|
Lan bu doğa kanunu mudur arkadaş? ulan babam da babasına sürekli para bırakıyor. ben köye gidince elim boş gitmem sürekli 50 60 euroluk yardımlar yapardım köyde eve erzaklar alarak. Ki bende öğrenciydim o dönemler! ulan dedem ne nenem olacak insanlar gidip amcamın çocuklarına yediriyorlar ne varsa. ulan evlendim. ilk çocuğu yaptım. neneme sözüm vardı evleneyim ilki kız olursa senin adını koyucam. Allah şahitti zaten. sözümün ardında durdum. yahu para verirlerdi arada istemezdim. meğer bana 25 euro verirken amcamların çocuklarına okul döneminde bile her ay 25 er euro gönderiyorlarmış. çevirme yaparlar beni çağırmazlar, inek kesilir bana düşmez. amcam zaten dalaverecinin teki! lan dedemle nenem benim için "okuyamayacak, oğlumun parasını harcıyor" gibi laflar ediyorlarmış arkamdan! Lan gittim ingiltereden BURS ile Master bitirdim! diplomamı aldım dedemin eline verdim. Adam bakmadı bile ki amcamın iki oğlu da okuyamadı. dedemin nefreti sanırım bu yüzdendi! lanet olsun lan birde en büyük çocuk da benim , babam da en büyük çocuk! düşünün babam bunlara bakmış hayatı boyunca annemle evlenene kadar. 26 yaşına kadar bunlara bakmış! tüm bunlara rağmen yine insanlardır dedim geçen yaz köye gittim yoksa direkt yunana tatile villaya gidecektim! dedim torunlarını görsünler. lan benim hanım , kız için süt istemiş. Babaannem "o amcaan gidecek" diye engellemiş. yumurta almak istemiş yumurtalar seledeki, amcamlara ayrılmış. abi yok. Vallahi billahi Allah şahit. Ben elimden geleni yaptım. bir biz yaranamıyoruz Allah kahretsin böyle işi. Ben 34 yaşındayım. Konuyu açan arkadaşım... hayatın kuralı bu sanırım. ama ne diyim. Allah uzun ömür versin hepsine. göçüp gittiklerinde yine üzülücem. orasını biliyorum. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki