Şimdi Ara

DEFINITIVE CLUB (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.178
Cevap
42
Favori
336.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mono blok düşün 2x100 sana 200 watt lık mono blok

bunun gibi bişi bildigim kadarıyla pek teknik bi açıklama olmadı ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: KcRasco

şimdi stereo amfi düşün 2x100 watt
    mono blok düşün 2x100 sana 200 watt lık mono blok

bunun gibi bişi bildigim kadarıyla pek teknik bi açıklama olmadı ama

kimse yok mu forumda acaba... :s
    çok saçma oldu hala gülüonuz mu
  • est. eğlencesine

monoblok amp; power amp. şeklinde tek çıkış katı olan ampli. 10w, 100w, 250w vs olabilir.
  • tmm işte demekki bilgim az çok doğru sefindim demekki öğrenmişim az çok bişiler
  • kusura bakma magesuko ustam . kusura bakma biraz gec oldu resimleri koymak. foto mak. yanımda olmadıgı icin kuzenin teli ile cektim fotoları. evet sisteme bağladım.yalnız uzun bir süre kullanmayacagım icin tüm sistemi toparladım kutularına. gercekten harika bir center . mükemmel performansı var diyebilirim. zaten klipsch larden memnun olmamak biraz ayıp kacar diye düsünüyom. net ses vermede kusursuz .

quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

quote:

Orjinalden alıntı: shagg

en sonunda bende elimde olan center sürücüyü değiştirdim. KLIPSCH lardan çok ama çok memnun oldugum için (rf-83) center seçiminde klipsch rc-62 den yana oldum. baya güçlü bir centere benziyor. 15 klioya yakın ağırlığı ile etkileyici. sistem ile uyum sağlayacağını düşünüyorum . . . bakalım haftasonu sisteme bağlıycaz ve görücez.
    DEF CLUB linki altında klipsch almak ve yazmak ne derece kabul edilir görücez.

Shagg hocam rc-62 nasıl bağladın mı sisteme resim falan koyabilir misin?

• Ben durumu monoblok anfiler hakkında söyle özetleyeyim .

Monoblok anfi; Adından da anlaşılacağı gibi tek çıkışlı mono anfidir. Bünyesinde tek bir çıkış barındırdığı için, diğer çok kanallı A/V Receiver veya Stereo anfiler gibi dar bir kabin içine, yüksek güçte ve çok yüksek ısı yayan, 10 kanal, 9 kanal ve 7 kanallı anfiyi sıkıştırmak ciddi bir sorun. O yüzden Monoblok anfiler, tek bir kabin içinde, çok yüksek güçlere ulaşan imkanlar sunuyor. Tabiki sorun sadece o da değil! Yüksek güçteki her bir kanalı bir kabin içinde ve tek bir besleme kaynağından besleyebilmek ve saf kaliteli sesi elde etmek sorun oluşturuyor. Monoblok anfiler bu sebeple de daha avantajlı. Dikkat ederseniz, High-End statüsündeki Stereo anfiler de birbirinin aynısı olan ters uzaklıktaki iki mono anfi katı ve iki ayrı tradional tipi besleme ile besleniyor. Tabiki yüksek güç talebi söz konusu olursa, bırakın 9-10 kanallı bir anfiyi, Stereo anfinin bile tek bir kabininin içine bu donanımı sığdırmak sorun oluyor.

Yurt dışında malikanelerde oturup, sadece sinema odasının bile iç mekanı 60-100 Mt2 olan para babaları için en çok tercih edilen anfi türlerinin başında monoblok anfiler geliyor. Tabiki olayın bir de maddi yönü var. Diğer bir taraftan da, monoblok anfiler en verimli şekilde, uygun kalite de ayrı bir Preamfi katı ile sürüldüklerinde iyi performans veriyorlar. Yani bizim gibi, bir çift kolonu bile alırken 40 kere düşünüp hesap yapmak zorunda olanlar için pek uygun değiller.

Bu arada ben diğer arkaşın sorduğu soruya cevap vereyim. Ben o Bp30'ları alırım.

Saygılar...

Saygılar...

• sonunda birinden al alma diye bi cvp geldi saolasın @teknika
  • quote:

Orjinalden alıntı: süper cüp

mono blok anfiler her zaman tercihimdir. güc ve performans istiyorsanız iyi tercih olur. marantz.rotel.vincent vs .vs ama işin maddiyat yönü teknikanın dediği gibi.bazı mono bloklarda iki tanesi birleştirilip güc en az üce katlanabiliyor ama buna dayanabilcek hop bulmak lazım.

hadi parayı bulduk bi şekilde hop de bulduk bunu dinleyecek yer lazım...
    bizim evin bütün oda duvarlarını yıkarsam olabilir 100m2
  • @ süper cüp yanlış hatırlamıyorsam dükkanın vardı senin...? bp30 alınır mı 4 senedir üretilmiyo depo süresiyle beraber 4.5 yıllık bir alet en yeni olanı
  • bilmiyorum bn öle hatırlamıştım... bp 30 ları satan arkadaş askere giderken bi arkadaşına bırakmış satsın diye o da satılığa koymuş ilk başta fazla fiyat istediği için pek kimse yanaşmamış tabi şu an sahibi askerden gelmiş ama hop hala arkadaşının evindeymiş nasılsa satıcam iki sefer iş yapmayayım satılınca ordan yollarız diye..?
  • quote:

saygılar benim dükkanım yok. bende sizin gibi ama biraz fazla meraklıyım bu işe. ikinci el cihazda ben biraz terettütleyüm . oda şöyle . bu hop u kullanan ilk sahibi nasıl kullanmış,bu birinci etken ikincisi neden satmış . bozulduğu icinmi maddiyat icinmi . maddiyat icinse sorun yok ama arızalı ise bir şekilde elinden cıkarmıştır .ve alan birine piyango cıkar ondan sonra eyvah para etmez. ikinci el cihaz alırken kırk kere düşünüp bir kere almak lazım. helede anlamıyorsak hic yaklaşmayın.dürüst satıcılar yokmu vardır elbet . ama istisnalar kaideyi bozmaz.ben hic ikinci el cihaz almadım. gücümün yettiğince sıfır cihaz tercih ederim . ben bu konuda ttizimdir . saygılar herşey gönlünüzce olsun

saygılar benim dükkanım yok

• KcRasco

ne yaptın arkadaşım hala bp30 mu düşünüyorsun fiytı ne merak ettim
  • 1200
  • 1000 ytl ye yeni bosna eskicide bp2006 var bp7006 nın bir önceki versiyonu biraz kötü kulanmışlar biraz temiz olsaydı hiç kaçmazdı ama sen ginede istersen bir bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: eresgü

1000 ytl ye yeni bosna eskicide bp2006 var bp7006 nın bir önceki versiyonu biraz kötü kulanmışlar biraz temiz olsaydı hiç kaçmazdı ama sen ginede istersen bir bak

bp 2006 ile bp 7006 arasında ne fark var..?

teknika ustam sen ne dersin bu konuda pioneer vsx 1016-s ti amfim, bir kaç arkadaş sölemişti tam olarak yetmez amfinin gücü anca bp 10 için yeterli gelir sanırsam benim amfi...

bp30 mu bp 2006 mı dersek ne dersin... 6 ohm da 150 watt veriyo kanal başına amfim bp 30 ları alırdım seninm yerinde olsan diye yazmıştın, amfiyi deiştirmek yerine o parayı da ekleyip bi iki ay sonra aktif seri mi alsam usta kafamı karıştırdılar yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KcRasco -- 7 Aralık 2007; 23:50:14 >

• bp2006 ve bp7006 arasındaki fark ilk olarak anfiyapısı 2006 150 waats anfi barındırıyor 7006 ise 300 waats 2 bir artısı bp7006 nın 1 adet aktif bas sürücü 2 adet pasif sürücü var 20 cm lik
    bp2006 daise 1 adet 20 cm lik aktif sürücü var sonuç olrak bp 7006 yı siddetle tavsiye ederim
  • eres gü naber bu aralar sesin cıkmıyo hic. bp-7002 lerin yeni ayaklarını taktım artık yere sağlam basıyorlar vede cok şık duruyorlar

iyilik abi biara bp7002 leri gerçek bir test edelim
    geçenlerde dinlediimizde pek bişe anlamadım
    ama o duruşları yokmu sanki evde her iki köşede birer manken duruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: eresgü

http://www.sonorous.com.tr/resim/17102006132833.jpg

arkadaşlar linkteki sehpayı almayı düşünüyorum sizce nasıl

sehpayı aldın mı eresgü..? yoksa hala düşünüyor musun

• quote:

gülüncek bir şey mi var.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süper cüp -- 26 Mayıs 2012; 23:20:11 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.