Şimdi Ara

DeepPlay Kablosuz Kulaklık İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam millet,

    Foruma yeni katıldım 😊 Genelde kullaklık konularını severim. Bi’ konu da ben açayım dedim. Piyasada bulunan True Wireless kategori içerisinde yer alan “Huawei”, “TWS”, “Xiaomi” ve “Apple” ürünlerini az çok biliyoruz ama malum sene oldu 2020. (Bi’ sal bizi artık 2020…)

    Dolar yükseldi, Euro’ya sadece wallpaper olarak baktığımız şu dönemde kulaklığa yüksek miktar para vermekte biraz can acıtabiliyor.

    Ben de hem fiyatı uygun, hem şık hem de performansı yüksek kulaklık arayışına girdim. Karşıma Deepplay diye bir kulaklık markası çıktı. Görünüş aslında neredeyse AirPods diyebilirim. Önce biraz araştırdım ve kökeni Türk firması. İlla ki ürünler yurt dışından temin ediliyor ama garantisini Türkiye’den alabiliyorsunuz. Bu çoğumuz için bir artı çünkü parayı kolay bulmuyoruz :D

    Ben ürünü internetten sipariş ettim ve 3 günde elime ulaştı. 198 TL gibi bir fiyata aldım ve kargo bedava şekilde geldi.

    Şimdi gelelim incelemeye…


    Teknik Özellikler
    ________________________________________

    Pil Kapasitesi: 35 mAh (Her bir kulaklık), 350 mAh (Şarj kutusu)
    Frekans Yineleme Aralığı: 20 Hz - kHz
    Empedans: 16 Ω (Ohm)
    Hassasiyet: 103+-3 db
    Pil Ömrü: 240 dakika müzik dinleme/240 dakika konuşma/240 dakika bekleme
    Garanti Süresi: 24 Ay



    KUTU VE KUTU AÇILIMI
    ________________________________________


    DeepPlay kutusunu ilk elinize aldığınızda AirPods kutusunu anımsatıyor. Şık bir kutuya sahip diyebiliriz aslında. Kaliteli bir hissiyatı var ve ağır. Piyasa da bulunan bu fiyata alabileceğiniz çakma kablosuz kulaklıklar ya da True Wireless olduğunu iddia edenler gibi hafif bir yapısı yok.

    Kutuyu açtığımızda bizi kullanım kılavuzu karşılıyor. İçerisinde garanti belgesini ve ürünün nasıl kullanılabileceğini gösteren belge var. Hemen altında DeepPlay kablosuz kulaklık ve altında da şarj kablomuz bulunuyor. Burada ekstra güzel bi’ haber vereyim. iPhone kullanıcıları için bir kablo daha demek 😊 Kablonun kalitesi gerçekten iyi bu arada. Ben iPhone 11 Pro Max kullanıcısıyım ve voltaj akışı gayet iyi.

    Ürünü elinize aldığınız zaman AirPods ile neredeyse aynı görünüme ve ağırlığa sahip. Kulaklıkların ebatları da aynı şekilde birebir olarak aynı tasarlanmış.

    ÜRÜN VE KULLANIMI
    ________________________________________


    Ben direkt iPhone üzerinde test etme şansı bulduğum için biraz oradan yürüyeceğim. Kusura bakmayın :D

    DeepPlay Kablosuz Kulaklığı kutudan çıkardıktan sonra yaklaşık 1 saat şarj ettim. Hem ürün arızalı mı değil mi görmek için hem de kurulumdan önce tam test için tamamen doldurmak istedim. Dolumdan sonra eşleşmesi için ürünün kapağını açtım ve AirPods’ta da olduğu gibi bağlantı ekranı direkt iPhone ekranıma geldi. Tek yapmam gereken “Bağlan” düğmesine dokunmak oldu ve ta taaaaa. Direkt bağlandım. Hiç uğraştırmadı.

    Müzik dinleme kalitesine gelince ilk karşıma gelen “Avril Lavigne - I Fell In Love With The Devil” dinleyeyim dedim. Ses kalitesi tatmin etti diyebiliriz. Tizleri net alıyorum ve bass hissiyatı gerçekten güzel. Saatlerce dinlesem bi’ rahatsızlık yaratmıyor. Kulağa tam oturması da avantaj oldu zaten.

    Test ettiğim şarkılar; (Playlist önerisi de yapmış olayım 😊 )
    https://www.youtube.com/watch?v=XIw_e2B0AbE - Avril Lavigne - I Fell In Love With The Devilhttps://www.youtube.com/watch?v=vSkb0kDacjs – Woodkid – Ironhttps://www.youtube.com/watch?v=ILRCfeITBns - Dire Straits - You and your friendhttps://www.youtube.com/watch?v=SgXSomPE_FY - B.B. King - The Thrill Is Gone

    Test ettiğim mobil oyunlar;

    PubG Mobil
    Football Manager Mobil


    Yaptığım testler sonucunda bir karşılaştırma yaparsam eğer ürün neredeyse değil en az AirPods 2. Nesil kadar başarılı sonuç veriyor. Kişisel olarak daha önceden uzun süre kullandığım için net bir karşılaştırma şansım oldu.


    SONUÇ KISMI
    ________________________________________



    + Kulaklık görsel olarak AirPods’a çok yakın ve gerçekten kaliteli materyali var. İşçiliği ve kalitesi beni memnun etti.
    + Çoğumuzun bildiği markalı çoğu ve pahalı kulaklıkların çoğundan iyi buldum.
    + AirPods çakmaları gibi kulaklığın üzerinden öyle ışıklar yanıp sönmüyor.
    + Ses seviyesinin yüksek olması avantaj, basları ve tizleri iyi veriyor.
    + Gerçekten çok kolay bağlanıyor cihaza.
    + AirPods gibi kulaklık üzerinden hakimiyet sağlıyor.
    + “Hey Siri” hakimiyeti sağlıyor. AirPods 2. Nesil de olan özelliğin birebir aynısı.
    - Android üzerinde deneme şansım olmadı. ☹


    GÜNCEL FİYAT
    ________________________________________


    Ben ürünü 198 TL’ye ve kargo ücretsiz olarak aldım. Sitesine girdiğinizde de bu fiyata temin edebiliyorsunuz. AirPods’a kıyasla size %77’lik bir fiyat avantajı sağlıyor ve perfomans olarak neredeyse aynı. Ek olarak piyasa da bulunan diğer çakma kulaklıklar gibi kullan at değil de 2 yıl garanti olması ayrıca bir avantaj sağlıyor.

    Son söz olarak kesinlikle F/P ürünü diyebilirim. Alıp gönül rahatlığı ile yolda, metrobüste vs. kullanabilirsiniz.

    DeepPlay Kablosuz Kulaklık İncelemesiDeepPlay Kablosuz Kulaklık İncelemesi







  • ÖZET: Selam, yeni üye oldum. Reklam yapıp çıkıcam...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.