Bildirim
deepfreeze devre dışı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
program ekle kaldırdan yada baslat programlardan uninstalli denedin mi? -
bahsettiğim program ,diğerleri gibi sıradan yöntemlerle kaldırılabilen bir yazılım değil kaldı ki ben acemi bir kullanıcı değilim
yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim fakat bu programı kaldırmam gerek -
alt+ctrl+f6 tuşuna basınca onun bir menüsü açılması lazım masaüzerinde oradan kapatıp açabiliyordun ama sürümü aynı olmaya bilir -
DeepUnfreezer teni sürümde çalışmıor şimdi birçok deepfreze dede sorun var bende uğraştım ama tek çözümü format atmak:(( yinede sende bi uğraş istersen el elden üstündür derler -
quote:
Orjinalden alıntı: corhi
alt+ctrl+f6 tuşuna basınca onun bir menüsü açılması lazım masaüzerinde oradan kapatıp açabiliyordun ama sürümü aynı olmaya bilir
hocam o menü zaten açılıştan itibaren var ve üstüne gelince bekleme işareti (yani fare kum saati halini alıyor) çıkıyor
işin içinden çıkamadım format atamam maalesef çözümlerinizi bekliyorum arkadaşlar
öenrilerde bulunanlara teşekkürler -
arkadasım Bilgisayarı yenıden baslat acılırken F8 tusuna basarak ac ve guvenlı mod ekranı gelsın karsına orda orta kısımlarda Dizin hizmetlerini kulanarak ..vs dıye bır bolum var ordan bılgısayarını ac sonra deepfrez ıstedgn gıbı calısacaktı sebebı ıse bılgısayarında yuklu olan bır programla cakısıyor olabılır cafe felansa kullandıgın caf eprogramıyla cakısıyordur ozelliklede handycafe programıyla cakısıyor -
Arkadaşım bir cafeci arkadaşımın başına gelmişti bu olay virüsten kaynaklanıyormuş
virüsün adı mbr virüsü nasıl temizleneceği google da var fizmbr komutuyla oluyor -
quote:
Orjinalden alıntı: birzeybek
arkadasım Bilgisayarı yenıden baslat acılırken F8 tusuna basarak ac ve guvenlı mod ekranı gelsın karsına orda orta kısımlarda Dizin hizmetlerini kulanarak ..vs dıye bır bolum var ordan bılgısayarını ac sonra deepfrez ıstedgn gıbı calısacaktı sebebı ıse bılgısayarında yuklu olan bır programla cakısıyor olabılır cafe felansa kullandıgın caf eprogramıyla cakısıyordur ozelliklede handycafe programıyla cakısıyor
yereldisk 2 bölüm ilkinde xp ikincisinde vista var f8 bastığımda vista güvenli kipte açılıyor sadece ama sorunlu olan xp xp yi nasıl açabilirim
teşekkürler -
deep frezenınn bı ust surumunu yukle onu yuklerken baslatma menusu cıkıyor orda unıstall var.ama oncekının sıfresını bılmen lasım -
quote:
Orjinalden alıntı: 3310
aynı kurulum dosyasını tekrar çalıştır. şifreyi girip kaldırabilirsin o zaman
Evet böyle olması gerekiyor.. -
quote:
Orjinalden alıntı: jiiips
deep frezenınn bı ust surumunu yukle onu yuklerken baslatma menusu cıkıyor orda unıstall var.ama oncekının sıfresını bılmen lasım
http://img140.imagevenue.com/img.php?image=55605_ads55z_122_626lo.JPG
bahsettiğn olaya izin vermiyor maalesef
(resim nasıl ekleniyor buraya beceremedim)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalistkemal -- 5 Ağustos 2008; 20:00:58 >
-
öncelikle shit+ctrl+altgr yap deepfreezeyi devre dışı bırak sonra kaldırabilirsin -
quote:
Orjinalden alıntı: servecold
öncelikle shit+ctrl+altgr yap deepfreezeyi devre dışı bırak sonra kaldırabilirsin
ilk mesajımda programın yanıt vermediğini kısayolların işe yaramadığını yazmıştım devre dışı bırakabilsem burada ne işim var ;) -
ok kardeş senin problem bi kez bendede olmuştu o zaman deepfreezeyi şifrelememiştim mecburen format atmıştım neyse en kısa sürede halletmen dileğiyle. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X