Yüzbaşı
28 Aralık 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 7 (Bu ay: 0)
Gönderileri
İyi forumlar arkadaşlar.
Yakın zamanda Asus n14 usb wifi adaptör alacağım fakat tam olarak Windows 8.1 ile uyumlu mudur?
Şuanda kullanmakta olduğum Airties Air 2315 in driverlarında Windows 8.1 var fakat kurulamıyor bu yüzden Windows 7 64 bit kurmak zorunda kalıyorum bu yüzden de kopmalar mavi ekran hataları vs. alıyorum. Örnek olarak wifi adaptörünü direk usbden çıkarınca mavi ekran veriyor bilgisayar. Ayrıca 2. Olarak aklıma takılan şey şuanda kullandığım Wifi adaptörü Airties Air 2315 driveri inf dosyasıydı sağ tık yükle diyerek kurmuştum ben bunu nasıl kaldırabilirim yeni adaptörle çakışma yaratabilir diye düşünüyorum.
Öncelikle iyi forumlar.
Elimde 2 tane anakart var. Biri M4A78-VM ve P5VD2-VM SE.
P5VD2-VM SE ye 50 TL'lik Core 2 Duo E6700 buldum (desteklediği en yüksek işlemci bu). Bunu almam mı mantıklı olur yoksa M4A78-VM'ye mi işlemci bakmalıyım.
Not : Ekran kartı R7 240
İyi forumlar arkadaşlar.
Başlıkta belirttiğim gibi önerilerinizi bekliyorum.
İnternet 15 dakikada bir resimdeki gibi olup gidiyor varmıdır çözümü?
 İnternet 15 dakikada bir gidiyor
 Arkadaşa Topladığımız Sisteme Yorumları Alalım
Monitör olarak ASUS VX207NE alıcak. O çözünürlük için o ekran kartı fazla dedim ama akıcı olsun istiyor.
Kasa hakkında fikrim yok bu sisteme uymuş mu? Yorumlarsanız sevinirim.
Sistem 2489TL tutuyor.
1 hafta önce toplama bir bilgisayar aldım sistem özellikleri
WD 1TB 7200Rpm
Asus H110M C DDR4
Montajı bittikten sonra usb ye yazdırdığım Windows 7 usb sini taktım biostan ilk sıraya aldım, bios uefi bu arada, kuruluma başlanıyor diyip dili felan seçtim şimdi yükleye bastıktan sonra "gerekli bir cd dvd sürücü aygıtı eksik" hatası veriyor başka bir iso denedim yeniden aynı hatayı verdi acaba bios uefi olup Windows 7 nin uefi olmadığı için mi bu hatayı veriyor yardım ederseniz sevinirim.
Düşük bütçeli cs go tarzı oyunlar oynayabilmek için bir bilgisayar sipariş verdim. Eski bilgisayardan kalma 2 senelik gt630 var hangisi daha performanslı olur karar veremedim. İnternetteki testler kafamı karıştırdı...
Öncelikle herkese iyi forumlar. 2500TL bütçe ile aşağıdaki sistemi alacağım. Sizce nasıl olmuş yorumlarınızı bekliyorum.

ANAKART: MSI H81M PRO-VD Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz USB 3.0 DVI&VGA Anakart 207TL

İŞLEMCİ: Intel Core i5 4460 Soket 1150 3.2GHz 6MB Önbellek 22nm İşlemci 664TL

RAM: GSKILL 8GB(2X4) DDR3 1600MHZ CL9 1.5V Ram 182TL

Ekran KARTI : MSI R9 280X Gaming 3G GDDR5 3GB 384Bit 931 TL

HDD:WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk 200TL

KASA: ZALMAN Z3 PLUS 600LE 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA 345TL

2529TL

Bu arada ekran kartını GTX960 ile değiştireyimmi söylerseniz sevinirim.
Öncelikle herkese iyi forumlar. Şuan ki mouse padimden bıktım (eczaneden beleşe almıştım ) değiştirmek istiyorum. Mouse ise A4 Tech Bloody V7M yani metal ayak. Önerilerinizi bekliyorum.
Hakkında
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Bilgisayar
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 515
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 6.668 (Bu ay: 448)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 89 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.