Şimdi Ara

Dedemi kaybettim sonrasu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar iyi günler bu hafta dedemi kaybettim yıkama cenaze namazı defin işlemlerini vs yaptık az once fena halde irkildim yatmadan mutfağın lambasını kapatıyım dedim babaannem kapatma dedi niye dedim dedem gelip kapatacakmış şuan fena halde gerildim napacam bilmiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Batıl inanç dostum. Ruhlar dünyada gezinemez. Ardından fazla ağlamayın. Allah rahmet eylesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başın sağolsun dostum, bırak babaannenin dediği olsun o uyuduktan sonra kapatırsınız
  • Aurorax kullanıcısına yanıt
    Valla babamın yanına dosek attım yatıyorum kapı altında ısık süzülüyor arkamı dondum uyumaya calısıyorum hayatta kalkamam suan ter basrı hocam ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Trubetzkoy

Valla babamın yanına dosek attım yatıyorum kapı altında ısık süzülüyor arkamı dondum uyumaya calısıyorum hayatta kalkamam suan ter basrı hocam ya
    babaannen açısından bakarsak hayat arkadaşını kaybetmiş, bunu kabullenmekte zorlanıyor anlaşılan. ışığı deden kapatsın demesi kulağa saçma gelse de belki de bu zorluk karşısında tutunduğu tek dal. bana kalırsa korkunuz yersiz, rahatça uyuyun
  • Başın sağolsun kardeşim. Mekanı cennet olsun rahmetlinin. Allah dedene gani gani rahmet eylesin. Rabbim geride kalanlara sabır ihsan eylesin. Ruhu şad günahları affolsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dedemi de Kara listeye aldım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.