Şimdi Ara

Defacto'da çalışıyorum soruları alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 haftadır çalışıyorum. Sorularınız varsa sorabilirsiniz.
    Not: Yere düşen giysileri alıp yerine koyuyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ortam nasıl yer neresi kız erkek sayısı kaç insanlar iyi mi güzel davranıyorlar mı
  • Yaş kaç ? Nasıl Başvurdun ? çalışma saatleri,aldığın ücret,izin günleri falan filan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SıradanCanlı -- 14 Eylül 2018; 19:11:6 >
  • Mesela ben bir şey denediğim zaman hiç katlamıyorum askıda bırakıyorum. Bunu üşengeçliğimden yapmıyorum çünkü katlamaya çalışsam oradaki elemanın katladığı gibi katlayamıyorum o yüzden öyle bırakıyorum. Sövüyor musunuz arkadan?
  • Ege'de bir tatil yöresinde çalışıyorum. İnanılmaz yoğun bir mağaza. Toplam 50 civarı çalışan var ortalama %60 kız, %40 erkek. İnsanlar iyi, büyük çoğunluk görevinin farkında, herkes işini yapıyor. Rahat bir ortamı var eski personeller yenilere yardımcı oluyor. Yöneticiler de iyi ve birçok işyerindeki baskı ortamı yok, gördükleri personele hâl hatır soruyorlar ve kibar davranıyorlar. Molalara çok dikkat ediliyor asla haksızlık yapılmıyor. 9 saatin 1,5 saati mola. Önce 1 saat sonra yarım saat şeklinde. Biraz yorucu ama rahat kafayla çalışıldığı için yorgunluk hissedilmiyor. Daha öncede kısa süre Waikiki'de çalışmıştım, orası çok daha yoğun ve yöneticilerin baskısı çok fazla.

• SıradanCanlı kullanıcısına yanıt
    Yaş 27 hatta aralarında en yaşlısı benim. Diğer çalışanlar genellikle 19-22 yaş aralığında. Daha önce kardeşim çalışmıştı yönetici kardeşimi tekrar çağırmış o da başka işe başladığı için beni yönlendirdi ve hemen belgeleri imzaladım başlattılar. Destek personel olarak çalışıyorum ayda maksimum 16 gün ama full yapacaklar büyük ihtimalle. Şu ana kadar 15-24 çalıştım ama 7-16, 12-21 mesaileri de var ilerleyen haftalarda yazarlar diye düşünüyorum. Ücret günlük 55 lira +12 lira Multinet ve 16 günü tamamlayınca 150 lira asgari geçim indirimi yatıyormuş. İzin genellikle haftada 3 gün ama fazlası eksiği de oluyor. Eğer haftada 5-6 gün çağırırlarsa ay sonuna bayağı bir izin yapıyorsunuz. İzinlerde hafta içi haftasonu diye bir ayrım yok cumartesi veya pazar hatta iki gün üst üste bile izin olabiliyor. Özel istediğiniz bir gün varsa o günde de izin alabiliyorsunuz.

• gezfotek G kullanıcısına yanıt
    Ohh mis ^^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İTÜinş kullanıcısına yanıt
    Mantıken eğer sizler bozmazsanız bizi işe almazlar, yani bozmanız güzel birşey ama bazı hususlara dikkat etmek gerek. Mesela erkek reyonundan aldığınız bir ürünü gidip kadın veya çocuk reyonuna bırakırsanız ya da kapanış saatlerinde güzelce düzenlediğimiz reyonu hunharca bozarsanız, özellikle bayanlar yapıyor bunu. O zaman sinir katsayımız artar. Çünkü reyon düzenlemeyi ne kadar erken bitirirsek o kadar erken çıkıyoruz. Beni en çok rahatsız eden durum kabindeki ter ve çorap kokusu. Dışarı çıkarken bir duş alıp temiz çorap giyseler böyle sorunlar olmayacak ama çok duyarsız ve pis insanlar var. Arkalarından devamlı oda spreyi sıkıyoruz. Ayrıca bir giysi aldığınızda mutlaka yıkayın çünkü sayısız insan deniyor ve onlarca farklı insanın teri giysilere siniyor. Her türlü hastalık bulaşır.

• Outlet mağazalarındaki kıyafetlerde biraz güzel olsa mis gibi olacak. Bizim burda gaziemir- semt garajı defacto bildiğin bit pazarından farkı yok.Fakat ne yalan söyleyeyim son 3-4 alışverişte çok güzel gömlek ,keten pantolon aldım kendime ve fiyatıda uygun kalite orta düzey .
  • Mağazaya cv bıraksak kaç gün içinde dönüş olur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maaşınız azmış hocam. 4 günü eklesek bile 20 iş günü için asgari ücrete denk gelmiyor. Böyle işçi çalıştırmak yasak değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCuirassier kullanıcısına yanıt
    İhtiyaç varsa hemen belgelerini hallet derler, eğer yoksa ne zaman olur meçhul

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.