Şimdi Ara

deepfreezenin icinde anti undeepfreeze olabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bisürü site denedim undeepfreeze indiremedim diyelim hepsininde linki kırılmış

peki ya utorrent ve limewire ile de mi inmez undeepfreeze arkadaş

bu deepfreeze nin icinde undeepfreeze indirememem icin bir özellik konmuş olabilirmi

• peki bu programne iş için kullanmak istiyorsun... deepfreeze kurarken zaten uninstall dosyası yokmuydu.. şifre mi değiştirmek istiyorsun?
  • Deep Freeze Standart, özellikle internet kafeler için çok faydalı bir program. Deep Freeze programı ile bilgisayarlarınız sanki dondurulmuş gibi kullanım sonrasında hiçbir değişiklik yapılmamış halde eski haline döndürülüyor. Bu sayede işletim sisteminin bozulmasından ve virüs vb. zararlı etkilerden korunabiliyorsunuz.
    * Deepfreeze programını sadece deneyimli kullanıcılara öneriyoruz, programı kullanmak ve kaldırmak deneyimli olmayan kullanıcılar için çok zor olabilir. Aşağıdaki açıklamalarda Deep Freeze kaldırma ile ilgili detaylı bilgi bulabilirsiniz.
    1. Seçenek:
    Deep Freeze kaldırmanın en kolay yolu deepfreeze unfreezer proğ. kurmak 100kb civarı küçük bir yazılım bu, açtıktan sonra RESTAT seçeneğini 2 yapın. Deepfrezei pasif konuma getireceksin.Ondan sonra uninstall seçeneği aktif olması gerek. Sonra pc ye sir reset çekin açıldığında deepfreeze etkisiz olacaktır.
    2. Seçenek:
    Masaüstünde ctrl+alt+shift+F6 tuşlarına aynı anda bas karşına deepfreze in kontrol paneli gelecek şifre isteyecek senden artık hangi şifreyi yazmışsan oraya o şifreyi yazakcaksın açılan menüde Boot Thawed diye bir seçenek olması lazım ona tıkla gelen mesajları ok le . sonra PC ni açıp kapat oradaki deepfreeze logosu yanıp sönmeye başlayacak öyle ise ondan sonra deepfreze programının setup dosyasına tıkla orada hemen uninstall seçeneği aktif olacak oradan kaldıracaksın o yüklediğin unfreezer programı da aynı uyarı söylüyor işte sana program çalışıyor onu pasif konuma getirmen lazım.Başka türlü olmaz.

Ama sen şimdi diyeceksin ki ben programa koyduğum şifreyi de unuttum o zaman yapacağın iş masaüstünde ctrl+alt+shift+F6 tuşlarına bastığında açılan kücük pencerenin sol üst köşesinde OTP Token diye bir şey yazar yanında numara ve harfli bir şifre yazar onu kaydet bir yere aklında tut yada yaz bir yere sonra deepfreeze i kurmak için oluşturduğun bir dosya vardır ProgramFiles/Faronics/DeepFreeze klasörünün içinde Admin yazılı bir dosya bulunması gerek ona tıkladığında açılan panelde One Time Passwords diye bir sekme var ona tıkla sonra demin bir kenara yazdığın o şifreyi token bölümüne yaz Generate OTP butonuna tıkla OTP password de sana şifreyi gösterecektir.buradan şifreyi al ve ilk paragrafdaki sölediklerimi uygula büyük ihtimal halledersin problemini. Kolay gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: reptile_34

peki bu programne iş için kullanmak istiyorsun... deepfreeze kurarken zaten uninstall dosyası yokmuydu.. şifre mi değiştirmek istiyorsun?

kardeşim kurmuştu o da bilmiyor şimdi şifreyi

inaktif edip biriki pro yükleyecem sonra gene devam etsin istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat35nihat

Deep Freeze Standart, özellikle internet kafeler için çok faydalı bir program. Deep Freeze programı ile bilgisayarlarınız sanki dondurulmuş gibi kullanım sonrasında hiçbir değişiklik yapılmamış halde eski haline döndürülüyor. Bu sayede işletim sisteminin bozulmasından ve virüs vb. zararlı etkilerden korunabiliyorsunuz.
    * Deepfreeze programını sadece deneyimli kullanıcılara öneriyoruz, programı kullanmak ve kaldırmak deneyimli olmayan kullanıcılar için çok zor olabilir. Aşağıdaki açıklamalarda Deep Freeze kaldırma ile ilgili detaylı bilgi bulabilirsiniz.
    1. Seçenek:
    Deep Freeze kaldırmanın en kolay yolu deepfreeze unfreezer proğ. kurmak 100kb civarı küçük bir yazılım bu, açtıktan sonra RESTAT seçeneğini 2 yapın. Deepfrezei pasif konuma getireceksin.Ondan sonra uninstall seçeneği aktif olması gerek. Sonra pc ye sir reset çekin açıldığında deepfreeze etkisiz olacaktır.
    2. Seçenek:
    Masaüstünde ctrl+alt+shift+F6 tuşlarına aynı anda bas karşına deepfreze in kontrol paneli gelecek şifre isteyecek senden artık hangi şifreyi yazmışsan oraya o şifreyi yazakcaksın açılan menüde Boot Thawed diye bir seçenek olması lazım ona tıkla gelen mesajları ok le . sonra PC ni açıp kapat oradaki deepfreeze logosu yanıp sönmeye başlayacak öyle ise ondan sonra deepfreze programının setup dosyasına tıkla orada hemen uninstall seçeneği aktif olacak oradan kaldıracaksın o yüklediğin unfreezer programı da aynı uyarı söylüyor işte sana program çalışıyor onu pasif konuma getirmen lazım.Başka türlü olmaz.

Ama sen şimdi diyeceksin ki ben programa koyduğum şifreyi de unuttum o zaman yapacağın iş masaüstünde ctrl+alt+shift+F6 tuşlarına bastığında açılan kücük pencerenin sol üst köşesinde OTP Token diye bir şey yazar yanında numara ve harfli bir şifre yazar onu kaydet bir yere aklında tut yada yaz bir yere sonra deepfreeze i kurmak için oluşturduğun bir dosya vardır ProgramFiles/Faronics/DeepFreeze klasörünün içinde Admin yazılı bir dosya bulunması gerek ona tıkladığında açılan panelde One Time Passwords diye bir sekme var ona tıkla sonra demin bir kenara yazdığın o şifreyi token bölümüne yaz Generate OTP butonuna tıkla OTP password de sana şifreyi gösterecektir.buradan şifreyi al ve ilk paragrafdaki sölediklerimi uygula büyük ihtimal halledersin problemini. Kolay gelsin

böyle şeyleri cok okudum

ctrl+alt+shift+f6 yapınca cıkan pencerenin sol üstündeki numarayı yazmam icin

C:\Program Files\Faronics\Deep Freeze\Install C-0\_$Df icindeki frzstate2k isimli resimli pandaya tıklıyorum bişey acılmıyor
    C:\Program Files\Faronics\Deep Freeze\Install C-0 icindeki df5serv deepfreeze 6 service isimli pandaya tıklıyorum yine hareket yok

deepfreeze ile ilgili bilgisayarımda başka hicbir dosya yok hadi bakalım

bu arada arkadaşlar hepimizin kurban bayramı mübarek olsun

• shift tuşuna basılı tutup eskimoya çift tıkladınmı? bende deepfreeze kullanıyorum ama şimdiye kadar şifre unutma gibi bi problemim olmadı.. unutulan deepfreeze şifresini bulmayıda bilmiyorum....
  • sendekini anladık sağol bendekinde c; icinde yüklü olan yerlerde hicbir panda ne sağ nede sol tıklanıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Undeep indirebilirsin bu işini görür. tamdindire aramaya Deep Unfreezer yaz gelio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetBG -- 21 Aralık 2007; 0:58:28 >
  • dostum ordanda indirdim ama "boot thawed on next" butonuna bastıktan sonra "load status" ve "save status" butonuna basılmıyor cünkü sönük durumda

bişey var bu işte ama ne ?
  • Peki deepfreeze o zaman sürüm farkı olabilir bana aşagıdaki resimdeki gibi sürümünü verecek olursan sanırm yardımcı olabilirim.

deepfreezenin icinde anti undeepfreeze olabilir mi
  • illginize teşekkür ederim işte sürümü v6.30.020.1818
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.