Şimdi Ara

Dedemi de Kara listeye aldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
9.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yapma arkadaşım değmez. hiç bir para seninle yakınların arasına girmemeli :/

• quote:

Orijinalden alıntı: OzguR1992

Yaşlı adam dediğinin 5 dairesi var. Daire fiyatı ortalama 300 ile 600 bin tl aylık geliri 9 bin tl ye kadar Emekli maaşı ve kira geliri var üst seviye devlet memuru bin tl hepsini diğer Torun ve oğullarına veriyor. Oğulları da Devlet Memuru 5-7 bin tl maaşları var.

Bana şimdiye kadar 100 tl dahi vermedi ister evinde ölümü beklesin ister çok sevdiği torunlarının yanına gitsin.

Torununun biri onun yüzünden eroine başladı 15 yaşında çocuğu o kadar şımarttı ki 9 sene önce torununa ayda 3 bin tl para veriyordu çocuk o kadar parayı görünce götü başı dağıttı hayatını kararttılar son 6 senedir de çocuk hapis de ne bok yediği belli değil gizliyorlar 400 bin tl falan avukat ve adli masrafları oldu.

Bana gelince Anneme gelince 5 kuruş çıkmaz kusura bakmasın bu saaten sonra yatak da kalsa evimizde yeri yok

öyleyse mirasındanda almayın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• CockroachHunteR kullanıcısına yanıt

zaten miras vermeyecek ki hepsini satıp oğullarına yedirecek

el altından veriyor resmi olarak vermiyor oğullarına 4 daire satıp parasını verdi el altından

• CockroachHunteR kullanıcısına yanıt

insanda biraz mantık olacak tabii

• Yalnız maddi olarak durumlar da önemli halanlar sizden fakirse belki ondan onlara veriyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana mı verecekti hayırsız torun?

• Ben cenazesine de gitmeyeceğim bizimkinin. Yanına gidip gelen son torunlarını da kaybetti. Cenazesine kaç kişi katılacak acaba...

• CGUzmani kullanıcısına yanıt

akrabalarin hepsini silecen aga faydasiz herifler kene gibiler kimse bana kanindan diye gorusturemez nefret ediyorum hepsinden

• karşılık bekleyerek iyilik yapılmaz evlat... ya iyilik yaparsın ya da iyilik yapmazsın. olay bu kadar basit.

• 2 gün önce canımdan çok sevdiğim dedemi kendi ellerimle defnettim. Hâla taziye ziyaretlerini kabul ediyoruz diyeceğim o ki 30 dk önce iyiyim oğlum diyen adam birden hakkın rahmetine kavuştu.

Malda yalan mülkte yalan gerçekten, dünya malı dünyada kalıyor olan sevdiklerimize oluyor. Hayat yalanda ölüm kalıcı bir gerçek.

Varsa yesin hocam boşver sen bu zamana kadar dedene mi muhtaçtın ki şimdi olasın, ne olursa olsun selamı sabahı kesme halini hatrını sor. Sonra benim gibi pişman olursun evin içinde ağlar durursun...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedeeeee

• Akrabayla iş yapılmaz, görüşülmez

• Kesinlikle aile büyüklerinin bazılarına ayrımcılık yapması aşırı saçma bir olay. Sen de çok haklısın. Benim de dedem, oldukça zengin. Küçük-orta sayılabilecek bir fabrikası var. Oğulları arasında ayrımcılık yapıyor bildiğiniz. İnsan neden böyle bir şeyi yapar, anlamak çok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: AirSupport

2 gün önce canımdan çok sevdiğim dedemi kendi ellerimle defnettim. Hâla taziye ziyaretlerini kabul ediyoruz diyeceğim o ki 30 dk önce iyiyim oğlum diyen adam birden hakkın rahmetine kavuştu.

Malda yalan mülkte yalan gerçekten, dünya malı dünyada kalıyor olan sevdiklerimize oluyor. Hayat yalanda ölüm kalıcı bir gerçek.

Varsa yesin hocam boşver sen bu zamana kadar dedene mi muhtaçtın ki şimdi olasın, ne olursa olsun selamı sabahı kesme halini hatrını sor. Sonra benim gibi pişman olursun evin içinde ağlar durursun...

Allah rahmet eylesin dostum. Ancak dediğin olmuyor. Ne kadar deden olsa da, sevmiyorsun. Ben açıkcası dedemi sevmiyorum. İnsan gibi davranmaz, kızar sürekli. Onu geçtim, varlıklı olmasına rağmen harçlık vermez, oğulları arasında ayrımcılık yapar. Kusura bakmasın da kimse, bana kötü davranan ve yararından çok zararı olan birisine ben neden yalakalık yapayım, seveyim?

• Bu tarz aile büyüklerinin yaptıkları ayrımcılıklara bende katlanamıyorum.Çünkü annanem,babannem den ve hem de eşimin annesinden bu tarz durumlara maruz kaldığım için durumunuzu çok iyi anlıyorum.

Babannem tarafından başlayayım.Yıllar yıllar önce amcam ile babam ortak bir dükkan açtı babam tamirat amcamda yağ parça vs satışı vs yapıyordu.Babam dükkanı kendi emeğiyle yarısını alıp açmışken dedem babannem ne varsa amcama verdiler o parayla dükkanın yarısını aldı üzerine dükkanı mal ile doldurdu vs.

Sonrasında yine amcam ev alıcak ellerinden gelen tüm yardım yine yapıldı adam daha yeni evliyken ev sahibi oldu.İşi gücü batırdı sonra bir market devraldı ana baba desteğiyle + emekli olması sayesinde 2. evi aldı.Şu son kredi furyasında.

Babam sadece kendi emeğiyle dükkanın kalan yarısı + evini alabildi.

Ya ananem ne yaptı zaten durumu iyi olan karı koca memur teyzem için kalktı tarlasını sattı parasını direk verdi teyzemin çok güzel bir yerde evi + yine güzel bir yerde yazlığı,kocası tarafında apartmanı olmasına rağmen!!!

Birde yaşadığı ev mevcut onuda ille diğer teyzemle anneme teklif edip duruyor ama orada yaşıyor üzerine herhangi aylığı vs. yok.

Eşimle evlendim dana senemiz dolmadan kaynanamın da bir tane evi vardı kredisi vs. yeni bitmiş.Çok sevdiği hayırsız denilenin en önde gideni bir oğlu var yaşça büyük bizlerden.Hatta babamında sanayi çevresi olduğundan tanıyormuş hayırsız biriymiş biraz.

Adamın işyeri var çalışanları vesaire ama o kadar yeme içme gezme meraklısı ki senelerdir mekan çalıştırmasına rağmen bi tane ev alamamış kendine.

Neyse bunun yüklü iş yaptığı bir firma topu dikiyor çekide patlıyor bunun elinde.

Battım bittim ayağına gidiyor içip içip annesine o evi bi güzel sattırıyor bütün parayıda alıyor.

Eşim dahil 4 kız kardeşe üçün biri veriliyor.ve annelerine doğru düzgün ses çıkarmıyorlar ama ağbileri ile görüşmüyorlar.

Eşimle tadımız kaçıyor bir süre ama onun bu işte bir suçu yok bütün suç anası olucak o kadında.Oda şirin görünmek için habire yemek yapıyor yolluyor ama nafile ben bu yapılanı unutmam kimse kusra bakmasın.

Benim evim yokken adam içki masalarında dükkanın paralarını hiç ediyor en ufak ekonomik sıkıntıda kadının evini hiç ediyor.Kimsede bu ayrımcılığa ses çıkartmıyor bende buna ayar alıyorum.Hala içiyor hala yiyor akıllanmak yok.

Mecburen bazı şeylere katlanıyorum ama inanın hiç hoş durumlar değil.

Elimden geldiğince ne teyzemle ne annanemle ne babannemle nede kaynanamla görüşmemeye çalışıyorum.

• Üç kuruş para için gönlünü bozmuşsun.

• Arkadaşlar benim halimi sadece benim durumumda olanlar anlar,yani ben ona karşılıksız iyilik yapıyorum ama içinde az bir insanlık namı var ise ona yaptıgım iyiliğin,yardımın karşılıgını da bana verir,atıyorum aylık 500 lirayı bana hor görmemeli,insan düşünmeli bu torunum,bu oğlum olmasa bana kim bakacaktı diye??

• quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

Arkadaşlar benim halimi sadece benim durumumda olanlar anlar,yani ben ona karşılıksız iyilik yapıyorum ama içinde az bir insanlık namı var ise ona yaptıgım iyiliğin,yardımın karşılıgını da bana verir,atıyorum aylık 500 lirayı bana hor görmemeli,insan düşünmeli bu torunum,bu oğlum olmasa bana kim bakacaktı diye??

Ben senin dediğini anlıyorum hocam.

Dedene sapık fotoğrafını göster o zaman belki yardım eder.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.