Şimdi Ara

Definasyon Dönemi Diyet Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetten araştırdım fakat hazırlanan diyet programları gözüme sağlam gözükmedi. Bende azda olsa bilgilerimle bir diyet programı hazırlamaya çalıştım. Makro değerleri kendime göre hazırladım.

https://drive.google.com/file/d/0B4zmkispGU_Xb21jck9mZC1oaFU/view?usp=sharing

Besin değerlerini fatsecret.com.tr'den aldım. Günlük harcanan kalori miktarımın 917 kalori eksik olarak ayarladım sanırım buda definasyonun amacına uygun oluyor.

Herhangi bir yerde yanlışlık vs varsa söyler misiniz?

• Karbonhidrat cok yuksek, karbonhidrati 100 gr civarina indirmen lazim. Tabi yag yakip kaslarini belirginlestirmek istiyorsan. Ogunlerin arasini daha fazla acman lazim 4-5 saat araliklar gibi. Yag yakan hormon salgilanimi 4-5 saat birsey yemedikden sonra basliyor.
    Bence karbonhidrati azalt, yumurtanin sarisinida yiyor musun bilmiyorum ama yiyorsan yeme. O beslenme programina gore 170 gr protein fazla gibi geldi, besin degerlerini tekrar olc istersen.
    Tavsiye olarak Savas Cebecinin definasyon programini kullanabilirsin.
    1900 kusur kalori aliyormussun, suan ki kilon ve gunluk kalori ihtiyacin ne kadarda 900 kalori acik yaratmis oluyorsun ?
    Bu dediklerim benim goruslerim, uygularsin yada yanlis bulursun senin tercihindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.McManaman -- 27 Nisan 2015; 20:46:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karbonhidrat oranını internetten bulduğuma göre yaptım bazı sitelerde kilo başı 2gram olarak yazıyordu YouTube'da Kenzo Karagöz'ün videosunda 200gram olarak söylediğini hatırlıyorum tabi o seviyedeki biriyle aynı türde beslenmek çok mantıklı değil.
    Öğün aralarını şuanda benim diyestisyenimin verdiği programa göre yapmaya çalıştım yani saatleri öyle dolu gözüksün diye yazmıştım. Yumurta sarılarını yemiyorum fazla yağ ve kalorili olduğu için.
    Besin değerleri konusunda tek tek bakmadım fatsecret.com.tr'den olduğu gibi yazdım bazı yemeklerin tam karşılığı olmadığı için benzer şeyleri bulmaya çalıştım o yüzden farklılık olmuş olabilir.
    Programı şuanki kiloma göre değilde 75kiloya göre hazırladım çünkü adam akıllı fitnessa ancak ramazandan sonra başlayabilirim o zamana kadarda 75 kilo olma ihtimalim çok yüksek.
    Savaş Cebeci hocanın verdiği programa baktım onda ara öğünler yok bunda sanırım 4-5 saat aç kaldıktan sonra yağ yakan hormonları devreye sokmak için. Egzersiz programında tüm kas grupları çalışıyor mu bana az hareket var gibi geldide.
    Bu arada teşekkür ederim zaman ayırıp yazdığınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruzer26 -- 27 Nisan 2015; 21:20:37 >

• Cruzer26 C kullanıcısına yanıt
    Kenzonun definasyon dönemi için yaptığı low carb diyeti vardı ama ben pek begenmemiştim diyeti.
    Sabah 7-8 yumurta
    Diğer öğünlerde 100 gram prinç ile yapılacak pilav ve 600 gram tavuk vardı hatırladıgım kadarıyla. Bu dediğimi 3 öğüne bölüp yiyordu.
    Ama hiç sağlıklı degil ve ayriyetten kabızlık sorunu yaşamak için bire bir.
    Bende 2 aydır yağ yakıyorum. Başladığımda 16 kg yağ vardı şuan 10 kg civarında, Savas Cebecinin definasyon beslenme programına yakın bir beslenme tarzım var.
    Tabi başkasının diyet programını uygulamaktansa kendi vücudunu tanıyıp kendine özel beslenme programı yapmak en iyisi.
    Savas hocanın verdiği egzersiz programını uygulamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.McManaman

Kenzonun definasyon dönemi için yaptığı low carb diyeti vardı ama ben pek begenmemiştim diyeti.
    Sabah 7-8 yumurta
    Diğer öğünlerde 100 gram prinç ile yapılacak pilav ve 600 gram tavuk vardı hatırladıgım kadarıyla. Bu dediğimi 3 öğüne bölüp yiyordu.
    Ama hiç sağlıklı degil ve ayriyetten kabızlık sorunu yaşamak için bire bir.
    Bende 2 aydır yağ yakıyorum. Başladığımda 16 kg yağ vardı şuan 10 kg civarında, Savas Cebecinin definasyon beslenme programına yakın bir beslenme tarzım var.
    Tabi başkasının diyet programını uygulamaktansa kendi vücudunu tanıyıp kendine özel beslenme programı yapmak en iyisi.
    Savas hocanın verdiği egzersiz programını uygulamıyorum.

Rica etsem pm yolu ile yada burdan boy-kilo bilgilerinizi ve diyet-antreman programınızı atarmısınız?

• allah rızası için 2-3 yıl çalışıp adam akıllı kas kütlesi yaptıktan sonra definasyona girin sonra kürdan gibi kalıyorsunuz
  • Valla hocam hayatımda bir kere definasyona girdim 2 yıl keşke yapmasaydım diyorum şimdi tabi oda adım akıllı geçmedi çok saçma oldu kas kütlesi az ama yağ oranım %7 civarındaydı şuan yaklaşık 2 senedir clean bulk yapıyorum yaz sezonuda geçtikten sonra dirtybulk yapmaya başlıcam 6 ay kdr sonra adım akıllı bir definasyona giricem bence sende zorlama clean bulka gir yavaş yavaş hem hacim alırsın hemde yağ. Oranın fazla yükselmez ama bunları senin 3 4 senelik bir geçmişin olmadığını düşünerek yazıyorum eğer öyleysen orasına bişey diyemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fitness ve hergün kardiyo
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HardWorker

Valla hocam hayatımda bir kere definasyona girdim 2 yıl keşke yapmasaydım diyorum şimdi tabi oda adım akıllı geçmedi çok saçma oldu kas kütlesi az ama yağ oranım %7 civarındaydı şuan yaklaşık 2 senedir clean bulk yapıyorum yaz sezonuda geçtikten sonra dirtybulk yapmaya başlıcam 6 ay kdr sonra adım akıllı bir definasyona giricem bence sende zorlama clean bulka gir yavaş yavaş hem hacim alırsın hemde yağ. Oranın fazla yükselmez ama bunları senin 3 4 senelik bir geçmişin olmadığını düşünerek yazıyorum eğer öyleysen orasına bişey diyemem

Yağ oranım şuanda %20 gibi biryerlede. Bulk yapmayıda düşündüm ama kendimi yağlı hissetiğim için vazgeçtim açıkcası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.