Şimdi Ara

DEEP FREEZE NEDİR,NASIL KULLANILIR?(Resimli web sayfası VE FİLM ŞEKLİNDE) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
0
Favori
270.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu arada cafelere makina başına indirim yaptım sanırım her cafe bu fiyata hayır demez
    lütfen ciddi cafeler arasın sorsun

[

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xulux -- 25 Mayıs 2005, 23:31:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xulux

yakında 5.40 full sürmeyi düşünüyorum
    bu arada cafelere makina başına indirim yaptım sanırım her cafe bu fiyata hayır demez
    lütfen ciddi cafeler arasın sorsun

0542 606 23 49

5.40 artısı eksisi nasıldır bilgi verebilirmisin gerçi ben 5.20 olan senin yaptığın 2 mb programdan şimdilik memnunum sorun yok
    5.40 daha iyi olacaksa bilginizi paylaşın derim...
    selamlar
  • 5.40 full daha bulamadım
    bulsam kısa bir süreliğine free olark vericem
  • yav arkadaslar ben anamakina üzerinden deep console kullanarak cAfedeki pclerde deepfreezi kontrol ediyordum. gayet kullanıslı. ana makineden tek bit tıkla makineyi/ makineleri dondurup acabiliyoruz. console gayet güsel calısıyodu. ama simdi password istiyo. ana programdan otp yaratıyom ama kaul etmiyo. yani console bir türlü acılmıyor
  • bizim cafe de 1 senedir DeepFreeze kullanıyorum ve ayda bir hata veriyor ve formatlamam gerekiyor.
    crack yapınca daha sıklıkla çöküyor..
    nedeni ne olabilir?
  • yeni versiyon full kullanma zamanın gelmiş demektir veya deep açıkken yalnış bir şey yüklemişte olabilirsin
  • yanlış bir şey derken-nedir o.
    biz deepfreeze açıp oyun falan yüklüyoruz.
    bazan durup dururkende çöküyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: xulux

yeni versiyon full kullanma zamanın gelmiş demektir veya deep açıkken yalnış bir şey yüklemişte olabilirsin
  • DeepFreeze2000XP bu nasıl kurdum ben sifre sormadı trial mi oluyor bu simdi ayarladım bir kac gündür sorunsuz calısıyor yalnız bu digerlerine benzemiyor biraz galiba kısayol ve unistall göremedim
  • heea simdi cözdüm olayı ban bana ban
  • geç olsunda güç olmasın öğrenmeniz
  • deep freze bilgisayara koruma saglarkullanıcıdan baskasının bilgisayara yukleme yapmamasını saglar yuklersın programı ondan sonra makınede devreye geçirirsin
  • Bu programın yayılmasında emeği gecen tüm arkadaslardan allah razı olsun
  • teşekkürler dostum saol
  • tolga abiiiii sağolllll
  • bir şey değil
  • yok mu 20mb olanın ÇALIŞAN bir linki yahu?? okula kuracam kuramıyorum
  • XULUX USTAM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN BENI KURTARDIN YOKSA VARYA KITLENMISTIM SEN OLMASAN BITMISTIM YEMIN EDIYORUM HAY SENDEN ALLAH RAZI OLSUN NE MURADIN VARSA VERSIN KRALSIN KARDESIM SEN KRAL OTESI YOK .....

ALLAH RAZI OLSUN SENDEN SELAMETLE KARDESIM.....
  • Arkdaşlar ben deep freeze yükledim ama silemiyorum yardımcı alacak bir ark varmı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: anzorat

XULUX USTAM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN BENI KURTARDIN YOKSA VARYA KITLENMISTIM SEN OLMASAN BITMISTIM YEMIN EDIYORUM HAY SENDEN ALLAH RAZI OLSUN NE MURADIN VARSA VERSIN KRALSIN KARDESIM SEN KRAL OTESI YOK .....

ALLAH RAZI OLSUN SENDEN SELAMETLE KARDESIM.....

YOK CANIM SORUN DEĞİL
    silinmesini öğrenmek istersrenizwww.kitapgibi.net adresinde resimli anlatılıyor
    ayrıca şifrnizide asla unutmayın yamulursunuz valla

• bende site açılmadı... .???

sonra açılır gerçi... bu nasıl bir şey bende kısaca öğrenebilirmiyim..?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.