Selamlar, Yakında zamanda sistem toplamayı düşünüyorum. Kasa hariç tüm parçalarda karar kıldım ama aklımdaki fiyat aralığına göre adam akıllı bir kasa bulamadım. Bugün hepsiburada da "Deep Cool DUKASE"'i gördüm, açıkçası varlığından haberdar olmadığım bir kasa. Piyasada da HB dışında 1-2 yerde var sadece. Bu kasayı tavsiye eder misiniz arkadaşlar? Fiyat aralığım güç kaynağı (600w) dahil 400-500 TL'dir.
Ben de var. Kullanıyorum. Kasa malzemesi kalitesi olarak çok ince. Sacı falan eğilecek gibi duruyor. Kapağı kapatırken bile esniyor düşünün. Plastiği çok sert hemen kırılabilir. O kadar kalitesizki düşünün kasadan arada sıcaktan dolayı çat çut sesler geliyor. Ama iç dizaynı ve kullanışlılığı mükemmel.
DARK N10 şu anda piyasada alınabilecek f/p oranı en yüksek kasa. Tamam fanlar ve küçük detaylarda biraz işçilik düşük ama hayli fazlasıyla yeterli bir kasa.
Fanlar orta düzey çok kötü değil. Birde bana gelen kasada 1-2 vida tam sıkılmıyor. Çok büyük dert değil.
Önerileriniz için sağolun beyler. Ama bütçeyi arttırarak NZXT Noctis 450 almaya karar verdim. Kasayı görünce dayanamadım.:)