Şimdi Ara

DeepCool GAMMAXX S40 (kule tipi soğutucu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
4.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk önce bu detaylı bir inceleme değil bir kaç merak edilen bilgi içerir yanlışımız olursa şimdiden kusuruma bakmayın...

Bu ürün hakkında araştırma yaptım fakat bir kaç yabancı video hariç pek bir bilgi bulamadım, stok fanın sesi çok rahatsız ettiği için araştırırken bulup almaya karar verdim...
    Bugün geldi ve hemen montaj edip bir bakayım dedim, montajı kolaydı yalnız ekran kartını çıkarmam gerekti başka bir şeye gerek kalmadan 1 dk içinde bitti..
    Kullandığım anakartta ramlere sıfır dayandı çok sorun olmadı hem ramlerinde soğutulmasında çok faydası olucak sanırım...
    Fiyat aralığı 70-100 tl bandında ben 73 tl ye aldım bu ayardaki tanıdığımız markalara göre farkı ne dir çok bir şey demek kullanmadan yanlış olur...
    ------------------------------------
    Altta kasamın içine montaj edilmiş hali ve birde 10 dk lık prime95 testi sonucu aldığım değer olan 52.8 dereceyi gösterir ekran alıntısı var...
    Aynı teste stok soğutucu 5 dk içinde inanılmaz gürültü yaparken bunda değişim bile olmadı ses yoktu işte benim en çok sevdiğim yanı sessizliği oldu...
    Hatta ilk çalıştırdığımda kulağımı dayayıp ses varmı diye baktığımda zor duydum ki çok iyi duyarım :)))
    Soğutması ise prime95 te 15 dereceye yakın bir fark attı ki bu gayet iyiydi sanırım...
    -----------------------------------
    Özetle bu fiyat bandında (stok soğutucuya göre) gayet iyi hem sesizlik hemde soğutma olarak...
    Aklıma gelenler şu an bunlar almayı düşünenlere bir kaç merakını giderebilmişimdir umarım sağlıcakla kalın...
     DeepCool GAMMAXX S40 (kule tipi soğutucu) DeepCool GAMMAXX S40 (kule tipi soğutucu) DeepCool GAMMAXX S40 (kule tipi soğutucu)

• hayırlı olsun, güle güle kullan
  • HumWE kullanıcısına yanıt
    4.5 ghz oc yapılır sanırsam oyunlarda sıcaklık sıkıntı yapmaz gibi ( prime95 zorlar sanırsam) fiyatına göre iyi soğutucu hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 3 Şubat 2015; 14:49:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tşk , bir saat kadar war thunder oynadıktan sonra en yüksek cpu sıcaklığı 51.8 derece olurken ses kayboldu resmen ekran kartının fanına suçu atıyordum meğer tüm ses stock soğutucununmuş :))) şu an kasada 4x12 cm fan ve cpu soğutucu ile ses yok denecek kadar az güzel gidiyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

4.5 ghz oc yapılır sanırsam oyunlarda sıcaklık sıkıntı yapmaz gibi ( prime95 zorlar sanırsam) fiyatına göre iyi soğutucu hayırlı olsun

Evet gayet iyi geldi prime95 10 dk çalıştı 52 civarı idi sıcaklık stockla arasında çok fark var sıcaklık bir yana pc nin bütün sesi gitti şimdilik gayet iyi bakalım...undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HumWE -- 4 Şubat 2015; 0:56:16 >
  • Hayırlı olsun.70 liralık fiyatıyla 100 liralık soğutuculara kafa tutuyor gibi.Fx6300-8320 tarzı işlemcilerle çok extrem olmasa da overclock yapılır bu soğutucuyla.Hyper t4 filan almaktansa bu soğutucu çok daha mantıklı bence.
  • Kasa everest rampage mi :) Çok beğeniyorum o kasayı :)

Soğutucuda hayırlı olsun pişman olmazsın demiştim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Kasa everest rampage mi :) Çok beğeniyorum o kasayı :)

Soğutucuda hayırlı olsun pişman olmazsın demiştim :)

Kasa Dark Scorpion , soğutucu memnunum gayet heleki sessizliği çok iyi geldi :)))
  • Güzel soğutucu.Ben de yazın almayı düşünüyorum.F/P oranı çok iyi gibi.Fanı pwm değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam f/p ürünü hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahmin ettiğim gibi baya güzel bir ürünmü.Eğer fanı kalitesiz değilse uzun yıllar kullanırsınız.En kötü ihtimal yeni bir fan alıp da kullanabilirsiniz.
    Ben Akasa Nero 3 almayı düşünüyordum fiyatından dolayı.İşlemciyi de 4 ghz yaptık mı yeter.Çünkü şuan yaptığımda işlemci 70 anakart ise 80 dereceyi görüyor.Üstelik işlemcim 95 watt.Özellikle işlemcinin yanındaki işlemciye güç sağlayan devre elemanları çok ısınıyor.Oraya da bir soğutucu uydurmak lazım.
    Sizin anakartta durumlar nasıl hocam ? Soğutucu alınca sıcaklıklarda değişim oldu mu ? Sanırım aynı anakartı kullanıyoruz.Benimki Gigabyte 970A-DS3 rev 1.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Tahmin ettiğim gibi baya güzel bir ürünmü.Eğer fanı kalitesiz değilse uzun yıllar kullanırsınız.En kötü ihtimal yeni bir fan alıp da kullanabilirsiniz.
    Ben Akasa Nero 3 almayı düşünüyordum fiyatından dolayı.İşlemciyi de 4 ghz yaptık mı yeter.Çünkü şuan yaptığımda işlemci 70 anakart ise 80 dereceyi görüyor.Üstelik işlemcim 95 watt.Özellikle işlemcinin yanındaki işlemciye güç sağlayan devre elemanları çok ısınıyor.Oraya da bir soğutucu uydurmak lazım.
    Sizin anakartta durumlar nasıl hocam ? Soğutucu alınca sıcaklıklarda değişim oldu mu ? Sanırım aynı anakartı kullanıyoruz.Benimki Gigabyte 970A-DS3 rev 1.1

Anakart GA-990XA-UD3 ısıl olarak bi 10-15 dk oyun 20 dk nette gezinme vs bakındım max 47 oldu oyundan çıktıktan sonra nette 35-36 derecelerde önceleri çok dikkat etmedim işlemci sıcaklığı ile ilgilenmekten yazın ne olur bilemem , soğutucunun fanı gayet iyi gibi hatta kasadaki en sessiz fan ilerde ses yaparsa kolay değişebilmeside çok iyi bu soğutucu hemen önlerindeki ramleri ve anakartın yüzeyindeki ısının azaltılmasına yardımcı oluyor kasada 4 adet 12 cm fan mevcut sessilik gayet iyi oldu çok kötü olmamak ile beraber bir miktar ısındığında ekran kartının fanı ses yapıyor onuda referans tasarım almakla hata etmişim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HumWE -- 6 Şubat 2015; 11:55:21 >

• HumWE kullanıcısına yanıt
    Şimdi anlıyorum anakartın ucuz olanını almakla hata etmişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Şimdi anlıyorum anakartın ucuz olanını almakla hata etmişim

Benim referans sogutuculu ekran karti almamda benim icin hataymis onuda son zamanlar anlaaya basladim fan sesinden

• quote:

Orijinalden alıntı: HumWE

İlk önce bu detaylı bir inceleme değil bir kaç merak edilen bilgi içerir yanlışımız olursa şimdiden kusuruma bakmayın...

Bu ürün hakkında araştırma yaptım fakat bir kaç yabancı video hariç pek bir bilgi bulamadım, stok fanın sesi çok rahatsız ettiği için araştırırken bulup almaya karar verdim...
    Bugün geldi ve hemen montaj edip bir bakayım dedim, montajı kolaydı yalnız ekran kartını çıkarmam gerekti başka bir şeye gerek kalmadan 1 dk içinde bitti..
    Kullandığım anakartta ramlere sıfır dayandı çok sorun olmadı hem ramlerinde soğutulmasında çok faydası olucak sanırım...
    Fiyat aralığı 70-100 tl bandında ben 73 tl ye aldım bu ayardaki tanıdığımız markalara göre farkı ne dir çok bir şey demek kullanmadan yanlış olur...
    ------------------------------------
    Altta kasamın içine montaj edilmiş hali ve birde 10 dk lık prime95 testi sonucu aldığım değer olan 52.8 dereceyi gösterir ekran alıntısı var...
    Aynı teste stok soğutucu 5 dk içinde inanılmaz gürültü yaparken bunda değişim bile olmadı ses yoktu işte benim en çok sevdiğim yanı sessizliği oldu...
    Hatta ilk çalıştırdığımda kulağımı dayayıp ses varmı diye baktığımda zor duydum ki çok iyi duyarım :)))
    Soğutması ise prime95 te 15 dereceye yakın bir fark attı ki bu gayet iyiydi sanırım...
    -----------------------------------
    Özetle bu fiyat bandında (stok soğutucuya göre) gayet iyi hem sesizlik hemde soğutma olarak...
    Aklıma gelenler şu an bunlar almayı düşünenlere bir kaç merakını giderebilmişimdir umarım sağlıcakla kalın...
     DeepCool GAMMAXX S40 (kule tipi soğutucu) DeepCool GAMMAXX S40 (kule tipi soğutucu) DeepCool GAMMAXX S40 (kule tipi soğutucu)

Hayırlı olsun kardeş, bende birkaç gün önce bu markanın lucifer v2 modelini aldım, bilgi amaçlı bende birkaç bir şey yazıyım istiyorum, işlemcim i5 2400, stok fanla boşta 45 derece, yükte 65-70 arası bir değerde oluyordu, aldığım soğutucuyla boşta 36-37 yükte 48-49 derecelerde kaldı, daha sonra ben anakarttan fan devrini minimuma ayarladım, bu şekilde yükte 65 derecelere geldi işlemci, ancak fan devri hiç değişmediğinden ses olayı mükemmel oldu, kasaya yaklaşmazsanız duyamıyorsunuz. Firmanın ürünleri uygun fiyatlı. Tereddütü olup almak isteyenlere öneririm.

• Tşk sende güle güle kullan şu an bir sıkıntı yok sessiz ve işini iyi yapıyor umarım böyle devam eder...
  • İnceleme için teşekkürler, kafamdaki soru işaretlerini giderdiniz.
  • Hos sogutucuymus sekli de fiyati da performsnsi da

• Nerden aldin hocam birde montaji zormu ekstra aparat vs takiyormuyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: tazmannia

Nerden aldin hocam birde montaji zormu ekstra aparat vs takiyormuyuz?

Montajla ilgili konuda belirttim ekstra bir şey lazım olmadı 8350 nin stok soğutucusunu çıkarıp am3+ ile uyumlu aparatı içinden çıkar onunla monteledim , ekran kartını söktüm ekstra başka bir sıkıntısı olmadı , aldığım yerhttp://www.webdenal.com/deepcool-gammaxx-s40_713486.html
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.