Şimdi Ara

Deezer hakkında merak edilen her şey! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
3
Favori
5.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: outside

    Konu hakkında biraz bilgin olsaydı bu tip uygulamaların internete bağlı olmadan da kullanıldığını bilirdin "profesyonel internet kullanıcısı" arkadaşım.

    Bilgisayarına yüklü olmayan müziği internet olmadan çalamazsın.Bu uyanıklar milletin bilgisizliğinden faydalanıp akıllarınca çevrimdışı müzik dinlettiklerini iddia ediyorlar.Bu uyanıkların çevrimdışı müzikten kastı bilgisayarında olan müziği player gibi çalmak.Bunu Winamp 20 yıl önce de yapıyordu.Messenger-Skype ilişkisine benziyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gageracer

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

    quote:

    Orijinalden alıntı: Şerbetçi

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

    İkisi de gereksiz program.Eskiden winamp kullanmış , profesyonel internet kullanıcısı adam bu tip programlara gerek duymaz.Sonradan görme , interneti - bilgisayarı - teknolojiyi tam keşfedememiş kişilere hitap ediyor.Çoğu da iphone kullanıcısıdır.

    Ne yapsınlar peki yasal yolla müzik dinlemek için? Her albümü ayrı ayrı mı satın alsınlar sayın "interneti-bilgisayarı-teknolojiyi tam keşfetmiş" kişi?


    Her şeyimiz yasal da sanki bir tek müziğimiz eksik kaldı.
    Aylık 10 lira verdiğin Deezerdan kaç kuruşu şarkıcıya gider sence?Yasal müziğe alternatif arıyorsan turkcellmüzik , ttnetmüzik , aveamüzik , i-tunes gibi sitelerden de uygun fiyatlara tek şarkı veya albüm indirilebiliyor.İndirmeden şarkı dinlemek bana abes geliyor.Madem internet olmadan dinleyemiyorsun aç Youtube'dan izle ne farkı kaldı.

    Peki kardeşim sen tek tek youtube dan kötü ses kalitesiyle, yanında kullanmayacağın videonun kotanı yemesiyle dinle.Karar senin, ama torrent kullanmayı biliyorsun diye artistlik taslamanı gerektirecek bir durum yok.Iphone kullansa ne olur, millet yine bi uygulamaya 1 tl niye vereyim diye ağlıyor- bir nevi senin yaptığın da bu - evine, arabana, telefonunda baktıktan sonra iphone kullanıyorlardır kesin diye bomboş bir cümle yazsan bile yine kimsenin ne alacağı seni de beni de bağlamaz.Ben ayda 5 liraya adı yasal olan bir hizmet alıyorum, sen git her dinleyeceğin tek şarkı için minimum 10 lira tüm albüme para ver sonra onu telefonuna bir şekilde at uğraş.TTnet müzik vs. de spotify la aynı mantıkta ürünler.Spotify hem facebook, twitter gibi dünya çapında kullanılan bir uygulama, hem de turkcell vs. ye göre daha tanınan bir programcık.Ona bakarsan steam yerine de greenmangaming in kendi programı var, ubisoft un var.İnterneti bilgisayarı sen tek başına keşfet kullan kendine müzik programları yaz ama kimseyle paylaşma, satma, beleşe hizmet ver.

    Edit: Bu "Sonradan görme" sözü de anlamsız.Sanki aramızda anasının şeyinden çıkmadan birşey bilen birisi varda, ona özel bulunmuş gibi.Sende herşeyi sonradan gördün, hatta o teknolojiyi keşfetmek sonradan görmekle aynı şey oluyor.

    Eskidendi o artık Yotube'da kötü ses kalitesinde şarkı kalmadı ki.Şarkıların klipsiz halleri de mevcut.Klipsiz hali programların yediği kotanın aynısını harcar.Youtube sınırsız kaynak , bir şarkının binbir çeşit versiyonunu , coverını vs. da dinleyebilirsin.Ayrıca ben Youtube'dan dinleyin demiyorum , ücretsiz alternatifleri sayıyorum.Youtube'dan müzik dinleyen de epey insan var.Ben müziğin indirilip dinlenmesi taraftarıyım.Torrent olması da şart değil , sitelerden indirilebiliyor , Youtube'dan dönüştürülebiliyor , download sitelerine yükleniyor , ücretli indirilebiliyor.
    Biz yasal müziğiz demeleri tamamen pazarlama stratejisi , aylık 5 lira verilen programdan sanatçının cebine ne kadar para girebilir.




  • Tek Kural Ahmet Kural kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Youtube ile Deezer ve Spotify'ın ses kalitesi kıyaslanamaz. Zaten iyi bir dinleyici de youtube converter falan kullanmaz. Rezalet bi ses kalitesi oluyor şarkıları youtubedan dönüştürünce. Sanatçının cebine para girme meselesi de sanatçıları ilgilendirir heralde. Telif konusunda bu şirketlerle anlaşma yapan onlar değil mi?
  • Saçmalık spotify varken helehule

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öff fakirler yine paralı içeriğin başına toplanıp felsefe yapmaya başlamış.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: eaglemania

    quote:

    Orijinalden alıntı: yeninesildelidumrul

    Deezer'ın "Keşfet" özelliğinin Türkiye'ye göre yerelleştirilmesi, Spotify'a göre daha başarılı ancak onun dışında Spotify'a göre tercih edilmesini gerektirecek çok bir özellik yok. Spotify'ın 10 TL'lik abonelik ücretine karşılık Deezer hâlâ 5 TL'lik abonelik ücretiyle o konuda avantajlı ise bu konu da Finansbank'tan ücretsiz EnPara Kart alınarak, aylık ödeme de o karta bağlanarak yapılırsa Spotify'a ödenen ücret olan 10 TL'nin 5 TL'sini bir sonraki ay geri alıyorsunuz ve böyle devam ediyor.

    Bakınca resmen sanki para ödenerek yapılmış reklam gibi yazdım mesajı ama hiç ilgisi yok. Ben de Deezer kullanarak başladım çevrimiçi müzik dinlemeye ancak şu an Spotify'a taşındım. Ama bir şey var, PC uygulamasını öğrenmek çok sıkıntılı bir süreç, tıpkı iTunes gibi.

    hocam enpara-spotify devam ediyor mu? Emin misiniz?

    2 ay önceki 9.90 TL'lik aboneliğin %50'si geri gelmeyince iptal ettim.

    Valla hocam ben kendim enpara aldım ama hiç kullanmak nasip olmadı aylardır. Ben de burada bir yerde görmüştüm bu indirim olayını. Sitesine bakılınca bu yıl sonuna kadar geçerli bir kampanya olduğu yazıyor ama yine de arayıp bir öğrenirseniz iyi olur, bana da bildirir misiniz size zahmet?

    http://www.finansbank.enpara.com/kampanyalar/uygulamaindirimi.aspx


    quote:

    Orijinalden alıntı: BLooregard Q.Kazoo

    Öff fakirler yine paralı içeriğin başına toplanıp felsefe yapmaya başlamış.



    Helal dostum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberyeniceri -- 6 Kasım 2014; 9:05:36 >




  • hocam eylül sonunda kesin 9.90 TL'nin iadesi dün geldi enparadan. çok ilginç, 2 ay sonra göndermiş oldu ama ben iade göndermiyor diye premium üyeliği kapatmıştım, tekrar açayım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eaglemania

    hocam eylül sonunda kesin 9.90 TL'nin iadesi dün geldi enparadan. çok ilginç, 2 ay sonra göndermiş oldu ama ben iade göndermiyor diye premium üyeliği kapatmıştım, tekrar açayım :)

    Bunun şerefine takipleşelim bari. PiEm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paul Klee

    Kardeşim Youtube ile Deezer ve Spotify'ın ses kalitesi kıyaslanamaz. Zaten iyi bir dinleyici de youtube converter falan kullanmaz. Rezalet bi ses kalitesi oluyor şarkıları youtubedan dönüştürünce. Sanatçının cebine para girme meselesi de sanatçıları ilgilendirir heralde. Telif konusunda bu şirketlerle anlaşma yapan onlar değil mi?

    Ses kalitesine önem veren adam şarkıları flac indirir dinler , deezer-spotify kullanmaz.Ayrıca Youtube dönüştücülerinin bazıları indirmeyi kaliteyi düşürerek yapıyor.Düşürmeden indirene örnek Flvo Youtube Download adlı programı verebilirim.
  • Tek Kural Ahmet Kural kullanıcısına yanıt
    Flac başka bi konu. Alakası yok burda konuştuğumuz şeyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

    İkisi de gereksiz program.Eskiden winamp kullanmış , profesyonel internet kullanıcısı adam bu tip programlara gerek duymaz.Sonradan görme , interneti - bilgisayarı - teknolojiyi tam keşfedememiş kişilere hitap ediyor.Çoğu da iphone kullanıcısıdır.

    Profesyonel internet kuranınısi nedir allasen. Profesyonel kabaca o bir isi meslek edinmiş insanlara denir. Onlara da kullanıcı denmez zaten. Is ortağı, Tasarımcı, yazilimci vs diye ayrılır gider. Tecrübeli, bilgili de eyvallah. Az evvel de birisi amatör internet kullanıcısıyim yazmıştı.

    Ben de mesela amatör televizyon izleyicisiyim diyeyim kendime.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orta yaslarda biriyim. Albüm fiyatları (yabancı Albümler özellikle) son 15 yıldır aynı neredeyse. Çevrimiçi satın almak ile mümkün oldu tabii bunlar. Haliyle ergenlik ve gençlik yillarında Albüm satın almak mümkün oldugu zamanlarda dahi ciddi fedakarlık anlamına geliyordu. Bir seylere tercih etmeniz gerekiyordu Albüm almayı en azından. Kimi zaman orijinalini satın alamadığım veya istediğimde de bulamadığım icin korsana yöneldik. Hatta Müziğin satin alınması gerektiği fikri cok gec yerleşti bünyeye.

    Radyoları ben kontrol etmediğim icin hicbir zaman sevemedim ve hep boyle bir hizmete ihtiyac duydum. Spotify buna güzel bir çözüm. Fakat nedense asırı sosyal havasından dolayı ondan da hep uzak durdum ve iTunes üzerinden Albüm satın aldım ama o da bir yere kadar. Elimdeki tüm müziği satın almaya çalışsam 20bin tl gibi bir para vermem gerekiyor. (Hepsini nasıl dinliyorsun diyecek Dindarlar uzak dursun bu yazıdan, biz ateistler takilicaz) Deezer arşiv konusunda (yerli icerik) biraz daha gelişmesi gerekse de yeterli ve kaliteli. Aylık 12.99 lira da gayet makul kanımca.

    Sinir bozucu durum su; her seye para verir olduk. Bir ihtiyac baska bir ihtiyacı doğuruyor. Cihazımızı aldık. Dinleyenecek Müziğe buradan erişmek icin aylık paramızı verdik. Interneti var bu isin. Mobil internet malum pahalı. Zaten aylık 4gb falan kimseye yetmez. Diyelim wifi kullandık. Eve de verdik aylık 69 lira. Oyun icin benzer servisler cikti. (Misal origin, ki yeterince gelişmedi sistem ve sadece xbox'ta var). Ona da aylık para verdik oynadık. Tv icin de aylık para verdik izledik. Hesap ediyorum aylık 200-300 tl en az iletişim ve Eğlenceye para gider olmuş ve bunlar sadece servisler. Bu isin biraz daha dusuk maliyetle halledilmesi lazım.

    Başbakan olunca yapicam bişeyler de simdilik elimden bir sey gelmiyor.

    Zübük



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simbolmina -- 9 Kasım 2014; 15:10:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dezeer premium hesabımı nasıl iptal edebilirim, her ay on lira kesiyor hiç bir yere yazmamışlar bilgi koymamışlar nerden iptal edilir diye, her ay bana sormadan cekıyor 10tl, ayrıca içinde de her istediğime rastlayamıyorum. Cok eksiği var, kesinlikle spotify daha iyi. İphone kullanıyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel Bir Ekran kartı Birazdaha Özellik yasaydınız daha iyi olurdu İyi Günler Efendim

  • En İyilerden Biri

  • en para kampanyası 31 aralığa kadar ve en fazla aylık 50 tl lik limit koymuşlar:(

    Kampanyadan yararlanmak için Spotify, Apple ID, Google Wallet, Facebook ya da Steam hesabınıza öncelikle Encard'ınızı tanımlamanız gerekir. Ardından Spotify, iTunes, App Store, Google Play, Facebook ve Steam üzerinden 31/12/2014'e kadar Encard'ınızla aylık toplam 50 TL'ye kadar yapacağınız tüm harcamalarınızın %50'si bir sonraki ayın en geç 3. iş gününe kadar iade edilir.

  • tablette ve iki farkli telefonda chrome mobilden (android) dh videolarini izleyemiyorum aylardir ayni neden duzeltilmiyor

  • İlginizi çekeceğini düşündüğüm için paylaşmak istiyorum bir playlist olustum dileyen followlayabilir.

    Playlist

  • quote:

    Orijinalden alıntı: stonesthrow

    İlginizi çekeceğini düşündüğüm için paylaşmak istiyorum bir playlist olustum dileyen followlayabilir.

    Playlist

    Aslında boyle bir topic açılsa iyi olur.
    Bu arada son 4 davetiye kaldı isteyen emaili ile pm atsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ben bu deezere faaceden üye oldum sonraada premium paketine üye oldum kart bilgilerimi verdim ama premium paketini iptal edecekken sifre istiyor ama ben faceden girdigim için şifrem yok nasl yapacagm bu premium uyeligini iptal :( :( :( şifremi nasl ögrenecegim faceninde e postasn şifresini bilmiyorum lütfen bir yardm edin

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.