Şimdi Ara

DEEP FREEZE NEDİR,NASIL KULLANILIR?(Resimli web sayfası VE FİLM ŞEKLİNDE) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
615
Cevap
0
Favori
269.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DeepFreeze2000XP bende de bu versiyonu var.Ve 1.5 mb bile değil ama süper yani hiç sorunsuz çalışıyor. 4.20 versiyonu.

Ama şunu söyleyeyim, deepfreeze oyun bilgisayarları için hiç iyi değil ne yaparsanız yapın kesin sorunla karşılaşırsınız.

Ya şimdi bir soru sorayım;
    Öyle bir program lazımki bana masaüstündeki ikonları falan sildirmesin Bide klasör klasör seçtirsin kapanıp açılınca bunlar aynı kalsın diyebileyim.
  • Ya arkadaşlar tam olarak 10 sayfayı iki gündür okuyorum ama kimse kusura bakmasın bana hiç bir faydası olmadı. Şimdi benim sorunum ne? Ben bir radyoda çalışıyorum birisi gelip deep freeze kurmuş ama hiç iyi etmemiş şifreyi değiştirmiş adamıda bulamıyoruz. Tabii şifreyide alamıyoruz.bilgisayara kesinlikle fdisk çekemem sistemim (me) dfadmin 5 diye bir programdan bahsediliyor. sişreyi bulabilmek için dfadmin5 lazım.me için bulamadım yardıma ihtiyacım var. saygım.
  • arkadaşlar deep freeze kullanmak biraz profesyonel işidir deep freeze nasıl kapatabileceklerini yazıyorum ;

il önce ctrl-alt-f6 basın ve şifre varsa girin .Sonra kapatmak için boot thawed açmak için boot frozen e tıklayın ve bilgisayarı baştan başlatın
  • ayrıca şu şifreleri deneyin kurmak içinwww.tamindir.com ve değiştirmek için 7145735
  • deepfreeze var makinada ama ne bir ikon var ne de ctrl+alt+f6 tuş kombinasyonu bi işe yarıyor. işlem sonlandırmaya basınca DF5Serv.exe SYSTEM altında çalışıyo gözüküyor ama hiçbir şekilde müdahale edemedim bir bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pixel -- 20 Ocak 2006 21:44:05 >
  • Öncelikle söyleyeyim ki deep freeze 5.20 yi kullanıyorum ve çok memnunum.
    Birkaç sayfa okudum ve arkadaşların win xp bilgisinin yetersiz olmasından kaynaklanan sebeblerden dolayı bu programın nimetlerinden faydalanamadıklarını gördüm.
    Bir kaç ipucu vermek istiyour. Gerek ev kullanıcıları gerek interne kafeler için faydalı olacağını düşünüyorum.

Özellikle oyunları save dosyaları için.

Diyelim ki 80 GB hdd niz var
    Bunu 10 GB c ye ve 70 gb d ye şeklinde bölün
    Sadece c sürücüsünü koruyacak şekilde deep freeze kurun
    C ye sadece windows, Antivirus, office (open officeyi kastediyorum da hepsi olur), msn, mirc, gibi programları yükleyin
    D ye ise oyunları kurun. (D:/oyunlar gibi bir klasör açarak)
    Sonra otomatik güncelleştirmeleri kapatın (Antivirüs ve java felan dahil)
    Sonra güvenlik duvarını kapatı (Kapatmasanız da önemli değil de eğer değerli şirket bilgileriniz yoksa lazım değil zaten)
    Bigisayarımadan (çift tıklayarak) sistem geri yüklemeyi iptal edin
    Önemli (Belgelerim Klasörü ve diğerleri)
    D sürücüsüne Belgelerim Adında bir klasör açın
    Masaüstünde Belgelerim klasörüne sağ tıklayarak taşı yı seçin ve d sürücüsünde oluşturduğunuz Belgelerim klasörünü gösterin. (Artık Belgeleriniz D sürücüsünde)

Outlook express kullanıyoyorsanız özelliklerinden bakım kısmına girip depo klasörünü d sürücüsünde tanımlayacağınız bir yerde oluşturabilirsiniz. Bu da size E-mail lerininzin silinmemesi gibi bir avantaj sağlar.
    Daha Da fazla silinmemesini istediğiniz işler için
    Windows xp toys diye bir program var. İndirin onu. (Gerçi registry ye hakim olanlar onsuz da yapabilirler)
    Bu araç ile tüm özel klasörlerin yerini kendiniz belirleyebilirsiniz.
    Mesela Bunlar neler olabilir
    Desktop
    İnternet geçmiş dosyalar
    cokiler
    İnstall temp dosyaları
    Ayarlarınız
    daha neler neler...
    (Mesela NFS Undround 2 nin save problemini de bu şekilde çözebilirsiniz.)

Ghost ile c nin image i ni alın d sürücüne atın (3 gb civarı tutar zaten hade bilemedik 5gb)
    En son olarak sistemi temizleyin ve deep freeze yi kurun.

Dikkat edilcek konu mutlaka antivirus yazılımı kurulmuş olsun. çünkü d sürücünüzde virüs olursa çözükken bulaşabilir.

Tabi ki her zaman işler yolunda olmayabilir. Yani NForce 3 ve Nforce 4 chipsetli ankartlarda ben çalıştıramadım. Nforce 2 chipsetlilerde de eski versiyon chipset driverlerinda çalışıyor. Yenilerde çalışmıyor.
    Programı kaldırmak için çözükken install programcığını çalıştırıp uninstal seçin.
    çözükken sistem geri yükleme yapmayın. Ben yaptım. Simgesi gitti ve CTRL + SHIFT +ALT + F6 da çalışmadı ama deepfreeze iş görüyordu (buzlu gibi davranıyordu).
    Sanırım işe yarar yazdıklarım.

• arkadaslar ben deep freeze yi indirdim kurdum reset atti ama sag altta gozukmedi + ctrl+shit+alt+F6 ile de ekran cıkmıyor bir daha kurmak ıcın tıkladım ve bana bir UYARI cıktı : Deep Freeze Standart must be disabled before any Install/uninstall can proceed ( yükleme ya da me yapmadan önce programı devreden çıkarın kapatın dio ) bu ne demek yaa program ekle kaldır da yok bu program :(( napıcam ben sımdı ne kurabiliyorum ne de baska bisi ..
  • uplayalım herkes görsün
  • Windows Xp toys derken tweak utility den bahsediyordum.
  • arkadaşlar ben de deep freeze 5.40 var.programın simgesi saatin yanında falan çıkmıyor programın help ine baktım silmesi orada anlatılıyor program ekle/kaldırdan sil diyo siliyom bilgisayarı açıp kapattığımda geri geliyor program ayrıca hiç şifre istemiyo programla ilgili sadece "deep freeze administratör" lütfen yardım programı silmek isteyom ctrl+alt+f6 da olmuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yankiekin -- 3 Mart 2006; 8:13:07 >
  • Merhaba Arkadaşlar

İnternet Cafe kuruyorum 10 tane Amd 64 bit 3000 işlemcili SATA 120 diskli 256 Asus 9550 Ekran kartlı makine kurdum ancak makinelere ne yaptıysam deep freeze kuramadım. Aslında kuruluyor ve çalışıyormuş gibi gözüküyor ama ne altta küçük ikonu var ne de kısayol tuşu ile giriliyor. Ayrıca ne c yi ne de d yi koruyor. Tekrar yüklemeye kalkınca da kaldırmalısınız diyor. Tabi programın hiçbirşeyine ulaşamadığım için de kaldıramıyorum bu yüzden anca xp onarma ile kurtarabiliyorum. Güvenlik kartı da denedim o da aynı şekilde sonuç verdi. Güvenlik kartı da olmayınca yazılımsal bir hata olmadığını donanımsal bir problem olduğunu düşünüyorum. O sebeple bazı parçaları yazdım yukarda onların dışında da bişeyle alakası olduğunu sanmıyorum. Aksi bir düşüncesi bir fikri olan varsa yardım ederse sevinirim. Herşey hazır cafeyi açamıyorum
  • Merhaba Arkadaşlar

İnternet Cafe kuruyorum 10 tane Amd 64 bit 3000 işlemcili SATA 120 diskli 256 Asus 9550 Ekran kartlı makine kurdum ancak makinelere ne yaptıysam deep freeze kuramadım. Aslında kuruluyor ve çalışıyormuş gibi gözüküyor ama ne altta küçük ikonu var ne de kısayol tuşu ile giriliyor. Ayrıca ne c yi ne de d yi koruyor. Tekrar yüklemeye kalkınca da kaldırmalısınız diyor. Tabi programın hiçbirşeyine ulaşamadığım için de kaldıramıyorum bu yüzden anca xp onarma ile kurtarabiliyorum. Güvenlik kartı da denedim o da aynı şekilde sonuç verdi. Güvenlik kartı da olmayınca yazılımsal bir hata olmadığını donanımsal bir problem olduğunu düşünüyorum. O sebeple bazı parçaları yazdım yukarda onların dışında da bişeyle alakası olduğunu sanıyorum. Aksi bir düşüncesi bir fikri olan varsa yardım ederse sevinirim. Herşey hazır cafeyi açamıyorum
  • Selam Forumda yeniyim :s
    ve isterseniz yani hala ihtiyac var ise ingilizce destegine hazirim : (
    uzgunum gec oldu ise : (
    mail adresim profilimdekidir. umarim ilgilenirsiniz.
  • peki windosun backup ını alsak deepfreeze arasında bir fark olmazmı?
  • Amd 64 bıtlık ıslemcılerde deep kesınlıkle sorun cıkartıyor Yukarıda ozgur arkadasımız da aynı sorunla karsılasmıs Programı ne kaldırabılıyorum ne de dısable edebılıyorum Bunun yanı sıra program calısıyor gorundugu halde hıc bırsey degısmıyor ve ıstedıgım dosyayı kayıt edebılıyorum Umarım bunun bır cozumu vardır Yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler

Sevgiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: taktun

Amd 64 bıtlık ıslemcılerde deep kesınlıkle sorun cıkartıyor Yukarıda ozgur arkadasımız da aynı sorunla karsılasmıs Programı ne kaldırabılıyorum ne de dısable edebılıyorum Bunun yanı sıra program calısıyor gorundugu halde hıc bırsey degısmıyor ve ıstedıgım dosyayı kayıt edebılıyorum Umarım bunun bır cozumu vardır Yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler

Sevgiler

EWET ARKADAŞIM.. DEEP FREZE KULLANMASINI BİLEN İÇİN SÜPER PROGRAM..
    AMA KULLANMASINI BİLEMEYEN İÇİN ÇİN İŞKENCESİ.....

ÖYLEYSE DEEPFREZE PROGRAMI KALDIRMAN İÇİN SANA BİR PROGRAM
    http://www.downloadarsivi.com/9617/Araclar/Program-Kaldiricilar/Undeepfreeze-(Mert-Ozek)/download.html
    DENE VE GÖR........Ben unistal programını denemedim..
    İLGİLİ ARKADİŞLERE DUYURULUR.............

• arkadaşlar acil olarak sizden yardım istiyorum bu deepfreeze hakkında bilgisayarların hepsinde hata veriyo ve en yeni versiyonunu bana göndere bilecek olan varmı??? cok acill help !!!!!! oytun111@mynet.com oytun_111@hotmail.com yardımcı olabilecek varsa irtibata geçerse sevinirim bys
  • arkadasım deepferezeyi c ye kur oyunlar d ye
  • muhteşem bişiy dimi ama bu forum xulux ustanın değerini bilememiş
  • Ya arkadaşlar bende notebook var.w.xp 2002 servis pack yüklü.ben deep freeze kurayım derken yanlışlıkla winselect kurdum şimdi kaldıramıyorum makineden.veya kapatıyorum tekrar başlattığımda yine aktif oluyor.Bana acil yardım edermisiniz nerden kurarım ben bu mereti ya.hiç bir şey kalıcı değil makinemde şuanda.control panelimden proğramı kaldırıyorum şifresi felan doğru giriyorum ve proğram kalkıyor.ama tekrardan başlattığımda her şey yine aynı.aciiiilllll yardımlarınızı bekliyorum....
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.