Şimdi Ara

deep freeze nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR EVDE KÜÇÜK ÇOCUK VAR BİLGİSAYARI SÜREKLİ KARIŞTIRIYOR Bİ YERDE DEEP FREEZE DİYE BİR PROGRAM DUYDUM BU PROGRAMI KURSAM BİLGİSAYARA BİR ZARARI VARMI YARDIM LÜTFEN

• Yapay Zekanın Yanıtı

Deep Freeze Nedir?

Deep Freeze, bir bilgisayarı her başlatıldığında orijinal durumuna döndüren bir yazılım programıdır. Bu, kullanıcıların herhangi bir ayar veya dosyada değişiklik yapmalarına izin vermeden, bir bilgisayarı sabit bir durumda tutmak için kullanılır.

Deep Freeze, bilgisayarları virüslerden, kötü amaçlı yazılımlardan ve yetkisiz erişimlerden korur. Ayrıca, kullanıcılara bir bilgisayarı güvenli bir şekilde test etme ve deney yapma olanağı sağlar, çünkü yapılan herhangi bir değişiklik bir sonraki başlatmada silinecektir.

Deep Freeze, okullar, kütüphaneler ve internet kafeler gibi kamuya açık bilgisayarları korumak için idealdir. Ayrıca, virüslere veya kötü amaçlı yazılımlara karşı hassas olabilecek şirket bilgisayarlarını veya ev bilgisayarlarını korumak için de kullanılabilir.

Deep Freeze'i yükledikten sonra, bir parola belirleyerek programı etkinleştirmelisin. Bu parola, program ayarlarını değiştirmek veya devre dışı bırakmak için gerekli olacaktır.

Deep Freeze etkinleştirildiğinde, bilgisayarınızın işletim sistemindeki ve yüklü programlardaki tüm değişiklikler geçici olarak depolanır. Bilgisayarı yeniden başlattığında, bu değişiklikler silinir ve bilgisayar orijinal durumuna döner.

Deep Freeze, bilgisayarlarının güvenli ve virüssüz kalmasını sağlamak isteyenler için değerli bir araçtır. Kullanımı kolaydır ve çok çeşitli bilgisayarlarda etkili bir şekilde çalışır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bilgisayara bir zararı olmaz.sağda solda harddiske zarar veriyor gibisinden yazılar yazılıyor.ama uzun süredir kullanıyorum herhangi bir zararını görmedim.programın mantığı şu.yükleyip aktif hale getirdiğin takdirde,hangi sürücüde etkinleştirdiysen örneğin c: c'ye o andan itibaren hiç birşey yükleyemezsin hiç birşeyde silemezsin.anlık olarak yükleyip silebilirsin ama restart çekince gene aynı halini alacaktır.gayet yararlı bir program ama silmek biraz külfetli bir iş.
  • KURDUĞUMUZ YER DIŞINDAKİ HARDİSKİN DİĞER BÖLÜMLERİNE BİŞEY KAYDEDEBİLİYORMUYUZ ACABA
  • deep freeze, windows xp deki sistem geri yükleme gibi birşey
    her açılışta kendi kendine yapılır ve geri yükleme noktası programı kurup aktive ettiğin andır
  • Daha çok çoklu kullanıma açık alan bilgisayarlarda kullanılan bir tür temizlik robotu diyebiliriz.

Elektrik kesintisi ya da restart fark etmez bilgisayar her kapandığında ilgili sürücü programın ilk kurulduğu an gibi temizlenir o duruma getirilir. Bu her seferinde başa sarar ve tekrarlanır.

Sadece görevini geçici olarak durdurarak yeni yüklemeler yapılabilir. Ondan sonra da yeniden aktive edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 21 Kasım 2006; 20:33:35 >
  • ARKADAŞLAR DEEPFREEZE KALDIRMANIN BİR YOLU VARMI LÜTFEN YARDIM
  • Deep freeze Hdd Dondurucusudur...İstediğin Yerel Disk'leri Bu Programla Dondurabilirsin

Deep Freeze Kaldırmanın Yolunu Bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Deep Freeze ve Windows 8
    9 yıl önce açıldı
    Wall Nedir?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaldırmak derken?
    Programı bilgisayardan silmek mi yoksa aktivitesine bir süre ara vererek yükleme yapılmasının sağlanması mı?
  • uninstall secenginden kaldırabilirsin onu.
  • DEEP FREZZİ KALDIRMANIN YOLU AYNEN KURULUM GİBİ TEKRAR DEEP FREZZE CD SİNİ TAK HDD ĞZERİNDEYSE TIKLA UNİNSTAL DE
  • quote:

Orjinalden alıntı: armatez

DEEP FREZZİ KALDIRMANIN YOLU AYNEN KURULUM GİBİ TEKRAR DEEP FREZZE CD SİNİ TAK HDD ĞZERİNDEYSE TIKLA UNİNSTAL DE

nasıl yaaane

~~> kurulum cd ' si yok diyelim ne yapcaz belki ben internnetten indirdim programı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esdegel06 -- 24 Kasım 2006; 2:06:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: play_boy

quote:

Orjinalden alıntı: armatez

DEEP FREZZİ KALDIRMANIN YOLU AYNEN KURULUM GİBİ TEKRAR DEEP FREZZE CD SİNİ TAK HDD ĞZERİNDEYSE TIKLA UNİNSTAL DE

nasıl yaaane

~~> kurulum cd ' si yok diyelim ne yapcaz belki ben internnetten indirdim programı

o zmn sen programı pasif yaptıktan sonra restart çek ve bu programı ilk pc ye kurduğun dosyayı çalıştır.bu sefer orda install yerine uninstall yazacak.ok.

ark.lar bende bugun 6.0 versiyonunu yukledim.
    benim merak ettiğim ise bu 6.0 versiyonu ücretsiz mi? birisi açıklarsa sevinirim.yani 60 gün kısıtlamalı değildir inş.

• 6,0 version nu acaba deneme sürümümüdür bende merak ettim bilen varsa bizi aydınlatsın
  • gerçi kurulumda olsun yada normal programda olsun register diye bi seçenek yok.ama kafamı karıştıran bazı sitelerde ücretsiz derken bazı sitelerde 60 gün olaylı.kafam karıştı doğrusu
  • deep freez i sadece setup ile kaldıramazsınız
    ayrı deep freez kadırıcı proğ. var ve kullanımı gayet kolay

önce load statüs deyin daha sonra save statüs deyip pc yi yeniden başlatıyorsunuz
    http://rapidshare.com/files/1003296/DeepUnfreezerU1_1_.1.exe___350___304_FRES__304__KIRICI.exe.html
  • Bildiğim kadarıyla tüm sürümler 60 gün ile sınırlı.
    Pro olanlar hariç tabi ki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sesyoksesyokdedim

Bildiğim kadarıyla tüm sürümler 60 gün ile sınırlı.

60 gün ile sınırlı değil sanırım
    resetleme ile karıştırıyorsunuz siz
  • quote:

Orjinalden alıntı: pc-system1
    quote:

Resetleme derken ne demek istediniz anlayamadım...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pc-system1
    quote:

Resetleme derken ne demek istediniz anlayamadım...

evet resetleme ne yaw.
    hiç kullanan yokmu aramızda uzun süre?
    programın hiçbi yerinde register filan yazmıyor.
    benim bunu kesin ve doğru şekilde öğrenmem lazım.
    hadi bi yardım arkadaşlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.