Şimdi Ara

DEDEM 15 YIL İÇİNDE AİLEMİZİN DÜŞMANI OLDU[KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ] [CİDDİ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
4
Favori
2.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deden niye durup dururken babanın arkasından konuşup ona kin beslediki? Eskidendemi araları kötüydü yoksa?
  • Adam sinirlenmiş gelip bizimle paylaşmak istemiş, troller konuyu baltalamış. Tamam burası konu dışı elbet sürekli ciddi olmayacağız ama trollük yapılacak konu var yapılmayacak konu var, iki gündür trollerden bana da gına geldi artık konu dışına girmek istemiyorum. Her yaz aynı şey

Konuya gelirsek allah yardımcın olsun, o kadının veya dedenin ölümünü beklemekten başka çareniz yok gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Merle Dixon

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hani blocklamıştın ? Ayrıca sincap hakaret mi ? En tatlı hayvanlardan biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lentus -- 21 Haziran 2014; 0:45:35 >
  • Hepsini okudum hocam Allah sabır versin kendini zor tutuyorsundur ama ne olursa olsun ağzını bozmaya değmez kötü insanlar için. Allah ıslah etsin demekten başka bir şey diyemiyorum. Keşke konuyu buraya açmak yerine Konu Dışı Özel'e açsaydın keşke trollerle karşı karşıya gelmek zorunda olmazdın.

Ayrıca konuyu basan trollere dedenden daha fazla sinir oldum bu ne kepazelik böyle.
  • kardeşim hep öyle ya bu kocakarıların ağzında birşey durmaz dedikoducudur öz veya üvey farketmez pek. senin deden babanı sevmez anneannen anneni sevmez fakat bellide etmez öyle söyliyim illaki gıcıklığı vardır içinden iğnelidir amca dayı hala bunlarda yaşlarından dolayı mı bilmiyorum ama arada illaki husumet çıkıyor belirli bir zaman sonra ipler kopabiliyor kendi ayakların üzerinde durmaya bakacaksın
  • 360 derece donduyse ayni yerde olmaz mi?

Orijinalden alıntı: Cryptical

kardeşim hep öyle ya bu kocakarıların ağzında birşey durmaz dedikoducudur öz veya üvey farketmez pek. senin deden babanı sevmez anneannen anneni sevmez fakat bellide etmez öyle söyliyim illaki gıcıklığı vardır içinden iğnelidir amca dayı hala bunlarda yaşlarından dolayı mı bilmiyorum ama arada illaki husumet çıkıyor belirli bir zaman sonra ipler kopabiliyor kendi ayakların üzerinde durmaya bakacaksın

Ölse de iki ucu moklu deynek.Kızıyla kocasıda var daha.
    quote:

Orijinalden alıntı: Infinitum

Hepsini okudum hocam Allah sabır versin kendini zor tutuyorsundur ama ne olursa olsun ağzını bozmaya değmez kötü insanlar için. Allah ıslah etsin demekten başka bir şey diyemiyorum. Keşke konuyu buraya açmak yerine Konu Dışı Özel'e açsaydın keşke trollerle karşı karşıya gelmek zorunda olmazdın.

Ayrıca konuyu basan trollere dedenden daha fazla sinir oldum bu ne kepazelik böyle.

Yorumunuz için sağolun hocam.Konu dışı daha aktif diye açtım.

quote:

Orijinalden alıntı: Protez Bacaklı Çekirge

Adam sinirlenmiş gelip bizimle paylaşmak istemiş, troller konuyu baltalamış. Tamam burası konu dışı elbet sürekli ciddi olmayacağız ama trollük yapılacak konu var yapılmayacak konu var, iki gündür trollerden bana da gına geldi artık konu dışına girmek istemiyorum. Her yaz aynı şey

Konuya gelirsek allah yardımcın olsun, o kadının veya dedenin ölümünü beklemekten başka çareniz yok gibi

Sağolun hocam.Yaş sınırı şart oldu artık dünkü veletler kanser ediyo adamı.

• quote:

Orijinalden alıntı: VergHerl

360 derece donduyse ayni yerde olmaz mi?

Öyle daha şekil durdu o yüzden öyle yazdım

quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

Bak bu taktiği kimse vermez
    Şimdi babana bir vasiyet yazdırıyorsun bütün mal varlığımı çocuklarım arasında eşit dağıtılmasını istiyorum diye dedenede çaktırmadan bi imza attırıyorsunuz herşey olup bitiyor

Aslında yöntem güzel de pek birşeyi kalmadı sadece eviyle traktörü var bitanede tarlası var o kadar

• Sen yine iyi dayanmışsın öyle insanları yaşatmayacak tipler var. Bu nasıl birşey lan böyle. Evlenirken falan eşi iyi seçmek lazım işte hocam sonra böyle oluyorlar.

Orijinalden alıntı: Artyom

Sen yine iyi dayanmışsın öyle insanları yaşatmayacak tipler var. Bu nasıl birşey lan böyle. Evlenirken falan eşi iyi seçmek lazım işte hocam sonra böyle oluyorlar.

Aynen.Yeter artık çektirdikleri lanet olsun gebersin gitsin ikiside.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merle Dixon -- 21 Haziran 2014; 0:53:11 >
    2024:AMD RYZEN 7 5700X3D NVİDİA GTX3070 MSİ 550 GAMMING
    2003:AMD athlon 2500+ harikası ile NVİDİA fx5200 rezaleti Aopen 300w
  • La böyle dedem olsa bir dakka durmam elimden gelen tüm pislikleri yapardım.

• okurken sinirlendim ya şişko moruk. dedeniz öldüğü gibi kar maskesi takıp dövün öldüresiye bence tipe bak yaşamayı haketmiyo. otur oturduğun yerde işini yap sen kimsin ya hürrem modunda takılıyosun.
  • çok büyük yanlış yapmışsın dedenle aranı iyi tutucaktın (her ne olursa olsun ne yaparsa yapsın)sonra dedene ait ne var ne yok kendi üstüne alıcaktın sonra çıkın gidin lan mülkümden diyip kovucaktın o zaman yyy dediğin kişi onlara bakarmıydı bakmazmıydı anlardık :)

"HERKEŞE BENDEN ÇAY"
  • Allah sabır versin.Benim kuzenimin eşininde başına benzeri bir olay geldi anlıyabiliyorum seni.Ama sen yine de dedenin ziyaretine git hastahaneye arkandan laf söyletme
  • kardeşim konuyu buraya açma özele aç burada sırf dalga geçerler

benim tavsiyem bu kadın hakkında kocasını boynuzluyor dedikkodusu çıkartın da dedikodunun ne olduğunu öğrensin ama deden kalpten de gidebilir ya da sinirli bir adamsa onu öldürebilir eğer gerçekten sevmiyorsan ikisinide denemeye değer
    Amd Fx 8320 , Gigabyte 990XA UD3 , Sapphire R9 280 Dual X , Gskill 8 Gb (2X4Gb) RipjawsX 1600 MHz Cl9 , Seagate Barracuda 1 TB HDD , Sandisk 128GB Standart Sata 3.0 SSD Corsair Carbide 200R 550 W , Zalman CNPS12X , Aoc E2262Vw , Logitech G103 , Logitech G300s , Logitech X530 , Logitech Driving Force GT
  • Okudum çok pişmanım.
    Bu olayları neden burayı yazdığını ise anlayamadım, ayrıca kaç yaşında olduğunu çok merak ediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.