Şimdi Ara

DEFINITIVE CLUB (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.178
Cevap
42
Favori
335.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bencede FOLATI ( ) nickl, arkadaş dikkatli olsun. dengeli kelimeler yazsın . aman ha . kimse kimseye ağırlık koyma peşinde olamaz !!!

saygılarımla
  • Selamlar

2004 agustosda definitive markasi hakkinda yorum istedigimde birkac arkadas yorum yapabilmisti simdi bakıyorum bayagı bi kullananı artmıs.

Sistemim procenter 100, 2 adet promonitor100 onler icin ve 2 adet promonitor80 arkalar icin
    Onkyo TX603 receiverim.

O zamanlar oglum yeni dogdugu icin subwoofer almamistim ancak simdi almayi dusunuyorum. Anlasilan gecen senlerde urunler degismis. O zamanlar prosub60-80-100 vardi simdi bir sıfır daha eklemisler gorunuyor.

Sizce hangi model subwooferi ekleyeyim bu sisteme? o zamanlar prosub80 yeterli gozukuyordu. simdi bu yenilerle (800) uyum saglar herhalde eski promonitor serisi.

Pesinen tskler
  • derdinize çare burda onu biliyorumda derdinize ustalar çare bulur en kısa zamanda
  • ben olsam cüp 3 alırım
  • supercüp III ün fiyatı nedir eresgü tam olarak bilmiyorum ama 2.el düşünürse süper cüp II belki supercüp 1 bile alabilir 1500 ytl gibi bi fiyattı süpercüp 1 galiba...
    ne kadar bütçesi var söylememiş ama
    yoksa bu sisteme fazla mı gelir dersin eresgü..ilerde sistemi yenilemek ister belki diye önerdim bn ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KcRasco -- 3 Aralık 2007; 21:38:20 >
  • mevcut sisteme cüp3 yeterli gelir ama ilerde bir deyişiklik olursa yetmiyebilir cüp3 1000 ytl civarı
  • Eresgü , Kcrasco yorumlarınız icin tesekkurler. verilecek meblag cok onemli degil acikcasi ancak bu sisteme fazla gelecek, tüm özelliklerini geregince kullanamayacagim bir urunde almak istemiyorum, yazik.

İlerisi icin derseniz kisa zamanda degistirmeyi dusunmuyorum sistemi zaten oglanla xbox oynarken birde ayda 1-2 dvd seyrederken kullaniyoruz. hakkini veremiyorum yani anlayacaginiz. benim gibi bir amatoru uzunca bir sure idare eder diye dusunuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pena

Eresgü , Kcrasco yorumlarınız icin tesekkurler. verilecek meblag cok onemli degil acikcasi ancak bu sisteme fazla gelecek, tüm özelliklerini geregince kullanamayacagim bir urunde almak istemiyorum, yazik.

İlerisi icin derseniz kisa zamanda degistirmeyi dusunmuyorum sistemi zaten oglanla xbox oynarken birde ayda 1-2 dvd seyrederken kullaniyoruz. hakkini veremiyorum yani anlayacaginiz. benim gibi bir amatoru uzunca bir sure idare eder diye dusunuyorum.

Sevgili @Pena belki bn senden daha amatörümdür bnde 1.5 aydır forumda kendime sistem toplamak için ustalardan yardım isteyen biriyim :)
    @eresgü @teknika @cantan... gibi ustalardan yardım isteyerek ve forumdaki eski konuları okuyarak birşeyler öğrenmeye çalışıyorum süpercüp 3 yerine belki ikinci el süpercüp 1 alırsanız 300 ytl daha fazla vererek 650 watt lık süpercüp 3 ten 1250 watt lık bir cihaza geçmiş olacaksınız bnce durum müsaitse almaya değer. nacizhane görüşümdür

• Sevgili KcRasco güzel yorumlamıssın ancak bu zamanda güvenilir 2.el nereden bulunur hele böylesi hi-end ürünlerde.

Malzeme iyi bile olsa şans eseri 2 gun sonra teknik nedenlerden dolayı arıza yapsa ne aldıgın insana birsey diyebilirsin nede garantisi kalmadıgı icin ithalatcısına götürebilirsin.

Yoksa yürüttügün mantık oldukca akıllıca.
  • valla arayınca bulunuyor açıkcası... aceleniz yoksa bekleyin bulursunuz süpercüp ün yenisi 1500 ytl gibi olması lazım yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar.
    kendimden örnek vereyim kafama koydugumu alan biriyim açıkcası ve hemen alırım.Sistem kurmak için arkadaşlara filan sordum kafamda kurdum hani bulsam hemen alacaktım, acele etme bak filan dediler, bu arada bn hergün araştıra araştıra biraz da kndim bilgi sahibi oldum az çok sonra ilk baştaki ayırdıgım bütçeyle 1500 ytl civarı sadece bi amfiye ayırdım, sonra bunu bilg ıma bağlamak için forumdan @ankaacan arkadaştan creative x fi elite ses kartı aldım, geçen bp 30 buldum 2.el onu almak için bekliyorum, bayramdan önce onu da aldım mı süpercüp referans için geri sayıma başlıcam artık... o biraz şans olayı aslında ama elektronik üründe olur bildiğim kadarıyla bu şekildeki arızalar. hoparlörde böyle birşey olur mu bilemiyorum. sürücüleri eskimiş bobinleri sarılmış olabilir diye biliyorum bunlara dikkat et diye fikir edindim bn...joker hakkımı kullanıp eresgü ye devrediyorum bn yanlışları eksikleri düzelte bilir misin bi zahmet @eresgü ya da başka bir usta

• quote:

Orjinalden alıntı: shagg

en sonunda bende elimde olan center sürücüyü değiştirdim. KLIPSCH lardan çok ama çok memnun oldugum için (rf-83) center seçiminde klipsch rc-62 den yana oldum. baya güçlü bir centere benziyor. 15 klioya yakın ağırlığı ile etkileyici. sistem ile uyum sağlayacağını düşünüyorum . . . bakalım haftasonu sisteme bağlıycaz ve görücez.
    DEF CLUB linki altında klipsch almak ve yazmak ne derece kabul edilir görücez.

Shagg hocam rc-62 nasıl bağladın mı sisteme resim falan koyabilir misin?

• Definite altında farklı marka için fikir alıcam ama kusura bakmayın B&W 630 nasıl bir hop acaba bileniniz var mı ..?
  • süper cüp1
    2 el bulmak çok zor ben 2 el olarak cüp1 bir yana koy 2 3 bile görmedim
    bp30 gelince aylardır satılık zaten ve çok eski bir seri bence bp7006 seni daha mutlu eder ve aktif olmasıda cabası bp30 500 w sen hangi anfiyle kulanacaksın enazından 200w 8 om da olmasılazım
    7006 dan daha iyi ses alırsın
  • www.sahibinden.com
    sahibinden.com Hata Sayfası
    http://www.sahibinden.com/index.php?a=1002&b=3918625

linkte süpercüp 2 satışta konuşursanız biraz daha indirim yapar sanırım yada elden alırsanız sahibinden komisyonunu düşersek 1200 e gelir.
    @eresgü pioneer 1016 ile kullanıcam
    shopping.com
    Shopping Online at Shopping.com | Price Comparison Site
    http://www.epinions.com/Pioneer_VSX_1016

bp 30 la bp 7001 ile aynı hop boyutları vardı sadece 7001 in pasif versiyonuydu bp30 diye biliyorum yanlış mıdır..? @eresgü aktif olanına fazladan 1000 ytl gibi bi para vermek mantıklı mıdır..?
    ustaların fikirlerini öğrenebilir miyim..?

• katılıyorum. bp30 ile 7001 aynı boyutta ve adette suruculere sahıp. sadece aktıf pasşf durumu var. eger bp30 kullanacaksan mın 140 watt cıkısı olmalı. eger olmazsa bp10 kadar verım alamazsın .bu arada 1000 ytl fazla vermek eger anfınız guclu ise gerek yok gibi. eger gucsuzse anfınız o paraya anfıyı yenıle.

saygılarımla.

quote:

Orjinalden alıntı: KcRasco

www.sahibinden.com

linkte süpercüp 2 satışta konuşursanız biraz daha indirim yapar sanırım yada elden alırsanız sahibinden komisyonunu düşersek 1200 e gelir.
    shopping.com

bp 30 la bp 7001 ile aynı hop boyutları vardı sadece 7001 in pasif versiyonuydu bp30 diye biliyorum yanlış mıdır..? @eresgü aktif olanına fazladan 1000 ytl gibi bi para vermek mantıklı mıdır..?

• quote:

www.sahibinden.com

shopping.com

1016 la bp 10 da bile yeterli verim alamazsın enfazla bp8 leri sürebilirsin bp7006 da ise aktif olduu için çok daha iyi ses alırsın bence fiyatıda bence çok deil

cüp2 ise 1200 zaten sıfır alırsın

ikisinden birini seç bp8 mi bp7006 mı sonrada cüp1 aldınmı olay biter referans ı düşünme bence çok güçlü hiç gerek yok çok fazla büyük salon istiyor bende vaz geçtim cüp1 düşünüyorum ama önce tv deyiştimeye karar verdim 70 e kranda filimden bir haz alamıyorum önceden 1.80 a 1.80 perde kulanıyordum şimdi çok pişman oldum elden çıkardııma şimdide 50 inç tv araştırırıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: shagg

katılıyorum. bp30 ile 7001 aynı boyutta ve adette suruculere sahıp. sadece aktıf pasşf durumu var. eger bp30 kullanacaksan mın 140 watt cıkısı olmalı. eger olmazsa bp10 kadar verım alamazsın .bu arada 1000 ytl fazla vermek eger anfınız guclu ise gerek yok gibi. eger gucsuzse anfınız o paraya anfıyı yenıle.

saygılarımla.

quote:

www.sahibinden.com

shopping.com

sen ne dersin shagg pioneer vsx 1016v-s ile verim alabilir miyim bp 30 lardan...?

• Bp30 Definitive'nin eski bir modeli. Ama pasif serisinin en baba modeli! Bu kolonlar monoblok güçlü çıkışı olan Power anfilerle ya da güçlü çıkışlara sahip olan anfilerle beslemek için çok daha uygun. Bu kolonları 1016 tabiki kesinlikle tam anlamıyla besleyemez. Ancak, A/V Receiver'ini sık sık değiştiren ve yükseltme amacında olan birisi içinde kesinlikle tavsiye ederim. Hayır ben anfimi değiştirmeyeceğim düşencesinde olan biriyse, Bp30 kesinlikle o anfiye çok büyük gelir. Ama hiç mi olmaz derseniz olur ve çok da kötü olmaz. En uygun olanı kolonları anfiyle birlikte takıp dinlemek. Bu kolonları satan her koşulda bunu kabul edecektir.

Ayrıca, Bp30'lar yapısal olarak her ne kadar Bp7001sc modeline benzer ve aradaki fark sadece aktif pasif kolon farkı olarak görülse de yapılar öyle değil! Her iki kolonun da Crossaver devreleri, Hoparlör Watt'ları bobin sarım Watt'ları da farklı. Yani benzerlik farkı sadece aktif-pasif farklılığı ya da Bp7001sc modelinin içinde bulunan Woofer ve aynı çaptaki pasif radyatör değil. Tüm yapı farklı.

Tabiki bildiğiniz üzere, ben 2 senedir Bp7001sc kullanıyorum. Zamanın da ben de bu iki kolon arasındaki farkı çok detaylı olarak araştırmıştım. Zaten o dönemde eğer sıfır Bp30 bulabilseydim onları alacaktım. Çünkü, Bp7001sc'ler fiyatlarından dolayı onları satın alırken bayağı bir kasmıştı beni.

• teşekkürler @teknika usta değerli görüşlerin için
    receiver' imi sık sık deiştirmeyi düşünmüyorum ama ilerde seninde söylediğin gibi monoblok amfi alıp frontlarıma onları bağlarsam (BP30 ları aldıgımı düşünürsek ) mantıklı olur mu yada ayrı amfi alıp fazladan kablo amfi kalabalığı yaratmak yerine onlara vereceğim ücreti bp 30 a vereceğim ücretle birleştirip aktif gruptan seçim yapmak mı mantıklı olur acaba..?

teknika usta

üstad deilsin
  • Bu monoblok anfilerin özelliği nedir arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.