Şimdi Ara

DEEP FREEZE NEDİR,NASIL KULLANILIR?(Resimli web sayfası VE FİLM ŞEKLİNDE) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
0
Favori
270.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: barsgan

bende site açılmadı... .???

sonra açılır gerçi... bu nasıl bir şey bende kısaca öğrenebilirmiyim..?

Alıntıları Göster
    deepi sisteme bir kere kur asla çökertemezsin dene anlarsın ne silebilirsin ne de yükleme yapabilirsin
    ancak şifrenle açıp kapatabilirsin
    böylece trojanda virüste girse hayatta çökmez yaşamak lazım
    yalnız tümsayfaları şöleeeeeee bir oku öle gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: xulux

teşekkürler dostum

Alıntıları Göster
    ustalar ben ebook u çekemedim edizayn.com yok diyor nasıl çekicez ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.so

ustalar ben ebook u çekemedim edizayn.com yok diyor nasıl çekicez ?

Alıntıları Göster
    bu bilgiyi bu ayki(mayıs 2005) chip dergisinde 226. sayfada gördüm
    bazı deep freezecilerden amd 64 bitlik ve sp2 yüklü olmasına karşın yüklemelerine karşı deepi çalıştıramadıklarını öğrendim.bende anlayamamıştım ama sorunun anladım
    şimdi aynen yazıyorum
    sp2 içinde DEP (data execuiton prevention) denen bir güvenlik fonksiyonu var
    ve bu zımbırtı sadece amd 64 ve sp2 yüklü makinelede çalışıyor.böylece bazı programlar çalışmıyor.bu yüzden bunu devre dışı bırakmanız lazım.özeelile amd64 bitli ve sp2 yüklü arkadaşlar
    başlat-çalıştır a basın
    oraya
    notepad c:\boot.ini yazıp ok e basın
    açılan dosyadaki "operating system" başlığının altında "windows="microsft windows XP" satırını bulun
    ardından bu satırın sonundaki "/NoExecute=OptIn" ifadesini "/Execute" olarak değiştirin. ardından kaydedip bilgisayarı yeniden başlatın.
    olay budur herkes çalışmayan programlarına amd 64 olan ve sp2 yüklüyse bu olaya dikkat edin

• quote:

2 mblık olanını yükledim 21 mblık yüklediysen haberim yok tekrar adresi yollarmısın özelden at ekleyebilirm

Alıntıları Göster
    baba biri babna yard1m etsin deep freeze yi silemiom lütfen yard1m eli uzat1n

• quote:

hayır yalnışlık yok iyi okumadın galiba
    2 mblık olanı bu 21 mb lık olan "kit" sürümünden create olarak yapılanıdır yani sen kafana göre ayarlayıp 2 mb lık çalışcak olan süme çeviriyorsun
    bu kit ile ister networkte ister tek başına nasıl çalışması gerektiğine karar veriyorsun açıklamalar tamindirdeki yerüstü bilgilerindeki pdf dosyasında ok

Alıntıları Göster
    up da..

en son 5.40 ı buldum netten trail bu.. nasıl full yapcaz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ByMeto

up da..

en son 5.40 ı buldum netten trail bu.. nasıl full yapcaz?

Alıntıları Göster
    Xulux bu program gerçekten zararlı bir şeye geçit vermediği kesin.
    Ama sanki çökmeler, virüsler sanki hayatmın parçası olmuş gibi bu programı kullanmak istemiyorum.

Bana imaj programları daha yatkın yalnız Norton Ghost çok teferruatlı oraya buraya partisyon açtı c yi g yaptı. Şimdi Acronis True İmage 8.0 Boot CD kullanıyorum.

CD'yi taktığım gibi Hdd deki imajı geri yükleyip tekrar alabiliyorum.Bu program Format atmıyor bu yüzden Ghostun avantajı var.

Bana BootCD olacak NTFS'yi formatlayacak bir program lazım varmıdır öyle bir şey???...

Malum XP cd'sinin açılışı hem uzun hemde formattan sonra dosya kopyalıyor.

• quote:

2 mblık olanı bu 21 mb lık olan "kit" sürümünden create olarak yapılanıdır yani sen kafana göre ayarlayıp 2 mb lık çalışcak olan süme çeviriyorsun
    bu kit ile ister networkte ister tek başına nasıl çalışması gerektiğine karar veriyorsun açıklamalar tamindirdeki yerüstü bilgilerindeki pdf dosyasında ok

Alıntıları Göster
    cok iyi tesekürler

• quote:

Orijinalden alıntı: cad_kurdu

cok iyi tesekürler

Alıntıları Göster
    ya hâlâ şu 21 mblik olanı bulamadım ben?? elinde olanı falan varmııııııııııı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: af_at_sum

ya hâlâ şu 21 mblik olanı bulamadım ben?? elinde olanı falan varmııııııııııı???

Alıntıları Göster
    Abi Kafayı Yıcem Bak Xulux Bu Surumunu Yukledım
    http://img300.echo.cx/img300/2299/deep15ei.jpg
    Sıfre Mıfre Bısıler Istedı Yazdım Bende Bısıler
    http://img300.echo.cx/img300/8571/deep23zy.jpg
    Daha Sonra Ikıdebır Dosylar Fln SIlındı KaldırmaK Istedım Ekle/Kaldır Dan Olmuo Tabı Senıın Sıteye Gırdım Ordan Baktım
    Settingten Unıstall Et Demıssın Setting Yok Kafayı Yıcem Ewde Acale Yardım Edersern Sevınırım..
    http://img300.echo.cx/img300/1521/deep39sr.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercjj -- 27 Haziran 2005, 13:36:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ercjj

Abi Kafayı Yıcem Bak Xulux Bu Surumunu Yukledım
    http://img300.echo.cx/img300/2299/deep15ei.jpg
    Sıfre Mıfre Bısıler Istedı Yazdım Bende Bısıler
    http://img300.echo.cx/img300/8571/deep23zy.jpg
    Daha Sonra Ikıdebır Dosylar Fln SIlındı KaldırmaK Istedım Ekle/Kaldır Dan Olmuo Tabı Senıın Sıteye Gırdım Ordan Baktım
    Settingten Unıstall Et Demıssın Setting Yok Kafayı Yıcem Ewde Acale Yardım Edersern Sevınırım..
    http://img300.echo.cx/img300/1521/deep39sr.jpg

Alıntıları Göster
    Deep freezeyi 1 yılı aşkın süredir kafemde kullanıyorum. Kesinlikle bir problemi ve zaafı yok bence. Amd 64 sp2 ye gelince ben bu problemi yaşadım ve çözemedim. Yukarda Xulux un bahsettiği çözümü deneyeceğim. Ama problemin tarifi biraz yanlış. Nforce chipsetlerin yeni versiyon yazılımını yüklediğinizde deepfreeze faaliyetine devam ediyor ancak arayüz çıkmıyor. Yani buzu çözemiyorsunuz. NF3 ve NF4 chipsetlerin eski versiyon Nforce driverlerda desteği olmadığı için mecburen ya kullanmıyorsunuz ya da ghostlayıp kullanıyorsunuz. Benim de katkım olması bakımından bir iki şeyden bahsedeyim.

Burası önemli: Ben sadece c yi koruyorum d yi korumuyorum. c yi deep yapmadan önce ghostlayıp d ye kaydediyorum. Tabi zamanla onun da kolayını buldum. Bende clientlerde cdrom ve floppy yok. Onun yerine bir flash diski açılış diski yapıp ghostu da ona kopyaladım. flash ı takınca direk ondan açılıyor. Neyse gelelim önemli yere madem ki c yi koruyoruz neden c de sanal bellek var. Neden deepe sanal bellek dosyasını takip ettiriyoruz. O zaman sanal bellek dosyasını d de tanımlayın. Ben öyle yaptım ve bir çok problem bitti. Dosya boyutunu ram x 2 yapabilirsiniz.

Belgelerim klasörüne masaüstünden sağ tık ile taşı deyip d de tanımlıyorsunuz. Artık belgelerime kayıt yapan oyunlar D de. Belgelerde d de. Outlock expressten depo klasörünü belgelerim içinde tanımlıyorsunuz maiileriniz de silinmiyor artık. Hatta belgelerime save yapan oyunları c ye kurabilirsiniz. Çünkü belgelerim artık d de. Tabi tüm antivirüs ve windows güncellemelerini manual yamalısınız ki haybeden her açılışta güncelleme yapıp trafiği ve bağlantınızı meşgul etmesin. Antivirüs yine gerekli. Neden mi çözdüğünüzde d de virüs varsa bulaşmasın diye.

Diğer bir gözlemim de şu. Win9x lerde zaman geçince (bilgisayar uzun süre açık kalınca) problem çıkıyor. Ben WinXpPro kullanıyorum ve hiç bir problem yok.

Bu yazılımı Türkiyede kullanıma sunanlardan ve Faronics ten tabi Allah Razı olsun ne diyim. Ne desem az. (Ben tam indirden indirmek için 1 ay beklemiştim. Zira trafik sınırlıydı ama değmek ne demek.) Evde Kafede yeni kurduğum ve sattığım pc lerde kuruyorum. ghost ve deep freeze harika.

Son olarak henüz araştırmadım ama bir forumda okumuştum bir tc oyun kaydetmek için bir yazılım yapmış deep freeze için o da iyi bir çözüm olur sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanbehcan

Deep freezeyi 1 yılı aşkın süredir kafemde kullanıyorum. Kesinlikle bir problemi ve zaafı yok bence. Amd 64 sp2 ye gelince ben bu problemi yaşadım ve çözemedim. Yukarda Xulux un bahsettiği çözümü deneyeceğim. Ama problemin tarifi biraz yanlış. Nforce chipsetlerin yeni versiyon yazılımını yüklediğinizde deepfreeze faaliyetine devam ediyor ancak arayüz çıkmıyor. Yani buzu çözemiyorsunuz. NF3 ve NF4 chipsetlerin eski versiyon Nforce driverlerda desteği olmadığı için mecburen ya kullanmıyorsunuz ya da ghostlayıp kullanıyorsunuz. Benim de katkım olması bakımından bir iki şeyden bahsedeyim.

Burası önemli: Ben sadece c yi koruyorum d yi korumuyorum. c yi deep yapmadan önce ghostlayıp d ye kaydediyorum. Tabi zamanla onun da kolayını buldum. Bende clientlerde cdrom ve floppy yok. Onun yerine bir flash diski açılış diski yapıp ghostu da ona kopyaladım. flash ı takınca direk ondan açılıyor. Neyse gelelim önemli yere madem ki c yi koruyoruz neden c de sanal bellek var. Neden deepe sanal bellek dosyasını takip ettiriyoruz. O zaman sanal bellek dosyasını d de tanımlayın. Ben öyle yaptım ve bir çok problem bitti. Dosya boyutunu ram x 2 yapabilirsiniz.

Belgelerim klasörüne masaüstünden sağ tık ile taşı deyip d de tanımlıyorsunuz. Artık belgelerime kayıt yapan oyunlar D de. Belgelerde d de. Outlock expressten depo klasörünü belgelerim içinde tanımlıyorsunuz maiileriniz de silinmiyor artık. Hatta belgelerime save yapan oyunları c ye kurabilirsiniz. Çünkü belgelerim artık d de. Tabi tüm antivirüs ve windows güncellemelerini manual yamalısınız ki haybeden her açılışta güncelleme yapıp trafiği ve bağlantınızı meşgul etmesin. Antivirüs yine gerekli. Neden mi çözdüğünüzde d de virüs varsa bulaşmasın diye.

Diğer bir gözlemim de şu. Win9x lerde zaman geçince (bilgisayar uzun süre açık kalınca) problem çıkıyor. Ben WinXpPro kullanıyorum ve hiç bir problem yok.

Bu yazılımı Türkiyede kullanıma sunanlardan ve Faronics ten tabi Allah Razı olsun ne diyim. Ne desem az. (Ben tam indirden indirmek için 1 ay beklemiştim. Zira trafik sınırlıydı ama değmek ne demek.) Evde Kafede yeni kurduğum ve sattığım pc lerde kuruyorum. ghost ve deep freeze harika.

Son olarak henüz araştırmadım ama bir forumda okumuştum bir tc oyun kaydetmek için bir yazılım yapmış deep freeze için o da iyi bir çözüm olur sanırım.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar deep freeze buyuk bir hatası var kilitlenmiş bir sürücüden büyük bir dosya sildiğiniz zaman winxppro çökmesine yol açıyor ayrıca kendi kendine disable oluyor bunu gibi sorunlar la karsılaşıp ta cözüm bulan arakadaşım varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsami

arkadaşlar deep freeze buyuk bir hatası var kilitlenmiş bir sürücüden büyük bir dosya sildiğiniz zaman winxppro çökmesine yol açıyor ayrıca kendi kendine disable oluyor bunu gibi sorunlar la karsılaşıp ta cözüm bulan arakadaşım varmı

Alıntıları Göster
    sandıklar dolusu oyun program arsivim var ve deep-freeze ninde simdiye kadarki bütün full versiyonları var. tek düsündügüm yok yok olsun kullandıgımdan degil. bu tür goback programlarını ne cafeye nede ev için tavsiye etmiyorum kimseye. bilgisayarda özgürlük cok önemli. şifrelerle ugrasamam, yan etkileri cok, cakışmalarıda cabası ve her zaman online oldugu içinde yoruyor pc yi haybeye.
    +1 imajını alıcaksın pc nin en son halinin. kardesim ne yaptıgını bilmiyormusun? müsterilerini takip edemiyormusun? yada bilgisayarını tanımıyormusunda goback kuruyorsun. C:/ nin imajını alırsın D:/ ye atarsın yanınada ufacık .exe sini atarsın imajı DOS tan calıstırıp C:/ ye kurmak için. boot disklerede gerek yok. format zamanı F8 le acılıs yaparak, komut sisteminde D:/format c: diyip hemen ardından ghostu calıstırarak herseyi eski haline götürebilirsin. buda en geç iki ayda bir yapılmalı cökmesede.

• quote:

Orijinalden alıntı: speedyDNA

sandıklar dolusu oyun program arsivim var ve deep-freeze ninde simdiye kadarki bütün full versiyonları var. tek düsündügüm yok yok olsun kullandıgımdan degil. bu tür goback programlarını ne cafeye nede ev için tavsiye etmiyorum kimseye. bilgisayarda özgürlük cok önemli. şifrelerle ugrasamam, yan etkileri cok, cakışmalarıda cabası ve her zaman online oldugu içinde yoruyor pc yi haybeye.
    +1 imajını alıcaksın pc nin en son halinin. kardesim ne yaptıgını bilmiyormusun? müsterilerini takip edemiyormusun? yada bilgisayarını tanımıyormusunda goback kuruyorsun. C:/ nin imajını alırsın D:/ ye atarsın yanınada ufacık .exe sini atarsın imajı DOS tan calıstırıp C:/ ye kurmak için. boot disklerede gerek yok. format zamanı F8 le acılıs yaparak, komut sisteminde D:/format c: diyip hemen ardından ghostu calıstırarak herseyi eski haline götürebilirsin. buda en geç iki ayda bir yapılmalı cökmesede.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yararlı bi çalışma olmuş emeği geçenlere teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: xmuratti

xulux bahsettiğin koruma programı hakkında pm attım. ok?

Alıntıları Göster
    ACİL YARDIM LÜTFEN...ARKADAŞLAR DEEP FREEZE Yİ BİLGİSAYARIMDAN KALDIRDIM AMA CİMGESİNİ, KALDIRAMADIM. ÇARPI İŞARETİ YANIP SÖNÜYO..NEYAPTIYSAM KALKMIYO.LÜTFEN BUKONUDA BANA YARDIMCI OLUN.DEEP FEREEZE Yİ TAMAMEN YOK ETMEK İÇİN NE YAPABİLİRİM? İCON U HALA DURUYO VE BU SİMGEYİ YOK EDEMİYORUM...LÜTFEN MAİLİME BU KONU HAKKINDA BİLEN BİRİLERİ BİŞİLER YAZSIN .ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKÜRLER.

gringoow@icqmail.com

• quote:

Orijinalden alıntı: KitapGibi

Xulux aviyi izledim, kamerayı çok hızlı sağa sola çevirmişsiniz, biraz daha yavaş olsaydı daha güzel ve net çıkardı görüntü. ( Mesleğim olduğu için eleştirmek durumunda kaldım kusura bakma.)
    Orada traş yapan bir vatandaş var o benim deme sakın! Yoksa senmisin?
    Hoşça kal ve iyi günler, bol traşlar sana.

Alıntıları Göster
    arkadaşlarr ben deep freeze şifremi unutum ne yapmam gerek

• yaw arkadaşlar benim deep freezeler çalışmıyor ışık dewamlı yanıp sönüyor boot frozenda ama hala yamnıo yardım pls..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmuratti

xulux bahsettiğin koruma programı hakkında pm attım. ok?

Alıntıları Göster
    yazıların hepsini okudum. Epey bir zamandan beride yazı yazan olmamış. Herkes deep freeze'yi sorunsuz çalıştırmasını ögrendimi yoksa hoca bu işi paraya döktü diyemi yazılmamış orası belli değil.
  • quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben tamindir sitasinden 5,50,220 versionu indirdim kurulum hakkında bilgi istiyorum yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: unsal071

arkadaşlar ben tamindir sitasinden 5,50,220 versionu indirdim kurulum hakkında bilgi istiyorum yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler

Alıntıları Göster
    ARkadaşlar herkese selamlar ben size deep freeze ile ilgili birşey sormak istiyorum bende Win2000 server var ve deep freeze server edition versionuna ihtiyacım var bilen biri varsa bana yardım edebilirmi, ben bütün interneti alt üst ettim ama download sitesi bulamadım olan bir iki yer var onlarda kapalı download edemiyorsun. Bilen bir arkadaş varsa bana yardım edebilirse çok sevinirim. Herkese iyi çalışmalar.

• sitedeki linkler kırık indiremedim tam indirebileceğim sürümünü indirebileceğim bir adres verirseniz sevinirim elimde versiyonun zamanı doldu
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.