İndirimsiz ürün denemeniz lazım sepet indirimleri olmuyor bende indirimli ürün denedim maalesef nays düşmedi ama iki pantolunu 582 'ye aldım normal de tanesi 375 indirimli hali. |
Bildirim
İndirimsiz ürün denemeniz lazım sepet indirimleri olmuyor bende indirimli ürün denedim maalesef nays düşmedi ama iki pantolunu 582 'ye aldım normal de tanesi 375 indirimli hali. |
Fiyatları takip eden biriyim fiyatlara hep 100 tl eklemişler. Bindirim üstüne indirim yapsalar bile kar etmiyor. |
Ödenecek Tutar 695,21 TL Ara Toplam 1.269,93 TL Kargo 19,99 TL Sepet Tutarı -239.98 TL Gift Club İlk Alışveriş %10 İndirim -103 TL %25 İndirim -231.74 TL Ücretsiz Mağazadan Teslim -19.99 TL Toplam(KDV Dahil) 695,21 TL nays kullanılmayınca paramdan 105 lira daha geldi cash olarak. 1270 liralık alışveriş 590 tlye geldi teşekkürler hocam. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Teşekkürler, mağazaya göre neredeyse yarı alışveriş yaptık. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 26 Haziran 2023; 20:34:58 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanAvda -- 26 Haziran 2023; 20:34:41 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
hocam olabilir daha gelmedi ürünler :) |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
iloveme25 kodu ne zamana kadar geçerli acaba? |
İşine yarayanlar olduysa ne mutlu bana iyi forumlar :) |