Dedikodu : BMW Fuarda 316 ve 318 Coupe'leri tekrar satışa sunuyor .
Yakın zamanda gerçekleşecek oto fuarında bmw nin yeni kasa coupelere ( e92 ) 1600 cc ve 1800 cc varyasyonlarını ekleyeceğini hatta ilk partiyi de fuarda satacağına dair bir dedikodu aldım. Artık yollarda bol bol e92 görürüz hiç görmüyorduk ya ..
Haber'i izin almaksızın kullanmayınız yada kaynak gösteriniz.
E92 Coupe'nin tipi gerçekten çok hoş, 1.6'sı yok satacak bence...A3 1.6 gibi efsaneleşebilir bile.
ben olmaması taraftarıydım ama aldığım kaynak bu haberi verdi bana . ilerisi için iyi birer yatırım bu coupe 3 ' ler . bakınız e46 hala el doldurur fiyatlara alıcı buluyor hele hele cabrioları ..
yatırım aracı diyorum başka da birşey demiyorum. bmw'de bunun farkında sanırım .
Hem yatırım hemde Bmw'ye binme olayı var. 1200cc yapsalar gene Bmw alır bizim millet. M jantlarla tabi... aslında anlamadığım olay şu, neden TSI gibi bir motor kullanmıyorlar Bmw'de?
quote:
Orjinalden alıntı: newmonarch
neden TSI gibi bir motor kullanmıyorlar Bmw'de?
Neden ucuza araba satmaya çalışsınki, birde BMW musterisi gozunden bak
Bir sürü parası 2.0 a yetmeyen adam bu 1.6 ları alıcak gerekirse apacheelik yapıcak bence marka imajını sondurucu bir hareket olur
Kısacası 3 serisi 50K eurodan baslayan fiyatlar ile iyi satar, musterisi alır
Ki bakarsanız piyasada 1.6 dan cok 2.0 we de ustu motor E90 lar war
Hele ilk gelenler nerdeyse yarısı 3.0 dı
quote:
Hem yatırım hemde Bmw'ye binme olayı var. 1200cc yapsalar gene Bmw alır bizim millet. M jantlarla tabi... aslında anlamadığım olay şu, neden TSI gibi bir motor kullanmıyorlar Bmw'de?
Dedikodu : BMW Fuarda 316 ve 318 Coupe'leri tekrar satışa sunuyor .
Yakın zamanda gerçekleşecek oto fuarında bmw nin yeni kasa coupelere ( e92 ) 1600 cc ve 1800 cc varyasyonlarını ekleyeceğini hatta ilk partiyi de fuarda satacağına dair bir dedikodu aldım. Artık yollarda bol bol e92 görürüz hiç görmüyorduk ya ..
Haber'i izin almaksızın kullanmayınız yada kaynak gösteriniz.
Benim bildiğim 318 ler 2000cc olur ve 320 gibi %60 ötv ye maruz kalır,o yüzden pek ucuz olmaz.. 316 lar ise herhalde 122 hp olarak gelir
318 gitmiyorken bunu düşünemiyorum.
satar
hemde acayip satar
Ben alırım 316 coupe kız arkadaşım çok seviyor oda 120d sini satar kendine alır
fuar ne zaman?
Çok çeşit insanlar alabilir
iyi satar herkes aracı alırken motoru 2.0 litre + olsun performanslı olsun diye bakmıyor ki
bmw kalitesi için o kadar parayı veriyor
ne kadar ekmek o kadar köfte
Bencede yanlış, normal 4 kapı E90 larda neyse olabilir diyorum ama E92 coupe kasalarda 1600?.. bilmiyorum; bu modellerin hakkı 2.0 ve üstüdür bence, yani bunu alsam bugün 3.0 motor ararım bu arabada..
Bu hamle yanlış bi hamle gibi bence.. Bu modeli apaçilerin eline teslim etmek ve marka-model imajının birazcık para bulmuş apaçiler elinde çarçur edilmesi anlamına geliyor kanımca..
O imaj olayı eskilerde kaldı, artık firmalara para lazım. Lamborghini bile Audi A6'nın bazı parçalarını kullanıyor. Yanlış bilmiyorsam Bentley'de ortak platforma sahip ( Audi platformu ), gene Audi'nin suvları içinde aynı durum geçerli. Hatta Bentley'in ve Lambo'nunda suvu çıkarılabilir yazıyordu. Gene Porsche Suv üretti, yetmedi ucuz Cayman' üretti yetmedi şimdi Sedan üretiyor birde dizel dedikoduları var. Cadillac bile hayatında ilk defa manuel araba üretti, dizel motorlu önden çekişli ve Avrupa'ya sunuyor. Bir tek Mercedes yapmıyor bunu ama onlarda Abd'de vs. üretiyorlar bazı araçlarını artık , onlarda kaliteyi düşürmek zorunda kaldılar ve düşürdülerde. Ki zaten Bmw zarar açıklamış bir firma, ayrıca büyük bir firmada değil. ( Diğerleriyle karşılaştırınca ), sırf bu sektörde zarar açıklayan firma GM değil. Bmw'de de satışlarda düşme oldu, gayet doğaldır çünkü en büyük otomobil piyasası Amerika ve orda Bmw'ye bizdeki göz ile bakmıyorlar. Orda Lexus'u var, Acura'sı var vs. ciddi zorluyor Bmw'yi. Ayrıca Türkiye'de Bmw ve Mercedes ciddi kazık politikaya sahip bence. Türkiye'de ne yapsalar satabiliyorlar, yeterki önünde Bmw logosu olsun. Bu 3.16 Coupe'de deli gibi satacak görürsünüz, Hava filtreli, egzoslu bir Şahin 1.6'nın bile geçebileceğini düşündüğüm Audi A3 1.6 bile çok sattıysa.
quote:
O imaj olayı eskilerde kaldı, artık firmalara para lazım. Lamborghini bile Audi A6'nın bazı parçalarını kullanıyor. Yanlış bilmiyorsam Bentley'de ortak platforma sahip ( Audi platformu ), gene Audi'nin suvları içinde aynı durum geçerli. Hatta Bentley'in ve Lambo'nunda suvu çıkarılabilir yazıyordu. Gene Porsche Suv üretti, yetmedi ucuz Cayman' üretti yetmedi şimdi Sedan üretiyor birde dizel dedikoduları var. Cadillac bile hayatında ilk defa manuel araba üretti, dizel motorlu önden çekişli ve Avrupa'ya sunuyor. Bir tek Mercedes yapmıyor bunu ama onlarda Abd'de vs. üretiyorlar bazı araçlarını artık , onlarda kaliteyi düşürmek zorunda kaldılar ve düşürdülerde. Ki zaten Bmw zarar açıklamış bir firma, ayrıca büyük bir firmada değil. ( Diğerleriyle karşılaştırınca ), sırf bu sektörde zarar açıklayan firma GM değil. Bmw'de de satışlarda düşme oldu, gayet doğaldır çünkü en büyük otomobil piyasası Amerika ve orda Bmw'ye bizdeki göz ile bakmıyorlar. Orda Lexus'u var, Acura'sı var vs. ciddi zorluyor Bmw'yi. Ayrıca Türkiye'de Bmw ve Mercedes ciddi kazık politikaya sahip bence. Türkiye'de ne yapsalar satabiliyorlar, yeterki önünde Bmw logosu olsun. Bu 3.16 Coupe'de deli gibi satacak görürsünüz, Hava filtreli, egzoslu bir Şahin 1.6'nın bile geçebileceğini düşündüğüm Audi A3 1.6 bile çok sattıysa.
sayın newmonarch
birşeyi düzeltmek istiyorum bildiğim kadarıyla
bmw zarar açıklamadı sadece satış adedinin azalmasından dolayı kar oranı düştü yani daha az kar etti diyelim biz ona
Doğrudur satış adetlerinde düşüş var.
e46 kasanın 3.18ci si, 2.0 lt motor değilmiydi? Ben mi yanlış biliyorum?
apaçilerin eline düşer mantığı çok komik, en ucuzu bile 45K euro civarında olur basit bi hesapla, o zaman 3-4 yaşındaki tüm coupelerde (320 ve üstü)apaçilerin eline düşebilir, BMW 25K euroya 1 serisi satıyo, ee o zaman onuda satmasın, o daha da rezil apaçilerin eline düşer
dağ taş coupe ile dolar da yanlış, piyasada (e46 kasa) kaç tane 320ci var, kaç tane 316ci var