Şimdi Ara

Deep Freeze Programları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler evet daha önce bir sürü topic acılmıstı bu konu hakkında, ama aradıgım halde bulamadım :(
    bana sağlam, iyi ve pratik bir deepfreeze programi lazim, cunku cok lazim oluyor,ya kardeşim ya babam bi yerden bi sorun yaratıyor sonra hemen format. Önerebileceğiniz iyi deepfreeze programları var mı acaba ??

Yardım talepleriniz için, lütfen özel mesaj atmayın.
  • deepfreeze gibi programların yerine şunu önereyim:

Komple temiz bir format atın. Ardından ghost.exe diye bir program var(paralıdır, symantec fimasının malıdır). Bununla bir açılış disketi yapın.

komut satırı gelince ghost -split n=640 yazin
    640'ar mb lık dosyalar halinde c sürücüsünün imajını almak içindi bu.

sonra c nin imajını d sürücüsünde bir klasör içine kaydettirin. compression seçeneğini high da bırakın. 8gb'lık veriyi duruma göre 4gb'a kadar indirebiliyor.

Ben 8gb lık diskimi 640'ar mb'lık parçalar halinde dvd diske kaydettim. Format vakti zamanı gelince direk ordan geri yüklüyorum. Herhangi bir kurulum için vakit kaybetmiyorum.

Kolay Gelsin

• Beyler, bir çok isim geçmişti, biraz daha yardımcı olursanız sevinirim, sanırım cogu kisi görmedi. Acronis TrueImage i biliyorum, lockhead evet ama pratik demiştim, başka bir öneriniz varsa sevinirim
  • alehandro sağolasın dostum tamam ama ben pratik demiştim, yani sürekli internetteyim, birşeyler yüklüyorum, her başladığında eski haline dönen değilde ben istediğim zaman eski haline dönen bir program arıyordum. önerebileceğin varsa sevinirim, ben arar bulurum sadece isim istiyorum arkadaşlar. yani bilgisayar 1 hafta bile dayanmıyor babamla kardeşime

Orjinalden alıntı: alehandro
    çok sık program yüklemiyorsan deep freeze iyidir.Madem baban ve kardeşin durmadan sana sorun çıkarıyor..Deep freeze için şuraya bak www.kitapgibi.net

bu konuda kesinlikle kitapgibi.net i oneriyorum. kitapgibi yi uzun zamandir forumda goremiyorum. umarim tekrar buralarda olur. gercekten bircok insana cok yardimi emegi gecmis bir insandir kendisi.
    deepfreeze inde sifresi asilabiliyor
  • Evet o basit pembe program ile yapılıyor ama tüm versiyonlar için geçerli değil. Zatene v kullancıları için yeterli.. Profesyonel mana da biri Deepfreeze veya ona benzer bir program kullanıyrosa profesyonel değildir!!!

quote:

Orjinalden alıntı: murtiss

hicbirsey mukemmel degildir
    deepfreeze inde sifresi asilabiliyor

• Beyler, ya benim istediğim her zaman için baştan yükleyip duran bir program değil. Pratik bir program, yani anlatamıyorum galiba ama mesela C:'yi dondurmak gibi değil, C:'yi kopyalayıp, herhangi bir virüs, yavaşlama, kasma olduğunda sadece istediğim zaman tekrar baştan yükleyebilme. Anlatabilmişimdir umarım ya değilse deep freeze gerçekten onu arayanlar için çok güzel bir program. Var mı bana önerebileceğiniz benim istediğim gibi bir program ?

Orjinalden alıntı: zac11

deep freeeze çok iyi dostumonu kullan sifrelerini değiştir..baska birsey yap açamazlarpc açılıp kapanınca hersey düzelir

ne dıyorsun ya.adam deepfreezeden partık bısey ıstıyor sen adama deepfreeze tanıtıyorsun.konu baslıklarının ve sorunu okuyup ole cevaplar werın

Orjinalden alıntı: bahattintopaloglu

bencede deepfreeze. istediğin zaman norm hale dönebiliyorsun. program kurarken normal hale dön, kur ve deepfreeze 'yi devreye sok. zırt pırt program yüklüyorum diyorsan, orasını bilemem...

bılmedıgın seylere nıye yorum yapıyorsun kiadam zaten bılıyor deepfreeze ama partık bıseler ıstıyor
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.