgili bir noktada eleştiri getiriliyor cevaben ama bu ürünün bilmem kaç tane sürücüsü var, şu büyüklükte sürücüsü var, yok şu kadar kilo,yok 11 hz iniyor, yok şu kadar watt, bunlar geçiliyor fiyat performansa geliyor konu.
    eleştiriye açık olmayan kullanıcılar neden ellerindeki sistemleri fotoğraflıyorlar ve foruma sunuyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdundar -- 16 Şubat 2010; 13:53:40 >
  • Sevgili kdundar
    Bu konun tartışmaya açılmasını çok istemiyorum aslında, yakın zamanda forumdan bir arkadaşımız benzer bir sebeple elindeki cihazların tümünü satılığa çıkardı ve forumdan uzak duracağını soyledi. Çok üzüldüm.
    Kimin elindeki hangi ürün dört dörtlük ki..

Dediğin gibi bu denli marka fanlığı üzücü. Bu olay tamamen pc ses sistemleri z5500 tartışmalarına dönüyor ki.. buda komik görünüyor. Eğer marka fanlığı yapılacaksa her markaya ait ana konular açılmalı ve fanlar sadece bu konu altında yazışmalı.
    Biri çıkıyor WF kullanıcısı bundan ne anlar diyor, diğeri çıkıyor binlerce kullanıcının görüşlerinin içinden cımbızla çekilmiş bir iki review gösteriyor vs.. bunlar kişisel tercih olmakla birlikte doğrularıda göz önünde bulundurmak icap ederse sinema başarısını kanıtlamış olan bir marka hakkında müzik başarısını eleştirmek çok abes olmasa gerek. Konunun WF lere kadar gelmeside gülünç bir durum zaten.

• aranızı mı bozdu bu soru ya tamam herkesın dedınden 1 tane alıım ama def uydun gelecek zannedersem alıcam bakalım alınca yorumlarımı paylasırım

• Estf. ara bozmaca olmaz.
    Bu arada hayırlı olsun şimdiden.
  • tsklr
  • benim ertekin elektronik e olan aler jim sizinde definetive var galiba .alamadığınızdan mıdır size bir yanlış mı yaptılar anlamış deilim neden bu kadar muhalefet siniz .deftec i beğenmiyorsunuz alakasız şeyler kullanıyorsunuz . kişisel tercih ama saygı duyarım ama kabullenmeniz gerekir .haksızlık yapılmamalı . ayrıca steroda sub un pek yeri olmaz olmamalı .sendeki sub un bana bendekinin başkasına hiç bir faydası yok .steroda bas olarak bir sub en iyisi bile bir stero front hoparlörün verceği bas sesleri veremez yapılış amacları farklıdır . inecekleri frekanslar ayrıdır biri ayrı biri ayrı neden inadlaşıp yazıyorsunuz ki anlamış deilim .marka fanatikliği bana göre doğru başkalarını bilmem . kacınız elbise değişir gibi cihaz değişiyorsunuz değişmiyorsanız elinizdekileri doğru tercih yapın deftec gibi ve kullanın . ben mesela B&W hayatta sevmem bedava verseler de almam dahası alerji kapıyorum .alamadığımdan deil ama parasını hic mi hic hakketmiyor sağda solda ikide bir yazmıyorum bazılarınız gibi ..ama aksine sinamada kullananlar var .alakasız alanda neden eleştirlmiyor . cok para verildiğinde kişide ben doğru almışım ve cok para verildiğinden dolayı bir cazibelik olmak ta ne de olsa iyisi diye .atmıyorum dinlediğimden yazıyorum .bu konuyu.ama kullanalara her yeri geldiğinde başka başka yerlerde definetiv venin subları şöyledir kuleleri steroda böyledir diye bilmem kac herze iniyor muş kac sürücüsü varmış . öncelikle kullanalara saygı duyun .insanların aklında soru işareti oluşturmayın .yada bu markayı kötülemenizde başka firmalardan bir cıkarınız mı var ticaretinimi yapıyorsunuz anlamış deilim

• sn. süper cüp,

hayatımda hiç birşeye körü körüne bağlanmadım. burada bir sürü arkadaş, aşağıda yazılanlar doğrultusunda sizde körü körüne kullandığınız ürünlere bağlısınız. memnunsanız ne kadar güzel, güle güle kullanın. ancak kullandığınız ekipmanlar ile yapılan eleştirileri sindiremiyorsanız burada ekipmanlarınızı ve resimlerinizi paylaşmayın.
    ben denemediğim ya da dinlemediğim ürünler hakkında pek yorum yapmam, daha önce denediğim 3 subın kendime göre sıralamasını yaptım. ancak supercube sahipleri hemen savunmaya geçtiler, yok 11 hz inermi, yok o 2800 $ DT 1900 $ v.b. benim bu işten anladığım kadarı ile supercube o imalat kalitesi ve finishi ile 1900 $ ediyor ise jl f112 akustik kalibrasyon ve son derece iyi finishi ile 2800 $ rahatlıkla eder.
    ayrıca aşağıda yazdığınız cümlenin ne anlama geldiğinin farkına varın sonra yazın. ne demek ticaretini mi yapıyorsunuz veya çıkarınız mı var. sizin sahip olduğunuz ürüne iyi denilmeyince hemen çamur atmak, karalamak mı gerekiyor?
    bu arada kullandığım hoparlör bir firmadan, stand ve kablolar bir firmadan, ampli ve kaynak başka bir firmadan...

quote:

Orijinalden alıntı: süper cüp

benim ertekin elektronik e olan aler jim sizinde definetive var galiba .alamadığınızdan mıdır size bir yanlış mı yaptılar anlamış deilim neden bu kadar muhalefet siniz .deftec i beğenmiyorsunuz alakasız şeyler kullanıyorsunuz . kişisel tercih ama saygı duyarım ama kabullenmeniz gerekir .haksızlık yapılmamalı . ayrıca steroda sub un pek yeri olmaz olmamalı .sendeki sub un bana bendekinin başkasına hiç bir faydası yok .steroda bas olarak bir sub en iyisi bile bir stero front hoparlörün verceği bas sesleri veremez yapılış amacları farklıdır . inecekleri frekanslar ayrıdır biri ayrı biri ayrı neden inadlaşıp yazıyorsunuz ki anlamış deilim .marka fanatikliği bana göre doğru başkalarını bilmem . kacınız elbise değişir gibi cihaz değişiyorsunuz değişmiyorsanız elinizdekileri doğru tercih yapın deftec gibi ve kullanın . ben mesela B&W hayatta sevmem bedava verseler de almam dahası alerji kapıyorum .alamadığımdan deil ama parasını hic mi hic hakketmiyor sağda solda ikide bir yazmıyorum bazılarınız gibi ..ama aksine sinamada kullananlar var .alakasız alanda neden eleştirlmiyor . cok para verildiğinde kişide ben doğru almışım ve cok para verildiğinden dolayı bir cazibelik olmak ta ne de olsa iyisi diye .atmıyorum dinlediğimden yazıyorum .bu konuyu.ama kullanalara her yeri geldiğinde başka başka yerlerde definetiv venin subları şöyledir kuleleri steroda böyledir diye bilmem kac herze iniyor muş kac sürücüsü varmış . öncelikle kullanalara saygı duyun .insanların aklında soru işareti oluşturmayın .yada bu markayı kötülemenizde başka firmalardan bir cıkarınız mı var ticaretinimi yapıyorsunuz anlamış deilim

• kullandığım ekipmanlardan cok memnunum sizede tavsiye edrim .ayrıca paylaşmak ta güzel ama bir markayı tercih edenlerin toplandığı bir yazı altında yazı yazıp bu bu işte calmaz yapılış amacı farklıdır demek ve tercih edenlere bir saygısızlıktır . ben şimdi bu forumda bir marka altında öneriler yapılan bir hoparlör hakkında bir kötümser yazı yazsam ne olur sizce ne anlama gelir. ben yazılarıma cok dikkat ediyorum ama bazıları hic mi hic dikkat etmiyor aynı hatayı defalarca tekrarlıyor . sizde resim atın belki bir gün alırsak sizden bilgi isteriz . ne dersin

bahsettiğiniz sub aynı güc değerlerine sahip biri 30 cm 21 hz iniyor referans 38 cm 11 hz iniyor . size şöyle sorsam iki üründede hic bir marka yazmasa hangisini alırdınız .
  • Kullandığınız ekipmanlardan memnun olmanıza sevindim, ben de yeni dist. belli olup ürünleri demoya sunduğu zaman gidip dinlemek isterim.
    konunun başladığı yer işte tam burası, kullanılan üründe bir eksiklik var ise bunun söylenmesinde ne gibi bir yanlışlık var. neden bunu şahsi olarak algılıyor ve saygısızlık olarak görüyorsunuz?
    ben herşeyin yazılması taraftarıyım. aslında iyi ya da kötü yazmaktan ziyade beğenilen ya da beğenilmeyen noktalar mümkün olduğunca ayrıntılı paylaşılsın, yararlanmak isteyenler bu yazılanlar doğrultusunda ürünün iyi ya da kötü olduğuna karar versin.
    Şu an sadece stereo sistemim duruyor, ilginizi çekerse pm den gönderirim. Ev sineması bölümünde yeri olmadığı için paylaşma gereği duymuyorum.
    iki üründe marka yazsa da yazmasa da ikisini de sadece bu değerlere bakarak almam. ayrıca +/- 3 db bandında supercube, velodyne dd-12 ve f112 yi karşılaştırısanız daha doğru olur. supercube de -3db de sanırım 17 hz inebiliyor aynı dd-12 gibi.
    bakın daha önce de yazdım sadece speclere bakaran alım yaparsanız çok yanılırsınız. size şu an dünyanın en iyi hoparlörleri olarak kabul edilen birkaç hoparlörden, daha güçlü, daha alt frekanslara inebilen, daha hassas, daha yüksek sple sahip, daha düz frekans cevabı olan, daha lineer empedansa sahip bir sürü hoparlör bulabilirim. demek istediğimi anlatabildim mi?

quote:

Orijinalden alıntı: süper cüp

kullandığım ekipmanlardan cok memnunum sizede tavsiye edrim .ayrıca paylaşmak ta güzel ama bir markayı tercih edenlerin toplandığı bir yazı altında yazı yazıp bu bu işte calmaz yapılış amacı farklıdır demek ve tercih edenlere bir saygısızlıktır . ben şimdi bu forumda bir marka altında öneriler yapılan bir hoparlör hakkında bir kötümser yazı yazsam ne olur sizce ne anlama gelir. ben yazılarıma cok dikkat ediyorum ama bazıları hic mi hic dikkat etmiyor aynı hatayı defalarca tekrarlıyor . sizde resim atın belki bir gün alırsak sizden bilgi isteriz . ne dersin

bahsettiğiniz sub aynı güc değerlerine sahip biri 30 cm 21 hz iniyor referans 38 cm 11 hz iniyor . size şöyle sorsam iki üründede hic bir marka yazmasa hangisini alırdınız .

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.