Şimdi Ara

DEDEM 15 YIL İÇİNDE AİLEMİZİN DÜŞMANI OLDU[KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ] [CİDDİ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
4
Favori
2.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    konu güvenli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• seninki daha vahimmiş kardeş Allah kurtarsın bizde geçen buzdolabı aldık dedem bize neden almadınız diye sövdü 2 halamda antalyada çalışmıyor dedemde babannemde antalyaya para gönderiyorlar sonra bunlar bize bakmıyor diye bize sövüyorlar onca para gönderiyorsun bi zahmet antalyadan gelip kızların baksın sana

Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
  • köy içinde bu tip şeyler çok olur.Tüm sülalesini tanımadığın insanlarla evlilik yapmayacaksın/yaptırtmayacaksın açık ve net.Sizin durum içinse bunlarla görüşmeyin ama öncesinden iyice rezil edin.

Dedem kendine yardımcı olsun diye eş aldı, yataktan düştü kalçası kırıldı, kilodan toparlayamadı vs.Bunlar hayatın gerçekleri.

Anneannem ve dedem hayatta onları çok severim, rahmetli babaannem 99 da öldü onu da çok severdim.Ama son zamanlarında dedem bizi çok üzdü, düzeltmeye çalıştı sonradan ama pek de fayda etmedi.

Şuan rahmetli dedemin ölüm tarihini bile hatırlayamıyorum o kadar soğutmuş kendinden bizi.Tek ağladığım zaman, mezar başında yüzlerce insanın gelip baş sağlığı dilediği andı.

Bu arada sendeki o arsız ve hırsız kadın(kızı) benim de amcam diyebiliriz.Dedemin öldüğü gece evden inci kolye ve değerli eşyaları çalıp sanki hiç orda yokmuş gibi davranmıştı.

Demek istediğim böyle şeyler oluyor, sinirlenip üzülmene gerek yok.Fani dünya, zamanla unutursun

• Bildiğin Dallas dizisi.
  • Valla ben burada okurken sinir oldum.inşallah bu günlerinizde geçer

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.