Şimdi Ara

DeFacto 3'lü Boxer 9,99 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
4.782
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DeFacto internet mağazasında 3'lü Boxer 9,99 TL arkadaşlar lakin kargo 4,99 TL. Alt limitsiz %10 indirim kodu var HDY1153PP değerlendirmek isteyenler olabilir.

3'lü Boxer

• fiyat fena değil alınabilir
  • Hemen saldırıyorum tabi pambıksa
  • En büyük bedeni large bana olur muki? Beden ölçülerini değerlendirmek lazım. Fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatin

En büyük bedeni large bana olur muki? Beden ölçülerini değerlendirmek lazım. Fikri olan var mı?

Ben ilk alışverişimde bedan tablosuna göre almıştım, cuk oturmuştu bedeninizi biliyorsanız sorun olmaz.
  • %95 pamuk, fiyat oldukça iyi.
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    Penye olanlardan XL alıyordum. Bonx prixden adlıkalrım 8 numara iyi geldi. Ama bunlar pamuklu yani bonx prixkle aynı kalite ama bana olmaz sanırım. Bir fırsat daha hayal oldu benim için. Ayrıca neden XL yok anlamış değilim. Biz insan değilmiyik? Beden uymazsa mağazada değişim oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatin -- 9 Ocak 2014; 0:12:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • suatin kullanıcısına yanıt
    iç çamaşıri değişmez genelde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazarci mi var lan aranizda ne ara stok bitti?
  • quote:

Penye olanlardan XL alıyordum. Bonx prixden adlıkalrım 8 numara iyi geldi. Ama bunlar pamuklu yani bonx prixkle aynı kalite ama bana olmaz sanırım. Bir fırsat daha hayal oldu benim için. Ayrıca neden XL yok anlamış değilim. Biz insan değilmiyik? Beden uymazsa mağazada değişim oluyor mu?

Hijyen gereği iç çamaşırlarına değişim ve iade olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosark

bazarci mi var lan aranizda ne ara stok bitti?

Bordo-Gri-Siyah üçlüsünden M bedeni kalmış sadece, gerçekten çabuk bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosark

bazarci mi var lan aranizda ne ara stok bitti?

Aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atlet ve boxer fırsat bulan banada haber versin. Ne zamandır stok yapacam ama fırsat çıkmıyor. Atlet de Tutku boxer da pamuk olması yeterli. Zamanında bonx prix 3 boxer 5 TLye depolamadım şimdi kafamı duvarlara vuruyorum.
  • naptılar aşiretemi aldılar donları hepisi nerdeyse bitti.
  • Bir kere defacto sitesine girip boxerlara baktım ya şimdi her girdiğim sitenin sağında solunda defacto reklamı çıkmaya başladı hemide don reklamı. Adamlar işin kolayını bulmuş koyuyorlar elde kalmış bedenlerden 8 10 tane herkes tıklıyor tıklayana reklam oh ne ala memleket.
  • teşekkürler mediumlar dan aldım bir de 5tlye bir şal var fena değil.
    ayrıca avantajix i unutmayın yüzde 4 ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kim lan bu pazarcı tüm stokları bitiren :( kırk yılda bi g*tümüzü düşünelim dedik.
  • bir fırsat daha, burda paylaşıldıktan sonra, tarihin tozlu sayfalarına karıştı.konu kapanabilir.
  • bimin boxeri 10 numara
  • quote:

Bir kere defacto sitesine girip boxerlara baktım ya şimdi her girdiğim sitenin sağında solunda defacto reklamı çıkmaya başladı hemide don reklamı. Adamlar işin kolayını bulmuş koyuyorlar elde kalmış bedenlerden 8 10 tane herkes tıklıyor tıklayana reklam oh ne ala memleket.

Onun defactoyla alakası yok. Google'ın akıllı reklam sistemiyle alakası var Google girdiğin siteleri izleyerek, eğer bu girdiğin sitelerden herhangi biri google'da reklam vermişse, sen de bu siteye girmiş olduğun için senin ilgilenebileceğini tahmin edip onla ilgili reklamları sana gösteriyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.