Şimdi Ara

Deezer hakkında merak edilen her şey! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
3
Favori
5.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim radyoyla aram olmadığı için spotify diyorum.
  • aylık satın alamadıktan sonra ben bunlara para vermem.

  • İyi programda Türkçe mzk olrak ktü biraz arşiv az gibi çoğaltışlısa iyi olar

  • Ttnet müziğe asla yetişemez daha önce dinlenmiyodu ama şimdi ttnet abonesi olmayanlarda hem mobil hemde pc den heryerden dinleniyor türkçe müzik arşivi asla ttnet i geçemeyecek hem Sportify de deezer e göre daha çok türkçe müzik var

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anus Destroyer

    Spotify varken

    +1 Spotify premium candır
  • İlk başlarda ağırlıklı olarak Spotify kullandım. Dünya genelinde ve Türkiye'de daha popüler olduğundan... Baya bir süre kullandım, zaman zaman Deezer'dan premium aldım. Yine Spotify ile devam ettim. Bir süre sonra fark ettim ki Spotify'da Türkçe müzikler çok arkaplanda. Eklenen Türkçe içerikleri takip etmeniz çok zor. Bazı listeler var ama onlar da çok zayıf. Üstelik bana sürekli kıytırık müzikler öneriyordu (sleep zen sounds, vs vs) halbuki çok çeşitli müzik türleri dinliyordum. Sonra Deezer'a bir şans daha vermek istedim. Bir süre kullandım, gördüm ki müzik önerileri çok daha iyi. Türk editör var, yeni müzikleri paylaşıyor ve öneriler sizin zevklerinize göre geliyor. Bana göre en önemli eksiği çalma listesi bazlı radyo oluşturulmamasıydı, onu da Flow ile kapattılar. Flow, dinlediğiniz müziklere, çalma listelerine göre şarkılar çalıyor. Arka arkaya birkaç tane aynı tarz çalıp sonra tarz değiştiriyor. Yani hiç sıkılmıyorsunuz dinlerken. Arada da kendisi önerdiği şarkıları çalıyor. Ayrıca Deezer'ın radyoları çok daha başarılı. Spotify'da şarkılar kendini bazen sıkça tekrar ediyor.

    Deezer, sosyal medya üzerinden gönderdiğim hata raporlarını, özellik taleplerini pek sallamıyor. Spotify bu konuda daha iyi. Hemen yardımcı oluyorlar ve sağlam bir topluluk forumları var.

    Deezer iOS uygulamasında Flow butonu bazen tepki vermiyor. Çalma listeleri hemen çalmaya başlarken özellikle 3G bağlantısında Flow sıkıntılı... Bunun dışında kendi mp3'lerim arasında arama yapma özelliği gelmeli. Mac uygulaması daha sık güncellenmeli (Yosemite'de ufak renk sıkıntısı var) Umarım web player'daki yenilikler en kısa sürede diğer uygulamalara da gelir (özellikle flow'da beğendim/beğenmedim özelliği) iPad uygulaması da çok eskidi artık. Umarım birileri bunu okur da dikkate alır.





  • Nedense deezer a isinamadm :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu zamana kadar 2 kez Premium üyelik ile Deezer kullandım, ikisi de Sıcak Fırsatlar sayesinde elde ettiğim beleş kullanımlardı. Açıkçası bu tarz çevrimiçi müzik servislerine para bağlamak bana saçma geliyor. İkisinde de beleşe kaptığım için kullandım ama para vererek bunları kullanmak akıl mantık işi değil. Ayda 30 TL fatura ödüyorum, 3/1 parasında bunlara para vermek garip geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: foreveriphone

    Deezer ses kalitesi spotify'den 2 kat yüksek siz kaliteden anlamıyorsunuz harbiden spotfy bedava premium verseler ömürboyu yine kullanmam deezer candır

    Spofity de ses kalitesini normal den cok yuksege getirirsen sorun cozulur cok bilgili kardes

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fransa mı KALSIN
  • deezer türkiye'deki oparetörler ile anlaşma yapıp data ücretinden kurtarabilirseler bizi bende dahil birçok kişi üyelik satın alacaktır.

  • Telefonun 3 aylık hediye si ile abone oldum sevmedim sildim gitti gitmesin de 3 ay sonra abonelik ücreti kesermi acaba yada Üyelik iptali nasıl yapabilirim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deezer'in mobil uygulamasindaki sacma nedenlerden dolayi Spotify'a gecmistim,yaklasik 1 senedir kullaniyorum gayet memnunum. 1-2 ay Deezer'i tekrar deneyecegim bu yorunlardan sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi spo bi dee zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selen hanım, karşısında ummadığı şekilde "bilgi ve tecrübe" ile karşılaşınca;

    Deezer hakkında merak edilen her şey!


    bilgisayar çocuklarını asosyal zannedenler, başka iş bulamadı, gtne zor geldi diye anca internette editör olabildi sanısına kapılanlar, çok aldanırlar,
    özellikle dh, ts, tp, gibi siteleri takip eden gençler fazlaca değerlidir.

    kravatlı adamlara, takım elbiseli kadınlara lafım

    @fx57 'den seri bekliyoruz

    selen hanım - (check!)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaltek -- 4 Kasım 2014; 10:48:22 >




  • Çok internet yiyor ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yeninesildelidumrul

    Ayrıca bazı çılgın arkadaşlar YouTube'dan dinledikleri şarkılarla hak ihlâli yaptıklarının farkında değiller. Aslında farkındalar da işlerine gelmiyor. Şimdi savunma olarak da çamur atarlar, korsan oyun bilmem ne diye... Korsan olarak ne yazık ki sadece Windows 7 kullanıyorum ne yazık ki ve biraz param olunca en kısa zamanda orijinal alacağım onu da. Onun dışında Steam ile geçmişten beri oynadığım korsan oyunların 2 yıl önce orijinallerini satın aldım, Spotify ile müziklerim orijinal, Google'ın ofis uygulamalarıyla ofis programlarını da kendi ihtiyacım kadar ve ücretsiz, hem de birçok kullanıcı aynı anda eşzamanlı kullanıyorum, Android'de tüm ücretli uygulamaları az az ücretli aldım ve çoğunun da ayrıca ücretsizi de var... Kimse kusura bakmasın, hiç de öyle pahalı değil hiçbir şey.

    Ben zengin de değilim. Şu an mesela Spotify, App Store, Play Store, Steam gibi birçok platformdan yapılan alışverişleri de enpara adlı kartla yaparsanız %50, evet %50 fazladan indirim alıyorsunuz. Steam'in bayram, yılbaşı ve mevsimsel dönem indirimlerini kolladım ve her birini en az %66 indirimle aldım 75 tane oyunun... Çamura yatma devri bitti gençlik. :)

    tamam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • türkiyeye ve türkçe içeriğe spotify'den daha fazla önem verdikleri çok bariz belli. ikisinide ücretli olarak kullanmış bir insan olarak bunu söyleyebilirim. lakin masaüstü uygulaması istiyoruz spotify tarzı :)

  • ben de spoty kullanıyorum bu vidyodan sonra bi deezerı da deneyim dedim ..
    spotynin listemele sistemi daha güzel geldi şarkı keşfetmek için ama deezerın ses kalitesi bariz daha iyimiş.. özellikle midler çok daha güzel geldi daha sıcak.. gerçekten farkediliyo.. orta sınıf bi kulaklık kullanıyorum ama ses yüksekken çok parlıyor spotye göre.. bu da dinleyişe göre bir fark yaratıyor bence.. günlük orta seviye dinlemelerde deezer.. yüksek seslerde spoty daha iyi bir seçim gibi geldi..

  • Bende ücretini vererek spotify kullanıyorum, Son derece memnunum, gerci bugun bir sarkıyı o kadar aramama ragmen bulamaması Biraz sinirlendirdi :)

    Neyse ona çözüm de tinytunes var. Spotify +tinytunes efsane ikili.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.