Şimdi Ara

DEFINITIVE CLUB (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.178
Cevap
42
Favori
336.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: süper cüp

keşke hepimiz aynı binada otursak ne iyi olurdu

keşke abi şimdi damarıma bastın ama herhalde bütün mahhalle bizden şikayetçi olurdu

• pro cinema 600 ve mythos st ler süper
    mythos çok pahalı ama pro cinema 600 daha uygun fiyatlı sanırım
    amfi bunların içinde mi ?

bir de türkiyede nereden satın alabiliriz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: deepbass

sanırım tamamını sisteme bağlamamış kablo falan yok.Ama bulunsun iyidir.
    Ayrıca; Referance kullanan Teknika şu deneyimini yazmıştı bir ara;
    """
    1-2 ay evvel alttan, üstten değil 2 bina yandan şikayet geldi. Üstelik evler bitişik nizam değil ve arada 50 Mt mesafe var. Önceden beri sarsıntının nerden geldiğini merak ediyorlarmış. Daha yeni bulmuşlar beni.

Halbuki sesi ve bası fazla açan insan değilimdir. Zaten açmak mümkün olmuyor. Hafta da 2-4 saat arası film seyrederken veya müzik dinlerken bazen açıyorum sistemi. Normal de sadece Tv'den film izliyorum.

Bu yüzden ben de merak ettim hatta inanmadığım için rica ettim onlara nasıl ses geliyormuş diye sistemi normal ses konumunda açık bırakıp 2 bina yandaki daireye gittik. Daha apartmanın merdivenlerinden çıkarken acayip, yani nereden geldiği belli olmayan, bir sarsıntı vardı. Apartmandaki diğer kişiler de uzun süredir anlayamamış ne olduğunu. Birazda korkuyorlarmış. Dedim ya zaten yüksek sesle pek dinlemem sistemi.

Bu olay beni çok şaşırttı. Çünkü, gerçi bildikleri için de olabilir ama ne alt kattan ne üst kattan ne de apartmandaki diğer kişilerden şikayet almadım bu güne kadar. Zaten onların evde olmamasını da kollamaya çalışıyorum.

Dediğim gibi, bu olay beni acayip şaşırttı. Çünkü, arada 50 Mt'den fazla mesafe olmasına rağmen 2-3 bina yanda inanılmaz bir titreşim, sarsıntı ve uğultu oluyor. Hakikaten hayret.""" Sonuç olarak aynı mahallede yaşamak bile RİSK.

Bende çok şaşırmıştım okuduğumda

• Yeni dairem de bu sorunları hallettim artık. Zaten yeni dairemin olduğu bina yeni deprem yönetmelikli bina.

Bu yüzden ses artık etraftaki binalara pek gitmiyor. Zaten binalar arası mesafe de daha uzun artık.

• kesinlikle haklısınız üstad. şu an bendeki sistemde müstakil bir evde ve sırf bu zevk için ailemle oturamıyorum. zaten ankaradayım izmire gittiğim tatil günlerinin çoğunuda onlarla gecirince ortam bazen geriliyo .
    gelecek için ise şüphelerim çok fazla. yavaştan geliştirme aşamasında oldugum sistemimi gelecekte bir apart dairede nasıl kullanıcam bilmiyorum .
    çözüm tabiki var yalnız çok pahalı. neyse hepimiz için hayırlısı olsun inş. !!!
    saygılar .
  • forum kirliliği yaratmamak için konuyu burda açmak mantıklı geldi bana . 25 gün sonra askerlik beni bekliyor ve ardından da inş. evlilik . bu yüzden fazla masraf etmeden kendimi daha mutlu edebilecek bir sistem yapmaya çalısıyorum. imzamda göründüğü gibi center sistem içinde ölüyor. (belki daha birçok parça ölüyor ama ) evlendikten sonra neredeyse tüm bileşenleri satıp süper bir set kuracağıma eminim . tabi sertaç abinin yardımıyla .
    şimdi konu şu : bir center aramaya başlamıştım ve bir tane buldum gibi . şöyle ki :
    klipsch ksf-c5 . eski bir model olmasına karsın beniim elimdeki ile arasında dağlar olduğuna eminim . dolayısıyla şu aşamada fazla masraf istemeden yapılabilecek en iyi şey oldugunu düşünüyorum.
    isteğim şu. acaba daha önce kullanan varmı bu veya benzerini. klipsch olarak kuşkum asla yok zaten bende o markayı kullanıyorum . yalnız center olarak ??? yada eski olmasını verebileceği farklılaşmalar ne olabilir. en azından sisteme bambaşka bir eksen çizeceğine eminim. biliyorum bşrçoğunuz ilk önce av yi değiştir diyeceksiniz ancak şimdi değiştirmiycem.çünkü inş. yakın zamanda yeni bir görüntü ve ses sistemi kuracağım için şimdiden alacağım av bence kötü bir adım olur . zaten elimdekilerin birçoğuda satmakta zorlanılmayacak şeyler.
    ya siz ne düşünürsünüz bu center hakkında

saygılarımla .

• Hayırlı teskereler
  • sertac abi çok saol. gitmeden önce bir topic acarım ve vedalaşırım heralde
    peki ne düşünüyon bu konuda. center konusu yani
  • HİÇMİ BU CENTER HAKKINDA YORUM YAPACAK ÜSTAD YOK . İLGİNÇ

quote:

Orjinalden alıntı: shagg

forum kirliliği yaratmamak için konuyu burda açmak mantıklı geldi bana . 25 gün sonra askerlik beni bekliyor ve ardından da inş. evlilik . bu yüzden fazla masraf etmeden kendimi daha mutlu edebilecek bir sistem yapmaya çalısıyorum. imzamda göründüğü gibi center sistem içinde ölüyor. (belki daha birçok parça ölüyor ama ) evlendikten sonra neredeyse tüm bileşenleri satıp süper bir set kuracağıma eminim . tabi sertaç abinin yardımıyla .
    şimdi konu şu : bir center aramaya başlamıştım ve bir tane buldum gibi . şöyle ki :
    klipsch ksf-c5 . eski bir model olmasına karsın beniim elimdeki ile arasında dağlar olduğuna eminim . dolayısıyla şu aşamada fazla masraf istemeden yapılabilecek en iyi şey oldugunu düşünüyorum.
    isteğim şu. acaba daha önce kullanan varmı bu veya benzerini. klipsch olarak kuşkum asla yok zaten bende o markayı kullanıyorum . yalnız center olarak ??? yada eski olmasını verebileceği farklılaşmalar ne olabilir. en azından sisteme bambaşka bir eksen çizeceğine eminim. biliyorum bşrçoğunuz ilk önce av yi değiştir diyeceksiniz ancak şimdi değiştirmiycem.çünkü inş. yakın zamanda yeni bir görüntü ve ses sistemi kuracağım için şimdiden alacağım av bence kötü bir adım olur . zaten elimdekilerin birçoğuda satmakta zorlanılmayacak şeyler.
    ya siz ne düşünürsünüz bu center hakkında

saygılarımla .

• askere gitcen napcan center ı

Senin önler RF 83 buna min RC62 gider ama ideali RC64. Klipschlerde front center uyumu son derece muhteşem . Modelleri uygun seçmen gerekir budurumda
  • güzel ama center için çok para

• quote:

güzel ama center için çok para

Üf keyife bak ne keyifinize düşkün admalarsınız yav
  • quote:

güzel ama center için çok para

centır herzaman parayı hakediyor o olmazsa sistem çok vasat oluyor

bendede clr2500 var merakediyorum başka kimde var clr2500
  • rc 64 şu anda beni aşar. alacağım ya rc62 yada ksf c5 . zaten biri diğerinin eski modeli. değerler yaklaşık eşit . güç olarak biraz farklı o kadar . aşağıda özellikler var. şu aralar rc 62 ye daha yakınım saygılarımla .

KSF-C5 Specifications

frequency response 63Hz-20kHz±3dB
    power handling 100 watts maximum continuous (400 watts peak)
    sensitivity 96dB @ 1watt/1meter
    nominal impedance 8 ohms
    tweeter K-96-KV 1" (2.54cm) Polymer dome compression driver
    high frequency horn 6" square 90°x60° Tractrix® Horn
    woofer Two K-1053-SV 6.5" (16.51cm) Poly cones
    enclosure material Medium density fiberboard construction (MDF)
    enclosure type Bass reflex via dual rear-mounted ports
    dimensions 7.875" (20cm) x 23.9" (60.7cm) x 7.3" (18.5cm)
    weight 16 lbs. (7.3kg)
    finishes Matte-finish black vinyl

RC-62 Specifications

frequency response 57Hz-23kHz +/-3dB
    power handling 150W RMS / 600W Peak
    sensitivity 98dB @ 2.83V / 1m
    nominal impedance 8 ohms compatible
    high frequency drivers 1" (2.54cm) Titanium diaphragm compression driver mated to 90x60 square Tractrix® Horn
    high freq crossover 1150Hz, 1650Hz
    low frequency drivers Dual 6.5" (16.5cm) Cerametallic™ cone woofers
    enclosure type Bass-reflex via dual front-firing ports
    height 8" (20.3cm)
    width 23.5" (59.7cm)
    depth 12.5" (31.8cm)
    mounting Uptilt and Downtilt feet
    weight 32lbs (14.5kg)
    finishes Cherry or Black Ash woodgrain vinyl
    built from 2006

• Ben de Definitive technology Clr 2000 var. 350 Watt.

quote:

Orjinalden alıntı: eresgü

centır herzaman parayı hakediyor o olmazsa sistem çok vasat oluyor

bendede clr2500 var merakediyorum başka kimde var clr2500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 15 Kasım 2007; 9:25:09 >
  • CLR 2500 300watt ama aktif 150 watt anfisi var ve 20 cm sub var
    http://www.negatif.com/fotolar/211/15211/3aaeb2dabdff9ddedc9475a857ef4968.jpg

• quote:

Orjinalden alıntı: süper cüp

herkese merhaba . bende var say eresgü yakındır. cok yakın. eresgü 7002 ler şuan elimde karton kutulu bile güzel . stero daki performansını cok merak ediyorum. bide bunları hangi anfiyle sürsek .daha verimli olur

abi anfi sende çok balarsın birini

• hım CLR2500 19 kg ve hata 7002 lerden vaz geçim 2 tane daha 2500 alayım bitanede referans olay bitsin hadibakalım hayılısı
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.