Şimdi Ara

defacto iş başvurusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Kırşehir'de yaşıyorum Defacto Yeni açılıyor buraya kariyer.net te kırşehir için ilanı gördüm başvurumu yolladım 3 hafta felan geçti bugün aradılar işte bu bu saatte bu yerde sınav olcak gelecek misiniz gelirim dedim 10/13/1995 doğumluyum yani 10.ayda 18 e gircem lise mezunu değilim açık öğretim okuyorum alırlar mı sınavda ne sorarlar ? sınavı kazanırsan mülakat diyolar ne yaparlar mülakatta bilgilendiriseniz sevinirim :)

• Hakkında hayırlısı olsun umarım yakın zamanda başlarsın.
  • psiko analiz testidir sorun yok yani biraz giyimene kuşamına dikkat et birde kotla gitme kot üretmiyorlar gözlerine batma yani rahat ol sonu gelir zaten
  • 13. ayda mı doğdun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

13. ayda mı doğdun?

defacto iş başvurusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

13. ayda mı doğdun?

Alıntıları Göster
    bu arada teşekkürler arkadaşlar :) ya merak ediyorum iş zor mu daha önce deneyimim yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quench -- 30 Nisan 2013; 20:25:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: quench

bu arada teşekkürler arkadaşlar :) ya merak ediyorum iş zor mu daha önce deneyimim yok :)

şimdi yalan söylemek olmaz evet zor biraz aslında her iş zordur kendi çapında seni kıyafet paketleme servisine verirlerse en az 8 saat ayakta paket açıp askılayacaksın satışa verirlerse sen düzeltirsin kıyafeti arkanı dönmeden o dağılır birşeyde diyemezsin yani genel anlamda yorulursun ama eline kendi maaşını alınca yorgunluğun geçiyor bunu hiçbir zaman unutma kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH iş başvurusu teklifi
    7 ay önce açıldı
    iş bankası şube değiştirme
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainboy1991

quote:

Orijinalden alıntı: quench

şimdi yalan söylemek olmaz evet zor biraz aslında her iş zordur kendi çapında seni kıyafet paketleme servisine verirlerse en az 8 saat ayakta paket açıp askılayacaksın satışa verirlerse sen düzeltirsin kıyafeti arkanı dönmeden o dağılır birşeyde diyemezsin yani genel anlamda yorulursun ama eline kendi maaşını alınca yorgunluğun geçiyor bunu hiçbir zaman unutma kolay gelsin

teşekkür ederim bilgin için ayakta durmaktan pek yorulmam sanırım 1 2 haftada alışırım inşallah alırlarsa.

ve alırlarsa da sizi bilgilendireceğim iyi geceler.

• Kat yapmakdan anan ağlayacak, bende satış elemanıyım, avmde karşı mağazamızda defacto var aman allahım yok böyle bir çaresizlik.
    Full çalışanı yok, çalışanların hepsi öğrenci ve part, kariyer olanakları sıfır, çeşit çeşit insanla muhattap olmak zaten en büyük çile..
    Yinede dene şansını, başarılar.
  • 10.13?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Kat yapmakdan anan ağlayacak, bende satış elemanıyım, avmde karşı mağazamızda defacto var aman allahım yok böyle bir çaresizlik.
    Full çalışanı yok, çalışanların hepsi öğrenci ve part, kariyer olanakları sıfır, çeşit çeşit insanla muhattap olmak zaten en büyük çile..
    Yinede dene şansını, başarılar.

ya bugun sınav oldu bildiğimiz ösym sınavıydı valla geçemedik ya cok zordu 50 kişi girdik 15 kişiyi anca aldılar 2 ay sonra tekrar sınav olcak dediler ama sorular kazıktı yani matamatik türkçe felan berbat :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.