Şimdi Ara

DEFINITIVE CLUB (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.178
Cevap
42
Favori
336.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada o kolonlar daha fazla şıkıştıramadın mı?

O ne yaaa aralarında 1 metre mesafe yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknika

Bu arada o kolonlar daha fazla şıkıştıramadın mı?

O ne yaaa aralarında 1 metre mesafe yok.

senin gibi evde istediimiz yere kurulum yapamıyoruz ne yapalım şimdilik böyle idare edicem

şu bir iki ay içinde sistem şekli deyişebilir başka bir odaya kurucam 106 ekran 1 tv alıcam ama istediim

modeller çok yüksek fiyatta artık hayırlısı diyorum
  • cok guzel bir sistem vallaha, deprem yaratirsin
    ama kimsenin sesini yuksek acabildigini hergun sanmiyorum
    en hosuma gidende bunlarin soyunabilme ozelliginin olmasi

bu arada bunlarin videosunu ariyorum ama bulamadim youtube de falan varmi aranizda linki olan veya video ceken ?
  • eresgü; ciddimisin 2 tane daha almak konusunda.SURROUND olarak mı kullanacaksın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepbass -- 16 Kasım 2007; 22:19:37 >
  • Selamlar ;

Definitive Center 2002 hakkında detaylı bilgisi olan varmıdır ? İkinci el forumunda 550 ytl. fiyatla satılan birtane mevcut ama bana alınabilir fiyatı 450 maksimum 500 gibi geliyor.Zannedersem dahili anfisi yok.Var mı kullanan veya bilgi verebilecek bir forum dostu ?

Saygılarımla.
  • Yakışır @eresgü kardeşe. Herkese iyi sistemler ve iyi evler İnşallah.

Ama sen yine de kolonların arasını bayağı bir açsan iyi olur.

quote:

Orjinalden alıntı: eresgü

senin gibi evde istediimiz yere kurulum yapamıyoruz ne yapalım şimdilik böyle idare edicem

şu bir iki ay içinde sistem şekli deyişebilir başka bir odaya kurucam 106 ekran 1 tv alıcam ama istediim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 17 Kasım 2007; 9:07:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: teknika

Yakışır @eresgü kardeşe. Herkese iyi sistemler ve iyi evler İnşallah.

Ama sen yine de kolonların arasını bayağı bir açsan iyi olur.

quote:

cümlemize teknika
    açıcamda yanındaki vitrini ordan bir kaldırabilsem evdekiler bana çile çektiriyor malesef
    tüm arkadaşlara bir hatırlatma yapim eyer ev ahalisi bu güzel cihazlara karşıysa hiç bulaşmayın gidin sinemada keyfinize bakın yoksa benim gibi çile çeker siniz

• quote:

Orjinalden alıntı: deepbass

eresgü; ciddimisin 2 tane daha almak konusunda.SURROUND olarak mı kullanacaksın?

evet valla olabilir çok kalite bir centır alırsam CLR olarak kulanıcam arkayada bp8 i yerleştiricem

energy leride elden çıkartırım artık.

1 tane 2500 2 tane bp8 bedel ama artık mazaya almaya gidince veririm sonkararımı

2500 kurulum açısından daha rahat 3 yanyana dizip tv de duvara bp8 lerde arkaya
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: deepbass

eresgü; ciddimisin 2 tane daha almak konusunda.SURROUND olarak mı kullanacaksın?

evet valla olabilir çok kalite bir centır alırsam CLR olarak kulanıcam arkayada bp8 i yerleştiricem

energy leride elden çıkartırım artık.

1 tane 2500 2 tane bp8 bedel ama artık mazaya almaya gidince veririm sonkararımı

2500 kurulum açısından daha rahat 3 yanyana dizip tv de duvara bp8 lerde arkaya

CLR 2500
    Dimensions: 23-1/2" W x 6-3/4" H x 14-1/16" D.
    Response: 21 — 30 kHz.
    Nominal Imp.: 4 — 8 ohms.
    Rec. amp: 20 — 300 watts.
    Built-in sub amp: 150 watts RMS.
    Drivers:

8" sub, two cast-basket 5-1/4" bass/midranges
    1" pure aluminum dome tweeter.
    Auto On/Off: Signal sensing.
    Finish: Piano-Gloss Black. Tri-wireable.
    Retail: $799

• Selamlar ;

Arada kaynamasın arkadaşlar, yorumlarınızı eksik etmeyin

Saygılarımla.

quote:

Orjinalden alıntı: reef1905

Selamlar ;

Definitive Center 2002 hakkında detaylı bilgisi olan varmıdır ? İkinci el forumunda 550 ytl. fiyatla satılan birtane mevcut ama bana alınabilir fiyatı 450 maksimum 500 gibi geliyor.Zannedersem dahili anfisi yok.Var mı kullanan veya bilgi verebilecek bir forum dostu ?

Saygılarımla.
  • 2 el 450 ytl den fazla verme bence
  • kndime iyilik edip bu işe bulaştım bnde ama fazla bilgim yok 1000-1500 ytl ye kdr iki frontla sub için ne tavsiye edersiniz üstadlar...? ist da active de blaster diye bi hop dinledim sesi kulağıma güsel geldi ama duymadıgım bi marka bilginiz var mı iyi midir..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KcRasco -- 18 Kasım 2007; 16:38:21 >
  • Selamlar ;

Cevabın için teşekkür ederim @eresgü.Performans olarak bilgin var mı bu center ile ilgili ?

Saygılarımla.

quote:

2 el 450 ytl den fazla verme bence
  • 450 ytl performas bence sana yeterli gelir o fiyata daha iyisini bulamassın eyer daha iyi sini istiyorsan aktif modellerine bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: KcRasco

kndime iyilik edip bu işe bulaştım bnde ama fazla bilgim yok 1000-1500 ytl ye kdr iki frontla sub için ne tavsiye edersiniz üstadlar...? ist da active de blaster diye bi hop dinledim sesi kulağıma güsel geldi ama duymadıgım bi marka bilginiz var mı iyi midir..?

ustalar yeni arkadaşımıza bi yardım edelim ya....
  • Arkadaşlar buda benim sistemin fotoları.

DEFINITIVE CLUB
  • Resim2

DEFINITIVE CLUB

DEFINITIVE CLUB
  • Resim3

DEFINITIVE CLUB

DEFINITIVE CLUB
  • gülegüle kullan arkadaşım
  • Çok hoş ve güçlü bir sistem olmuş iyi günlerde kullan.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.